Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
32
 
! Отговори
до 210 преди 11 години
Истината е, че *** ни струват по милиард! Не само това , което плюскат, а това, което разрушават и опустошават!!! Не ви ли стана ясно, че докато има *** напаст по селата и дума не може да става за дребно земеделие! Иначе до всяка нива и градина трябва караулка! Те дърпат държавата назад, а политиците ни мълчат като риби!!!
178
1
 
14
 
! Отговори
Geno Tsidov преди 11 години
Nqkolko MANGALA GNUSNI PO-MALKO !!!!!
177
1
 
28
 
! Отговори
предлагам преди 11 години
Всеки който е решил да слага край на живота си, да допринесе и малко полза за обществото, като в случая.
176
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много освирепели от мизерия и безизходица българи си мислят, че ако един ден осъмнем без ***, политиците и монополите ще спрат да ни крадат, сметките ни ще намалеят наполовина, данъци ще спрат да се събират и харчат в полза на високата администрация и приближени фирми, а шефовете ни ще ни удвоят заплатите, ей така от радост. Ако пък вземат, че махнат и новините на турски, ще настане такъв живот...
175
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До :)))Ti lud li si kvi palati imat ve samo kashturki ot kerpi4 , da ne bi te da okradaha bylgaria ili da prodavat narkotici
174
1
 
40
 
! Отговори
Интересно преди 11 години
Никой ли не забелязва, че всички медии и продажни журналисти работят в полза на *** ***, които са единствените избиратели на сегашната политическа ***? Сигнализирахте за неуместен коментар
173
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даа, важни са гените - и аз не съм виждала човек да лети.
172
1
 
28
 
! Отговори
Спомен преди 11 години
До колкото знам, не възрастният, а 22 годишния *** има 39 регистрации.
171
4
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 11 години
Случаи можем хиляда и един да намерим в потвърждение на каквото си искаме. Нищо не може да ме убеди, че ***, израсло в нормални условия не може да се превърне в нормален човек; нито че ако българче, американче, германче бъде хвърлено от бебе в някое *** гето, то след години ще се различава по нещо от обкръжението си............И мен никой не може да ме убеди, че гена няма значение. Много кучета са домашни любимци, ама да проговори някое от тях не съм чувал.:))))Гените са много важно н
170
3
 
15
 
! Отговори
:))) преди 11 години
BALGARITE SA KATO ZIVOTNI KRIZATA GI NALEGNA I TE NAPADNAHA NAI-SLABITE - ***..............Слаби ли?Че те са най-привилиривани - политици, БХК, Европа...всички са зад тях...я им виж палатите?Какви къщи имат, всяка със сателитна чиния...
169
1
 
24
 
! Отговори
тя преди 11 години
" Тате , тате , ела да ме вземеш от детската градина"- "не мога миличка , нека да те вземе мъжът ти , аз съм на училище". Виц с много истина в него.
168
1
 
30
 
! Отговори
:))) преди 11 години
ВМРО предлагат въвеждането на модела на т.нар. грамотна и осъзната раждаемост или за 2-ро и нагоре дете, нито ст. от държавата, ако: 1)родителите не са с мин. средно образование 2)не са навършили поне 25г. 3)нямат поне 3г. стаж 4)не са осъждани за престъпления от общ характер-без значение от ЕТНОС. Това ще засегне под 1% от българите и над 90% от ***, по-този начин ще се разруши основата заради която се плодят така, а именно паричните облаги, които съпровождат раждането на деца....Иначе оти
167
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BALGARITE SA KATO ZIVOTNI KRIZATA GI NALEGNA I TE NAPADNAHA NAI-SLABITE - ***
166
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 196Случаи можем хиляда и един да намерим в потвърждение на каквото си искаме. Нищо не може да ме убеди, че ***, израсло в нормални условия не може да се превърне в нормален човек; нито че ако българче, американче, германче бъде хвърлено от бебе в някое *** гето, то след години ще се различава по нещо от обкръжението си.
165
1
 
24
 
! Отговори
снайпеперчо преди 11 години
всеки мъж да застреля по 4-5 *** и сме се отървали от *** им
164
0
 
17
 
! Отговори
аз преди 11 години
Ние имаме по 1-2 деца ,а те се въдат .В развъдника и да се затрие някой пак много остават.
163
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой НОРМАЛЕН човек ще влезе в чужда къща и ще се настани да живее там? Отговорете ми? Кой НОРМАЛЕН човек ще изкърти паркета в собственото си жилище, за да накладе огън по средата на стаята? Кой НОРМАЛЕН човек ще направи дете, за да вземе 240 лв. помощ и после ще го продаде за 5000 евро в чужбина? Кой нормален човек ще хвърля камъни по линейка, идваща да спаси живота му и ще бие лекарите за благодарност? Кой НОРМАЛЕН човек има внуци на 25 г. възраст?
162
6
 
12
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Напротив, нормални хора осиновяват *** и създават от тях нормални хора. Преди време даваха филм за български деца от ромски произход, осиновени преди повече от 10 години в Европа, Щатите и Канада. Повечето от пишещите в този форум само могат да мечтаят да имат толкова възпитани и успешни деца. Условията, мили хора, средата. Това прави хората. Колко......хахах ами онзи американец, дето осиновил *** и като пораснало, та взело че изнасилило и двете му дъщери...филтруваме информацията, а?
161
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА СЕ ОТПРАВИМ,КЪМ МИЛЕНКОВ И ДА ЗАЩИТИМ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ,ДОРИ С ЦЕНАТА НА ЗАГУБИ ОТ НАША СТРАНА!
160
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Справка в мвр от ТАЗИ СУТРИН показа, че военният Иван е пуснал 39 ЖАЛБИ СРЕЩУ ТЕЗИ *** са последните 2 години - всичките са входирани! Няма резултат, нито отговор по нито една от тях. Хубаво го проумейте - 39 жалби за 2 години! Колко от вас ще издържат 2 години само да пускат жалби и да не получат отговор, да не говорим за резултат? Не оправдавам убийството, но едно е ясно - човекът е разбрал, че няма държава и е постъпил, като се постъпва в джунгла!