Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво мачкане, каква непоносимост. Ти в коя държава живееш? Защо не идеш в някое българско село, за да те пограбят и побият малко братята ти ***. Толкова търпеливи хора като нас няма на света. Колко издържаха французи и германци? Конфликт ще има поради огромната *** наглост и престъпност. Защото трябва да станат хора. Иначе те ще ни унищожат, както направиха с българските села. Ти наясно ли си кое е причина и кое - следствие. Когато ти изтърбушат имота, ще видим каква песен ще запееш.
138
0
 
18
 
! Отговори
7 преди 11 години
ДОКАТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ДЪРЛЯМЕ ПОМЕЖДУ СИ,*** раждат по три пъти на ден и ни се качват на главата!
137
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бившия военен сигурно е бил подложен на дългогодишен тормоз и накрая му е писнало. Виновна е държавата, която е абдикирала от задълженията си. Ако имаше държава, хората нямаше да се опитват да решат по този начин проблемите. Питам се докога българския политик ще е като щраус и ще си заравя главата в пясъка при подобни проблеми. Това е сис-темен *** тормоз! Колкото до .. "нормални хора осиновяват *** и създават от тях нормални хора", явно ние трябва да се считаме да ненормални защото
136
1
 
5
 
! Отговори
До 168 преди 11 години
Ти американците за нормални хора ли ги ссмяташ ?
135
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив, нормални хора осиновяват *** и създават от тях нормални хора. Преди време даваха филм за български деца от ромски произход, осиновени преди повече от 10 години в Европа, Щатите и Канада. Повечето от пишещите в този форум само могат да мечтаят да имат толкова възпитани и успешни деца. Условията, мили хора, средата. Това прави хората. Колкото и да плюем Маркс, за това поне е бил прав - битието определя съзнанието.
134
0
 
27
 
! Отговори
хм??! преди 11 години
Заглавието е грешно, трябваше да е "Почина Героят убил 2 броя ром"Жалко за Човека с главно Ч !
133
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са около 1 млн. Около 1/5 от България. Така, че една" територийка" от 20-на хил кв. км.като нищо може да бъде отделена с помощта на НАТО. И всички като гледам работят в тази насока.
132
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако наистина не започне да се работи в тая насока, и българите не почнат да променят манталитета си да се мислят за "по-горна" раса и другите за по-долни от животни, да има дискриминация и обиди на работното място, в училище, по форумите - навсякъде. За няколко дена вече втори случай на застреляни хора, защото стрелеца имал непоносимост към ***. И масово сред хората това среща одобрение. Появиха се партия Атака с "националисти" и "патриоти". Ако се продължава в същата насока на обиди и мачкане, аз лично очаквам до 10-на години гражданска война - второ Косово. Циганита са около 1 млн. Около
131
3
 
11
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Миленков ли си какъв си не знам,но престани с тази простатия - нормални хора не осиновяват *** !!!
130
0
 
3
 
! Отговори
patriot преди 11 години
do milenkov naistina sme na raba na grajdanska voina na nas ni ntrqbva samo edin voda4 kat vASIL lEVSKI ta togava 6te se vidite v 4udo takava se vode6e v AMERIKA v na4aloto radosni no sled vreme se vidqha v 4udo ta natam varvqt ne6tata
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 159 Според мен ще прилича на твоите близки, които са го осиновили.
128
5
 
1
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До Анонимен 160системата е такава, че след много години (над 7) оформяне на документи и чакане нямаха друг избор. Но детенцето е много сладко, нищо друго няма значение когато искаш да помогнеш и да отгледаш дете, да му дадеш дом, семейство и възпитание. А това е трудно!
127
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До миленковЗадаваш не въпрос, а отговор. Чавки ли са изпили ума на твоите близки? И явно не са ти близки, щом не си им повлиял.
126
5
 
1
 
! Отговори
миленков преди 11 години
корекция: до 156мои близки осиновиха ***. Как мислиш, какъв човек ще стане?
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до този с организирането на агиткитеКак очакваш да стане това при положение, че на избори *** и ултрасите на ЦСКА играят заедно организирано за БСП? Това го знае всяко дете.
124
4
 
2
 
! Отговори
миленков преди 11 години
до 158мои близки осиновиха ***. Как мислиш, какъв човек ще стане?
123
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 151Ти полудя ли? А какви са тогава? Или смяташ, че от тях ще станат хора, а не ***? Няма какво да се заблуждаваме, трябва радикално решение на *** проблем, те са тумор за България. Трябва окончателно решение.
122
0
 
6
 
! Отговори
миленков преди 11 години
patriotти си гнусен да наричаш Васил Левски така! Не смей да произнасяш името му тука!
121
6
 
0
 
! Отговори
patriot преди 11 години
ste izleze edin *** kat vasil levski i togava 6te q vidite
120
0
 
5
 
! Отговори
миленков преди 11 години
яд ме е, че само си говорим напразно. Изтрещяваме когато се случи най-страшното, сърдим се, казваме си болките и после.... нищо!!!!!!!! До следващия път (да не дава Господ!)