Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил

Проверяват дали семейството е имало задължения към банки
Обновена: 21 яну 2013 17:48 | 21 яну 2013 17:39,
239
Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Снимка: БТА

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия, по която работят разследващите по случая с мъртвото семейство в Пловдив. Това съобщи на извънреден брифинг началникът на „Криминална полиция” – Пловдив Николай Кирков. 

Труповете на две деца - на 3 и 9 години, и на техните родители Георги и Николина Тепавичарови бяха открити от брата на Георги.

Най-вероятно 32-годишният баща е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си деца, след което е сложил край на живота си. Той е имал законно притежаван пистолет и е работил като военнослужещ в авиобаза „Граф Игнатиево”. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек.

За последно братът на Георги е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. Днес около обяд отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си в спалнята.

„По вратата нямало следи от взлом, а братът е имал ключове за апартамента”, поясниха от полицията. 

Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Георги и Николина Снимка: Facebook

Доскоро жената работила като продавачка в магазин и искала да започне собствен бизнес. „Потресени сме от случилото се, бяха добро семейство”, коментира бившата работодателка на Николина.  Убитата съпруга е от Чепеларе, а съпругът й от Нареченски бани. 

„Проверява се дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции”, съобщи заместник-директорът на полицията Костадин Баков.

Още по темата

Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

Георги Тепавичаров е специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в Авиобаза-Граф Игнатиево, казаха от военното министерство.

Той е с висше образование, постъпил е в Българската армия през 2001 година, а от 2008 година е със звание сержант. Има висока атестация, препоръчан е бил за повишаване в звание, не са били забелязвани отклонения в поведението му. Георги е бил в платен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Не е участвал в мисии зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
2
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Има ли психолози и психотестове във военно-въздушната база Граф Игнатиево ?Хора със законни пистолети се оказват най-опасни.Само психопат може да убие двете си малки деца.
59
1
 
1
 
! Отговори
нонимен преди 11 години
пиша с яд, тревога и пристирастие - грешките са емоционални, но дано и извдоите са такива, колко хора всеки ден си отиват мърцина, без да виждат светлина в тунела, обезверени, в крайна мизерия!
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да тежи на съвестта на управляващите, и то не само този трагичен случай.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
65. Простака май си ти, дето вярваш че един такъв специалист на 32 ще се самоубие ?
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
инспекторе,това името ти ли е или желание да покажеш , че знаеш кой е инспектор стрезов.
55
1
 
2
 
! Отговори
D-R CIC преди 11 години
MLADI HORA SE SAMOUBIVAT OT BEZIZHODICA, A ONAQ TURSKA *** RAZIGRAVA TEATR V ,,NDK,, ***
54
1
 
3
 
! Отговори
сериен убиец е преди 11 години
Ако е масов убиец на семейства, аз съм подготвен...Над вратата където са ми бушоните съм сложил пищак. Жената е обучена ... ако ме няма. Имам още смъртоносни артефакти пръснати из нас...
53
1
 
2
 
! Отговори
щурец преди 11 години
до кога ще има в България всекидневни трагедии, подобни на тази?Хей, хора от върхушката, опормнете се1 тона е снамо началото, щкраят е сред вас и семействата ви!
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човешката психика е пълна джунгла. Тук някои хора политизират всичко. Никой не е застрахован от внезапен "квартирант" в мозъка си. Жалко за жената и децата, жалко и за него все пак. Нещастието никой не знае как идва, но вероятно никога не идва и само.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чекайте да изкукам и азе : нещо там авиационни системи туй-онуй ... ония Ф16 дето нещо се напиняме да зимаме за космически цени... Един друг даде фира пак нещо свързан с Анювата изтребителна завера... А ?
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Инспектор стрезов, Трябва да си голям *** !*** мръсни .
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ако е един и същ убиеца и в София и в Пловдив?Ако го прави с цел,а ни казват,че все бащите си избиват семействата?Те няма да кажат ''Броди убиец внимавайте вие може да сте следващите''.Има последователност и прилика и това е личното оръжие и МО.От друга страна всеки полицай има оръжие,но не се случва с техни служители или бивши,а със служители на МО.Защо?
48
1
 
3
 
! Отговори
аз съм изрод , но... преди 11 години
Това е ужасно което се е случило, най-вече заради децата....
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При толкова много полицаи и военни с лично оръжие неминуемо ще има още такива случаи! На тия хора май не се прави редовна проверка дали са психично здрави...
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
45. Жалко е за такива като теб, дето сматат ,че един специалист на 23 ще се самоубие !Убиват военните , нещо са намислили тези на високо ниво ?
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не харесвахме цензурата по медиите навремето, но за съжаление е истина, че от прекалено негативните новини в медиите, хората с лабилна психика превъртат.
44
0
 
3
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Каквото и да се случва в живота ни братя и сестри, върхове и падения и страдания - трябва да уповаваме само и единствено на Господа Бога Иисуса Христа, наш Спасител и Стожер, който го повика в тежък момент искрено със сърце, разум и душа цялото Небесно Войнство ще се притече на помощ. Господ да се смили над тази грешна душа!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
47 Оня нумер 3 е от Простащино както и повечето коментатори. Гулемо и даже огромно село населено с особен вид екземпляри. ***. Хомос простакос се наричат.
42
2
 
1
 
! Отговори
В Авганиста ли сме ? преди 11 години
Работил е в Авиобаза и е само на 32. Кой се убива на 32 бе *** !Това Авганистан ли е ???Избихте не само военните , но и семействата им . Така е по лесно да ги обвините ,като са мъртви !Убийте държавата и хората !
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Невероятно просташки коментари. В общи линии дори налудничеви.Има само въпроси :- Защо никой не е чул нищо ?- Защо ще убива малките си деца ?- Какво точно е работил в Граф Игнатиево (секретно ли е)Нелепо е при положение, че имат решение за започване на собствен бизнес да се очаква, че имат задължения към банки (и то огромни за да се застрелват)...