Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
20
 
! Отговори
ss преди 11 години
И 100 000 да умрат пак няма да ми е жал за тези *** !
158
5
 
12
 
! Отговори
чичи преди 11 години
ЯЗЪК ЗА БАТЕ БОЙКО НАМАЛЯ МУ ЕЛЕКТОРАТА
157
1
 
14
 
! Отговори
миленков преди 11 години
в кв. Д. Миленков ромите сега започнаха да надигат закани за отмъщение. Вече получават подкрепа от другите си събратя и започнаха да се ежат, досега си траеха.
156
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прочетете другата статия за убития старец, по най-жесток начин е кълцан и умъртвен с бухалка -"Блиц"
155
0
 
31
 
! Отговори
ДАДа преди 11 години
Гледах вчера коментара на един *** от групата около къщата.Каза-вие какво си мислите,че ще остане къща от това тук-ставаше дума за къщата на стрелеца.Ще я окрадат и ще я разфасоват и никой няма да ги спре или накаже.Няма държава.Всеки се спасява сам и това ще доведе до война с ***
154
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
99% ОТ ВАС,САМО СЕ ЗАКАНВАТ!
153
0
 
28
 
! Отговори
!!!!!! преди 11 години
Хич не ми е жал нито за умрелите ***,нито за тия дето берат душа!Хайде-трийте ме!Вижте другата статия,за убития старец!Само бой и стригане за ***.Като не ни защитава държавата-ще се защитаваме сами!
152
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баща ти незнам да е лял нищо.
151
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА НЯКОЛКО ПЪТИ МИ Е,ИДВАЛО ДА ПРЕСЕКА В ФАКУЛТЕТА И ДА НАПРАВЯ НЕЩО ПОДОБНО! НА "РИШКИ ПРОХОД" НАПРАВО НЕ СЕ ЖИВЕЕ НА МОМЕНТИ...
150
8
 
4
 
! Отговори
EVROPEEC преди 11 години
AFTONOMIA ROMALIA ;
149
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАЙ ИВАН БОГ ДА ГО ПРОСТИ НЕ Е МОГЪЛ ДА ТЪРПИ ПОВЕЧЕ ЧОВЕКЪТ.БРАТЯ БЪЛГАРИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО.
148
0
 
11
 
! Отговори
До 177 преди 11 години
Защо пък трябва да си взимаш ***,като няма българче бре - *** в Русия и сивземи русначе или друго човече.
147
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я по-леко със Северозападна България, недей да правиш помен с чужда пита, да не вземеш да се задавиш. Нито пък някой ти дава право да делиш държавата. Ти можеш да предложиш това, което имаш, не чуждото. Чуждото предлагат само ***, не ставай един от тях. Най-добре е да им се отнеме българското гражданство и да ходят където щат със собственот си име, без да излагат българите.
146
1
 
2
 
! Отговори
До 173 преди 11 години
Май все още сме по-нормални от любимите ти американци-наркоманията и публичните убийстава все още не са ни завладяли като в сащ.
145
0
 
19
 
! Отговори
лудия преди 11 години
за да ги убие и да се самоубие смятайте колко са го крали и тормозили ***. миналия месец счупих ръката на една дето се опита да ми измъкне протмонето от джоба в градския транспорт. на кардеца да се реже ръката така е по стария български закон. за какво гражданска война ,че не ги оставяме да крадът ли? това е България ,а те я превръщат в мангалия
144
2
 
4
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До !!!!! 164ама ти хич не си наясно за какво говорим!?! За осиновяване на бяло дете, българче, се плащат много пари. Много момичета предварително си избират на кого да оставят бебето си и се договарят. В социалните домове е още по-сложно, там се правят огледи, запазват се децата и също се правят договорки със служителите. Само за циганчетата няма проблем за бързо осиновяване.Дано не попадате в това положение - да искате дете, но да не можете да имате!
143
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами тука става въпрос точно за убийтва и побой от страна на българин. Както се видя спрямо него не беше извършено никакво престъпление. А като гледам всички защитават убиеца. Я пак, кой трябва да си промени манталитета?
142
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Става дума за масови престъпления - кражби, побои, убийства, и всякакви насилия. Не за горни дални или средни раси. Трябва *** да си променят манталитета, а не българите. Ако не - ще трябва да се защитим, ако не искаме да ни довършат.
141
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
172, ти като си написал толкова глупости вярваш ли си? Каква търписмост, какви 5 лева? Дискриминация има навсякъде. Второ Косово е решението. Българите всекидневно доказват и показват че не желаят да живеят с *** в едно общество. Така ще е най-добре и за двете страни. Севрозападна България има най-голям брой ***, управниците и без това са абдикирали от нея, така, че тя е най-подходяща за тази цел. Само трябва *** да се обединят и да го поискат, както направиха косоварите.
140
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не 169, нормални сте само вие бай *** балкански.