Полицай и баща му пребиха мъж заради запалени гуми

Инцидентът е станал в пловдивската "Аджисан махала"
Обновена: 10 апр 2013 11:16 | 10 апр 2013 11:14,
161
Полицай и баща му пребиха мъж заради запалени гуми
Снимка: Булфото, архив

Баща и син са задържани в следствения арест за 72 часа като заподозрени в убийство, извършено в Пловдив, съобщават от полицията в града.

В понеделник в полицията е било получено съобщение, че в болница е починал 27-годишен мъж, на когото е бил нанесен побой.

По първоначални данни на 7 април около 14 часа на ул.”Брестовица” в "Аджисан махала" мъжът бил запалил автомобилни гуми и с това предизвикал гнева на двама мъже, които се нахвърлили върху него.

Разследващите  установеили, че евентуалните извършители на побоя са Й.П. на 32 г., служител на МВР-Пловдив, и П.П. на 56 г.

По случая е образувано следствено дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
19
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Малко му е било на мръшляка...
40
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На някой да му прави впечатление че напоследък зачестяват престъпления извършени от действащи милиционери??
39
2
 
21
 
! Отговори
арееее преди 11 години
И ..........Хайде, хайде..Без сълзливи излеяния..За цигара не съм чул някой да е гръмнат. :))После заради 50кг..ама ти вярваш ли, че това са били единствени 50кг..Сигурно тонове е откраднал до 16г. си възраст. И не е въпроса в кг, а в щетите. Те и основите на Дунав мост сигурно я имат 1-2т. , ама като се срине моста стотици могат да умрат. Това е тероризъм..Скапан си ти, сороски ***..или си кой знае дали си и българин въобще..А за 5лв. нормално ли е да убиеш старица, а?За това няма ли да пр
38
2
 
27
 
! Отговори
Математик преди 11 години
Чада мой да ви задам един въпос. Кое е най-голямото разстояние което може да измине един *** извън концлагер?Умножава се височината на комина по скоростта на вятъра и сметката излиза.
37
0
 
22
 
! Отговори
Мислител преди 11 години
До Чиновник извличат металния кордаж от гумите за вторични суровини.
36
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Plovdiv e tziganski grad. 40% sa tzigani.
35
0
 
28
 
! Отговори
Не съвсем преди 11 години
До -10Нещата не са равнозначни. *** са ***, който смуче от всяко общество, докато не го убие. Не можеш да си в мир с вирус! Не можеш да интегрираш вирус! (От тази идея са се отказали дори в родната им Индия и са ги изгонили преди хиляда години!).
34
1
 
27
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
... утре, като ти запалят *** къщата, ще се оглеждаш къде ти родната милиция ...
33
3
 
35
 
! Отговори
Дякон Игнатий преди 11 години
Няма етнически мир. Войната е в разгара си! Или те, или ние!
32
27
 
2
 
! Отговори
-10 преди 11 години
*** нарочно палят гуми,знаете че нормален човек това не може да го издържи..----И решението е СМЪРТ? Пускаш висока музика - смърт, хвърляш цигари през балкона - смърт, паркираш неправилно - смърт, консервираш зеле в мазето - смърт. Така ли? Откраднал си 50 кг желязо - смърт? Гониш кирливи крадци по улиците и убиваш "по погрешка" случайни минувачи? Това ли е културата ти българино. Скапано племе сме, и скапано ше си останем.
31
4
 
2
 
! Отговори
ЯЯ преди 11 години
До 12Не село не град, а е място където живеят български граждани. Ясно ли е?
30
1
 
30
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
*** що палят гуми?
29
14
 
8
 
! Отговори
евро съсел преди 11 години
Еее, тази полицейщина в държавата преминава всякакви граници, ние, *** европейски социалисти/ПЕС/ сме много възмутени от това подслушване с ванове и терора сред нашите коалиционни партньори и избиратели. Смятаме да сезираме БХК, ЕК, НАТО, ООН, СИВ, ДКЕВР, БЕХ МЕХ, Арменския поп и главния прокурор, защото този терор повече не може да продължава!!!
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма значение дали са полицай. Вредителите трябва да се трепят. *** = ***.
27
18
 
23
 
! Отговори
хахах преди 11 години
Заслужават и баща и син-полицай "ДОЖИВОТНА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА", с такива действия и от НАТО ще ни изгонят и като Сърбия ще ни бомбардират! Я се осъзнаите бе фашисти ненормални , етническия мир е наи ценното нещо в тази държава. Хилари Клинтън ни педупреди прекалено сериозно, а за 1-2 месеца това е 10-ти смъртен случай.................Какъв етнически мир, бе?Няма такова нещо, аз не познавам човек от моите приятели, все работещи хора и с образование, които да не ненавиждат ***...Мир??аххах
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 24:боко,слуга,*** скапано!
25
2
 
21
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Без да политизирам излишно темата, вижте коя партия е коалиционен партньор на БСП?Евророма и наглия до безобразие Кънчев, който иначе е по етнос българин, но е намерил добра ниша да си живурка охолно експлоатирайки темата с ***. Именно Станишев поиска увеличение на *** (пардон детските) на 50лв. от 35лв. т.е. той е човека, които иска стимулиране на *** раждаемост и оттам на *** като цяло..12.05..българи, ако ни е останало още патриотизъм имаме реален шанс да извърлим
24
46
 
5
 
! Отговори
боко преди 11 години
Заслужават и баща и син-полицай "ДОЖИВОТНА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА", с такива действия и от НАТО ще ни изгонят и като Сърбия ще ни бомбардират! Я се осъзнаите бе фашисти ненормални , етническия мир е наи ценното нещо в тази държава. Хилари Клинтън ни педупреди прекалено сериозно, а за 1-2 месеца това е 10-ти смъртен случай
23
6
 
6
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Мдааа.....Същноста на проблема е,че ако убийците не бяха полицаи,надали господин Комисаря щеше да замълчи! Даже щеше да има подробно описание на акцията!Чудно-защо!И ми говорят за демокрация...Пфу...
22
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес "Аджисан махала" след време "Джипсан маала" !!!!!!!!