Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил

Проверяват дали семейството е имало задължения към банки
Обновена: 21 яну 2013 17:48 | 21 яну 2013 17:39,
239
Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Снимка: БТА

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия, по която работят разследващите по случая с мъртвото семейство в Пловдив. Това съобщи на извънреден брифинг началникът на „Криминална полиция” – Пловдив Николай Кирков. 

Труповете на две деца - на 3 и 9 години, и на техните родители Георги и Николина Тепавичарови бяха открити от брата на Георги.

Най-вероятно 32-годишният баща е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си деца, след което е сложил край на живота си. Той е имал законно притежаван пистолет и е работил като военнослужещ в авиобаза „Граф Игнатиево”. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек.

За последно братът на Георги е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. Днес около обяд отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си в спалнята.

„По вратата нямало следи от взлом, а братът е имал ключове за апартамента”, поясниха от полицията. 

Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Георги и Николина Снимка: Facebook

Доскоро жената работила като продавачка в магазин и искала да започне собствен бизнес. „Потресени сме от случилото се, бяха добро семейство”, коментира бившата работодателка на Николина.  Убитата съпруга е от Чепеларе, а съпругът й от Нареченски бани. 

„Проверява се дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции”, съобщи заместник-директорът на полицията Костадин Баков.

Още по темата

Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

Георги Тепавичаров е специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в Авиобаза-Граф Игнатиево, казаха от военното министерство.

Той е с висше образование, постъпил е в Българската армия през 2001 година, а от 2008 година е със звание сержант. Има висока атестация, препоръчан е бил за повишаване в звание, не са били забелязвани отклонения в поведението му. Георги е бил в платен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Не е участвал в мисии зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 98Напълно съм солидарен с теб...На бай *** ни снимка, ни име...само инициали...А тук ще изкарат цялата трагедия на показ като сапунен сериал...Държаво, държаво, свършено е с тебе...
79
0
 
1
 
! Отговори
До Даола преди 11 години
Абе те самолети нямат в тази авиобаза, ти "секретна информация":))Ние сме си дали достъп до цялата си секретна информация на кой ли не, включително на всички държави в НАТО, в това число не само американците, но и Гърция, Турция и Румъния. А и този сержант каква секретна информация може да има. Ясно е, че мотивите са лични. Оставете хората да почиват в мир!
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от авиобазите сигурно знаят нещо та да се самоубиват така семейно. В София бащата също беше служил в авиобаза
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
89. Тези авиоспециалисти са инженери и не тичат на пистата .. И ги убиват . Защото тях немогат да излъжат, дали самолета е годен или не ?
76
0
 
1
 
! Отговори
до Стрезов преди 11 години
Веднага се прехвърли към фентъзи жанра, имаш силно развито въображение и ти предричам добро бъдеще.
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може ли да сте такива *** да публикувате снимка на хората, бе! Ако беше вашето семейство, а?дребни душички мръсни, пет пари не давам, че ще ми триете коментара и ще ме банвате!
74
0
 
1
 
! Отговори
Стрес_off преди 11 години
Класическа любовна драма. Съпругът е разбрал, че жена му изневерява и е решил нещата генерално. Но защо децата????????????????????????????????????????
73
0
 
1
 
! Отговори
RADOST преди 11 години
BOLNI MOZACI , HORA S KOMPLEKSI , LESNO MANIPOLERUEMI , MAJE POD 4EHAL , ZAVRIANI ZETOVE , NEIZJIVELI DETSVOTO SI , HORA BEZ IZGRADENA CENNOSTNA SISTEMA , NE ZNAE6TI CENATA NA JIVOTA ,CENATA NA TRUDA . POLITICITE IMAT NUJDA OT TIAH ZA DA DARJAT NARODA V STRAH , DOKATO TE KRADAT
72
1
 
2
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Може би семейството е ликвидирано, защото са искали да премахнат Георги, който е имал някаква секретна информация.Това, че вратата е била заключена, няма никакво значение - отключвне, заключване - има специалисти, който се справят с това за нула време.
71
1
 
1
 
! Отговори
дядо Боцко преди 11 години
И ако е имал задължения към банки какво ? Кой няма ? Аз без да проверявам ,мога да ви кажа ,че са имали заем от банка ...
70
0
 
3
 
! Отговори
до 80 преди 11 години
Точно набожните не се самоубиват, това е най-големият грях в християнството и даже не те погребват на осветена земя, а извън гробището.Затова е била битката на времето Лора Каравелова да не се води самоубийца и Яворов го е отнесъл.
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, не виждате ли, че става страшно...от ден на ден. Не издържат точно тези които не са *** като цялата пасмина политици...И не ми скачайте, че обществените проблеми нямат нищо общо с личните! напротив!
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога го обявихте, и разследвахте !Убивате и диагнозата веднага е самоубийство!
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тия военните не ги ли карат там, разни тестове на Купър(бягане 3 км за 12 мин и 45 сек.) На мене ми скъсаха гьона докато не го покрих тоя норматив по Татово време. Е къв е тоя военен като баш бабаит. Това не е редно. Не може военослужещ от българската армия с такова телосложение. сори.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гаранция има любовна афера и този воеен е изтрещял като е разбрал...
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво са виновни децата,че ги е убил ей това не мога да разбера.Изперка тоз народ.
64
0
 
3
 
! Отговори
Баба Гица ДО 71 преди 11 години
71 -големи глупости пишеш ! Какво самоубийство в Християнството те гони,ти знаеш ли че самоубийците според религията е един от най-големите грехове,самоубийците ще горят в Ада,преди са ги погребвали в края на гробищата и най-често без опело ? А почети малко и тогава се изказвай !
63
2
 
1
 
! Отговори
До Борисов, преди 11 години
НЕ УБИВАЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ. ВОЕННИ -СПЕЦИАЛИСТИ иТехните семейства !
62
1
 
1
 
! Отговори
Тиквуня преди 11 години
Абе не ме занимавайте с глупости, Цецо, прикривай ги тия неща вече да не излизат по медиите, че ми разваляш рахатлъка. Я аз да взема да звънна на Цура Пепеляшката да видя станаха ли вече 4 милиардите ми в нейната банчица
61
1
 
1
 
! Отговори
Не убивайте преди 11 години
Българските специалисти и военни.