Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"

Не мога да вярвам нито в държавата, нито в полицията, каза Моника Добринова пред БНТ
7 мар 2013 20:39, Миглена Иванова
360
Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"
Лара Банева беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март. Снимка: архив, Булфото

Майката на отвлечената преди два дни Лара Банева – Моника Добринова, се обърна към БНТ, за да отправи молба към похитителите на детето си да се свържат с нея. Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето в момента.

"Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна", сподели майката.

Тя добави още, че не вярва, че полицията може да помогне и се обърна директно към похитителите: "Моля ви, свържете се с мен, обадете се на личния ми номер".

“Ужасно е… Това, което ми се случи, никога не съм си представяла, че може да ми се случи. Ако съм предполагала за такава опасност, съм щяла да предприема мерки това да не се случи”, каза Добринова.

Още по темата

Тя повтори, че не е получавала заплахи. “Тя е едно много жизнено дете, много е активна, страшно любвеобвилна и това, което чувства в момента, е ужасно. Тя е дете. Няма значение нищо за доброто здраве на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна”, посочи майката.

“Децата на един човек са всичко за неговия живот. Тези три дни, това, което изслушах, това е един кошмар. Не мога да вярвам нито в държавата си, нито в полицията, че могат да ми помогнат. Разчитам само на себе си”, завърши Добринова.

Припомняме, че 10-годишната Лара - дъщеря на Евелин Банев-Брендо, беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март.

Банев беше арестуван при голяма международна операция, наречена "Кокаинови крале" през май миналата година. Тогава той беше обявен за кокаинов крал от вътрешния министър Цветан Цветанов.

На 15 февруари у нас Банев беше признат за виновен по делото за пране на пари и за организиране на престъпна група. На първа инстанция е осъден на 7 години и половина затвор.

В изпълнение на Европейска заповед за арест нашите власти периодично го водят в Италия, където също започва съдебен процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
2
 
! Отговори
Мафията преди 11 години
Моника Добринова произхожда от богато семейство, а бащата Александър Добринов e представител на марковите гръцки мъжки обувки Бициани.Семейството държи супер търговски център на бул. Витоша 21, който през 2003-а година е избран за сграда на годината. Моника е съдружник със сестра си Десислава Дишлиева в няколко фирми, които са регистрирани от името на офшорка в Панама.Семейството на Моника държи и винарска изба Славейково в Ямбол. С Евелин Банев-Брендо има две съвместни търговски друже
197
1
 
14
 
! Отговори
гледах я преди 11 години
Такава хладнокръвна майка не бях виждала. Говореше и гледаше встрани. Не трепна нито гласа й, нито лицето й. Една наистина страдаща майка, която не знае какво става с детенцето й няма такова поведение.
196
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички асоциации и фондации в България са ПЕРАЛНИ на НАРКО ПАРИ,а и тях никой не ги проверява !!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????????Там е отговора за всичко !!!!!!!
195
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен тази фамилия играе театър.
194
5
 
7
 
! Отговори
майка преди 11 години
Господ да пази детенцето! И да го върне живо и здраво на майка му!Амин!Помогнете с добра мисъл и дума, ако не ви е във възможностите да сътворите добро дело!
193
2
 
3
 
! Отговори
BYANOV преди 11 години
TOVA LI E MAIKATA KOYATO STRADA ZA DETETO SI?NEEEEE NE I VYARVAM.VSI4KO E NAPRAVENO S LO6 SCENARII.DAJE I DA ME ZASTRELYAT NYAMA DA POVYARVAM 4E TOVA NE E SCENARII
192
0
 
3
 
! Отговори
BYANOV преди 11 години
ZNAM 4E SLED MOYA KOMENTAR 6TE SE VKLIU4I ALOB NO NYAMA ZNA4ENIE.ZA6TO MAIKATA ISKA DA SE OBADYAT NA NEINIYA TELEFON ILI NA TELEFONA NA DA6TERY I.ZA6TO TELEFONA NE E V RACETE NA LARA.?ZA6TO E PRI MAIKATA.PITAM .NE ME IZTRIVAI
191
0
 
10
 
! Отговори
Нане Вутев преди 11 години
Брендо е продукт на комунистическите тайни служби, които да 89-та провеждаха комунистическата държавна политика за международния наркотрофик с цел "разлагане" на западните общества. А сега тези хора вършат същата работа, защото владеят каналите, но вече неофициално. Ако някой мисли че Брендо, а и другите подобни "бизнесмени" действа на своя глава, значи е луд. И тъй като има вероятност да пропее и да изложи на показ комунистическата свинщина, затова се вземат мерки да се осигури "мълчанието на агнетата".
190
0
 
6
 
! Отговори
nik преди 11 години
няма колумбийци зад отвличането това са лошите барети от България да не каже кой е над него а ние си мислим че ще се управим мамичката им на *** да горят в АДА
189
7
 
11
 
! Отговори
Убици преди 11 години
ПУСНЕТЕ ДЕТЕТО -МОЛЯ ВИ,КАТО ЕДНА ОТ МНОГОТО БЪЛГАРСКИ МАЙКИ!!!Не съм им нито близка нито роднина-в противен случай знайте които и да сте - ще палащат и поколенията Ви.И още нещо за Пламен и тези които го подтикнаха към това и сега се изказват високопарно.Защо не се запалихте Вие.Попитахте ли майката на Памен дали иска да даде и принесе в курбан детето си-А?Това е маниера на комунистите-1923г.-избити заради тях хиляди -убит е Вапцаров заради тях-избити са много гранични офицери след 1944г.,уж са убити от вражески мини.Това са комунистите-бащата на Станишев, а сега той.
188
0
 
10
 
! Отговори
ББиЦЦ преди 11 години
Мафията, е мобилизирала, всичките си клакьори-гъзомииници, по форумите !!! Вече, няма да ви минат номерата, народът ви свари, по безгащи !!!
187
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изказването й 100% е съгласувано с полицията. И второ, направи ми впечатление контраста между съдържанието на отчаяните й думи и сухите очи на тази майка.
186
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано по-скоро да се прибере детенцето, що за *** са тези?
185
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що ме занимавате с глупости?
184
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бившата съпруга на Брендо Моника Добринова, е дъщеря на представителя на Бициани за България Александър Добринов.Семейната фирма Александър-импорт-експорт-Добринов и сие е собственик на супермодерната сграда на столичния бул. Витоша 21. Доскоро тя бе известна като търговски комплекс Александър със супермодерни офиси и магазини. Александър бе обявена и за сграда на годината през 2003 г.В момента билдингът е в ремонт, сменят му фасадата.Рекламни пана съобщават, че скоро там ще се настани фирма, която продава маркови часовници и бижута на Даймъндс фаворитс.Моника Добри
183
3
 
6
 
! Отговори
Dar преди 11 години
Никой от пишещите тук не е по добър от Брендо ,след като дори в мислите си може да пожелае нещо лошо на едно дете , нямащо нищо общо с греховете на родителите си Държава от *** , управлявана от ***
182
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая жена няма ли телефона Цвинокио да му се обади???? Защо трябва да моли похитителите да и се обадят???
181
1
 
31
 
! Отговори
нормален преди 11 години
Поредното семейство лицемери, сега се сетила , че децата са най-ценното! А как и от какви парички живеете в разкоша в който тънете?! Това са мръсни пари, пари от наркотици, наркотици които вие сте продавали и сте съсипали живота на хиляди деца и техните семейства. Ами просто е дошъл и вашият ВИДОВ ДЕН . Всичко се плаща.Жестоко звучи , но е истина.
180
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото му пука на брендо и на жена му за моите проблеми , толкова и на мен ми пука техните.
179
24
 
1
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Тая па кво циври !? До сега са му сложили на хлапето плънката с ориз или зеле и са го раздали за празника да им се види.