Маскирани обраха банка в Бургас

Откраднатата сума е между 30 000-40 000 лв.
Обновена: 24 яну 2013 14:47 | 24 яну 2013 07:26, Петя Славова
67
Маскирани обраха банка в Бургас
Маскирани обраха банка в Бургас. Снимка: Impact Press Group

Трима маскирани са откраднали голяма сума пари от клон на банка в Бургас. Обирът е станал вечерта на 23 януари, обясни директорът на ОД МВР-Бургас комисар Милен Димитров.

Нападението е извършено около 19.30 часа в помещение на Общинска банка на ул. „Славянска” 67 в града. Неизвестните лица са влезли през вратата не с взлом, а са я отключили и заключили, съобщава БНТ. Охраната в офиса не е наранена, но не й е даден шанс за съпротива. Според криминалистите крадците са разполагали с вътрешна информация за режима на работа в банковия офис.

По първоначална информация откраднатата сума е между 30 000 – 40 000 лева от извършващо се инкасо на общинска фирма, като това е бил дневният оборот на фирмата, отчетен в около 19.30 часа. Няма щети по трезора, както и не са засегнати сейфовете, които пазят пари и ценности.

В момента се извършват огледи на мястото, разпитват се служители на банката, изземват се видеозаписи и записващи устройства.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da otkradnes ot kradec,ne e krajba.prosto sa smenili sobstvenika si parite
42
0
 
1
 
! Отговори
Кашичка преди 11 години
Пълна анархия е в тая държава
41
0
 
2
 
! Отговори
Мечо Пух преди 11 години
Бай Тошо беше много лош, осъди едни такива на смърт. Само за опит за обир.
40
1
 
2
 
! Отговори
Смърфиета преди 11 години
Chikatilo, радостта от това че някой е обрал банка е меко казано инфантилност - утре като изхарчат парите от обира ще дойдат и у вас. Ако искате банките да не ви скубят, излезте на улицата и протестирайте вместо да се радвате на обир. Не знам кой носи тиква на раменете си, но аз с мойта глава си намерих изход от ситуацията още преди 15 години - Летище София. Ако вие сте си избрали да останете, направете си го удобно или стойте по форумите и се радвайте на кримките ...
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО в Бе-геТОТО!Вече 23г., само такива и подобни ------новини !
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоубийства убийства грабежи -Това е резултата от управлението на ГЕРБ Достатъчно е да четеш пресата
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прекалили с филмите и даваи по свои сценарии.Бургас ме смая,хубав град,хубави хора ,но каде е собственото мнение и мисъл ,по-податливи на влиание граждани едва ли има в цяла България.Буквално са като излезнали от холивудска продукция,абе подражатели нищо повече.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ в Бе-геТОТО!Започват да правят обири,..... и за 300 лева !
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
коментара 1 е много интересен))) вече ми е тъпо тук с тези регистрации и цензура.и аз отивам в този сайт - новини.бг...а относно статията...банката в М.Рудник не можаха да я оберат, ден след това обаче казиното пропищя, но ..малко бяха паричките там...хората банка са искали..и накрая успяха.а всички ние знаем сценария..."три дни "иху" и накрая ...."тихУУУУ"..айде със здраве!Бях ви редовен читател, но с тази цензура ми писнахте...новини и другаде могат да се четат и коментират..и гласува...
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надминахме ги американците !Обири, мафия, наркотици, мутри, ГЕРБ, ГРОБари, Тикви, чалга, силикон и цици .
33
0
 
4
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
Смърфиета...земи се стегни или млъкни завинаги...банките са само и единствено ЗЛО...използват беднотията и дават потребителски и ипотечни кредитчета, които са непосилни за връщане с лихвите, които вдигат когато им скимне. Напъни си тиквата и мисли рационално, преди да ръсиш бисери
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бургас..морето..и неговите трудови хора))бургаски вееечериии..бургаски нощиии)
31
7
 
0
 
! Отговори
Смърфиета преди 11 години
Банковият обир е престъпление!!! Истинските промени в държавата ни ще започнат едва тогава когато порицателните коментари под такава статия станат повече от поздравителните. Банките са "необходимо зло", обирджиите са най-обикновенни престъпници. Много хора мразят банките заради неизгодните усливия които предлагат и са загазили жестоко, но има и много други които без банков заем не биха се сдобили с мечтаният апартамент, заем благодарение на който бизнесът им се е съживил или разрастнал и т.н.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Банките заслужават да бъдат обирани, докато се откажат от този бизнес. Всички банки по света имат една шепа собстреници. Паричните потоци от банките в крайна сметка завършват своя път до Wall street и федералния резерв на САЩ. Колкото и невероятно да звучи.
29
0
 
2
 
! Отговори
Zemevladelec преди 11 години
До 38Не обиждай града нито хората, от всеки град има умни и не чак толкова умни , а хора които слагат всички под един знаменател са най-големите *** като теб ! А щом са успели да оберат банката едва ли са с мозъци на 15 годишни, но ограничен тип като теб не може да го знае
28
0
 
4
 
! Отговори
kireza преди 11 години
До GalacticusКакви заеми?Ами то по-добре е да се гръмнеш преди да вземеш заема,защото така и така ще се гръмнеш след като те изхвърлят на улицата,а тогава и децата ти трябва да се самоубият!НИКАКВИ ЗАЕМИ ОТ БАНДИТСКИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ!!!
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Бургас развитието да не завършва на 15 години?Почвам да се изумявам що за промити мозъци имат гражданите на тоя "град"Умни хора иначе ,но да не чуят нещо или видят.
26
0
 
3
 
! Отговори
Galacticus преди 11 години
Напишете "Има ли живот след като вземеш заем" в Google и цъкнете на първия линк, който излезе (от сайта на Нова).Вчера го гледах случайно това предаване и е абсолютно ПОТРЕСАВАЩО. Вижте го и се замислете имаме ли държава изобщо, що за стока са банките и ДАЛИ ДА ВЗЕМАТЕ КРЕДИТ ОТ БАНКА ИЗОБЩО, АКО ВИ Е МИЛ ЖИВОТА. Считам, че това видео трябва да се разпространява навсякъде, за да са готови хората за това какви опасности ги дебнат.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това бургас явно е с най смелите и безнаказани мутри.всичко все там става.браво.
24
2
 
1
 
! Отговори
darcas преди 11 години
Някой събира пари за изборите:))))