Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"

Не мога да вярвам нито в държавата, нито в полицията, каза Моника Добринова пред БНТ
7 мар 2013 20:39, Миглена Иванова
360
Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"
Лара Банева беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март. Снимка: архив, Булфото

Майката на отвлечената преди два дни Лара Банева – Моника Добринова, се обърна към БНТ, за да отправи молба към похитителите на детето си да се свържат с нея. Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето в момента.

"Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна", сподели майката.

Тя добави още, че не вярва, че полицията може да помогне и се обърна директно към похитителите: "Моля ви, свържете се с мен, обадете се на личния ми номер".

“Ужасно е… Това, което ми се случи, никога не съм си представяла, че може да ми се случи. Ако съм предполагала за такава опасност, съм щяла да предприема мерки това да не се случи”, каза Добринова.

Още по темата

Тя повтори, че не е получавала заплахи. “Тя е едно много жизнено дете, много е активна, страшно любвеобвилна и това, което чувства в момента, е ужасно. Тя е дете. Няма значение нищо за доброто здраве на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна”, посочи майката.

“Децата на един човек са всичко за неговия живот. Тези три дни, това, което изслушах, това е един кошмар. Не мога да вярвам нито в държавата си, нито в полицията, че могат да ми помогнат. Разчитам само на себе си”, завърши Добринова.

Припомняме, че 10-годишната Лара - дъщеря на Евелин Банев-Брендо, беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март.

Банев беше арестуван при голяма международна операция, наречена "Кокаинови крале" през май миналата година. Тогава той беше обявен за кокаинов крал от вътрешния министър Цветан Цветанов.

На 15 февруари у нас Банев беше признат за виновен по делото за пране на пари и за организиране на престъпна група. На първа инстанция е осъден на 7 години и половина затвор.

В изпълнение на Европейска заповед за арест нашите власти периодично го водят в Италия, където също започва съдебен процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялата тази работа с отвличане и похищение мирише
17
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
kak ste be hora imate li deca.moge li da mi kagete?
16
3
 
19
 
! Отговори
шенген преди 11 години
държава в която в трите национални телевизии тази новина е водеща и се дава такава гласност на нея,а неприемането ни в шенген е второстепенна новина,какво говори мафиотска държава ли е?пак ли иска да ни се втълпи че щом го няма цв,цв,като министър вече видите ли няма кой да ни пази и започват пак отвличанията,ох леле аман от манипулации,ама сами сме си виновни!
15
2
 
40
 
! Отговори
никаква преди 11 години
никаква жал не мога да изпитвам към хора, които градят живота си върху труповете на невинни.
14
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
13А ти кво ми пилиш на у..я че си беден и гладен,а?Или какво ме интересува че *** ще изнасилят децата и жената ти?
13
0
 
7
 
! Отговори
?? преди 11 години
На кого е предала обръщението към похитителите и личния си номер ?
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо трябва да е в затвора,похитителите също !
11
4
 
31
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Кво реве тая не мога да разбера? И кво ни занимавате с някви мутренски истории? Единствено съжалявам, че детето страда заради мутрородителите. А тая е нормално да не вярва в държавата и полицията - кой знае колко майки са разплакали и дъщери са пратили да бъдат бели робини по чужбина. Пък сега ще ми реве в национален ефир - ай си.тир бе.
10
1
 
6
 
! Отговори
AZ преди 11 години
JALKO ZA DETETO VI GOSPOJO.SAJALQVAM .NO SA6O TAKA SAJALQVAM I HILQDITE DRYGI MAICHICI ,KOITO IZGYBVAT ILI IZGYBIHA DECATA SI ,ZARADI DROGATA ,KOQTO BA6ATA NA VA6ETO DETE PRODAVA.TEZI MAIKI SA6O IMAT SARCA I DY6I.KAK VI SE YSLAJDA HLQBA ,KOITO SI KYPYVATE S PARITE NA MAFIOTA ,DETO MORI 4YJDITE DECA .SAJALQVAM ZA NEVINNOTO DETENCE .TO NE ZASLYJAVA TAKIVA RODITELI.
9
2
 
4
 
! Отговори
dqdo преди 11 години
na taq taka i se polaga da e mislila predi gledala e pari4ki te nati sega pari.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама нали уж се бяха обадили ? Сега излиза, че никой за нищо не се е обаждал и това дето разправят, че са казале оня да мълчи е журналистическа лъжа...
7
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за майката и детето,но да е мислила преди да позволи на малкия приятел на Брендо да проникне в нея !
6
3
 
10
 
! Отговори
Истина преди 11 години
Припев:И плачат и богатите,със сълзи на очитеЖивотът им е самота,причуват се със страхаИ плачат и богатите със сълзи на очитеЖивотът им е самота,това е тяхната съдбаКой позволява на тези хораДа причиняват само мъкаДа богатеят за чужда сметкаИ да постигат всичко с измама
5
2
 
22
 
! Отговори
--- преди 11 години
Тази кьща в която живеят сигурно струва милиони.Защо отвличат хора живеещи в такива палати.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Богатите също плачат
3
5
 
7
 
! Отговори
strandjata преди 11 години
Za koi e opasno Brendo da progovori: za MAFIATA v 4ujbina i za MAFIATA v BG (4ervenata-BKP i tqmno4ervenata- MUTRITE)!V 4ujbina Mafiata odavna e vzela merki za da smeni kanalite si i t.n.Dokato v BG tia e ve4e na otkrito i ne moge tuko taka da se pokrie!Samo edin primer: Za BG koraba koito go hvanaha v ISPANIA - Edin "4ovek" na vlast se izkaza po mediite " Nie mnogokratno se opitahme da se svarjem s koraba za da gi predupredim za gotvenata aktzia na INTERPOL no ne uspiahme." Bez komentar!I vtoro: koe e nai sugurnoto miasto v Sofia, koeto sega6noto MVR niama da proveri v tozi moment !
2
4
 
45
 
! Отговори
Ben Gan преди 11 години
Как пък докато сваляте мутрите не мислите. А сега тя незнаела. Той нейния и в чужбина го знаят кой е. Но женаму разбирате ли - не. Горкото дете. За него ме е яд. За тези *** - родителите - съдба като на ***.
1
17
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не е ставала МУТРЕСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Сега ще сърба попарата!!!!!!!!!!!!!!!!!