35-годишен е намерен удавен в морето край Созопол

Мъжът е бил обявен за издирване на 29 декември
6 яну 2013 12:58, Елка Василева
28
35-годишен е намерен удавен в морето край Созопол
35-годишен мъж беше намерен удавен край Созопол. Снимка: архив, Булфото

35-годишен мъж, обявен за издирване, е намерен удавен в морето край Созопол, съобщиха от ОД МВР Бургас.

На 29 декември в Районно управление "Полиция" - Созопол е получено съобщение от двама бургазлии, че в созополската местност "Св. Стефан", до скалистия бряг, намерили паркиран автомобила на приятеля си Х.П., 35-годишен от Бургас, за когото в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас на същата дата е подадено заявление за издирване от живеещата на семейни начала с него 35-годишна бургазлийка.

Предприето е претърсване на бреговата ивица в района и намиращите се в близост хотели и други места за подслон, при което не са открити каквито и да е следи от Х.П. Лекият автомобил е транспортиран със сервизен автомобил до Районно управление "Полиция" - Созопол, като при извършения оглед на автомобила не са установени данни за местонахождението на издирваното лице. Планирано е претърсване на бреговата ивица в района с водолази, съобразно метеорологичната обстановка.

На 4 януари от двама водолази от група "Спасителни дейности" към Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас на около 5 м от брега в близост до "Германката" е открито буксирно въже за автомобил с привързан в единия му край камък. На около 20 м от него, в посока север, на дълбочина 13 м, е открит трупът на Х.П.

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие по трупа не са открити, тялото е откарано за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" - Бургас.

По данни на съдебния медик, извършил аутопсията, причина за смъртта на Х.П. е удавяне. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Созопол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Созополудавяне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
18
 
! Отговори
atanas преди 11 години
До Герб=на Смъртслушай бе ***, може ли да си толкова *** и да пишеш такива глупости. Забрави ле по времето на онзи министъп-пияница - Р.П колко поръчкови убийства и колко отвличания станаха.Може да сте толкова нагли, ограничени и слабоумни и се чудя колко още глупости ще изръсиш.
18
22
 
17
 
! Отговори
Герб=на Смърт преди 11 години
От както мутрите от Герб дойдоха на власт всеки ден има по няколко трупа.Кой убит,кой самоубит това е от мафиотското управление на мутрите от Герб.
17
3
 
2
 
! Отговори
DREME MI преди 11 години
Toia e tragniztokal da tarsi pravata na 4oveka v Balgaria ama mnogo na
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кой нормален ще повярва на тия глупости?Я да поразпитат приятели и приятелка!Много бързо му намерили и колата ,че и съобщили в полицията!
15
0
 
30
 
! Отговори
Винету преди 11 години
МеВеРе "констатира" изключително жестоко самоудавяне.
14
0
 
50
 
! Отговори
аз преди 11 години
жалко, жалко за младия мъж. още по-жалко , че такива новини четем всеки ден и като че ли ги приемаме така, все едно ветрец повеял, утре вече сме забравили трагедията, а народът ни се топи, намалява, ...
13
5
 
26
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Някой с дете на 6 месеца би се самоубил само ако не се разбира с жена си , поне според мен . Бих живял заради детето си цялата история мириши доста .
12
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сгазил е лука нещо и е минал по бързата процедура.
11
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой да държи буксирно въже 20 метра в багажника си?Повечето са по 4-5 метра.Какво е това от 20?Освен това е открит на дълбочина 13 метра,а въжето е 20?Тези 7 метра аванс би трябвало да не му позволят да се удави.Има нещо гнило или в метрите и фактите,или е убийство,а не самоубийство.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
S vurzano vaje na 6iq I s kamak na drugiq krai...200% sa go samoubili ama da ne I'm visi kato nerazkrito na MVR I hop samoubiistvo
9
1
 
51
 
! Отговори
ЯСЕН преди 11 години
ВСИЧКО ТОВА Е ОТ БЕЗГРИЖНИЯТ И СПОКОЕН ЖИВОТ КОЙТО ЖИВЕЕМ !! ЧОВЕКЪТ Е ИМАЛ И СЪПРУГА СЪС БЕБЕ НА 6 МЕСЕЦА!!!
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бургас на около 5 м от брега в близост до "Германката" е открито буксирно въже за автомобил с привързан в единия му край камък. На около 20 м от него, в посока север, на дълбочина 13 м, е открит трупът на Х.П.Така четете ама не се замисляте за водолаза дето е открил трупа на дъното на морето.....кво му е ,нали ?
7
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо няма спасители на плажа!? Да се глоби концесионера!!!
6
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да му се чудиш на човека. Прекрасна държава,прекрасно правителство,никаква безработица , Високи заплати , никакви мутри и перфектна съдебна система. Защо ли ? Може би от презадоволяване? Само това ще е !
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е изключена и насилствена смърт. Водата заличава всички следи.
4
0
 
33
 
! Отговори
dan преди 11 години
Лесно ли се привързва буксирно въже за камък?
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАПИТАЛИЗЪМ - БАЛКАНСКИ И ДИВАШКИ !!
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужасно гаден начин да се самоубиеш.Лека му пръст!:(((
1
24
 
7
 
! Отговори
Алов преди 11 години
За какво изобщо са го извадили та си отварят разправии . Един стар акомулатор на шията и при цаците.