Петима пострадаха при масов бой в Карлуково

Българи и роми се спречкали на кръстовище
10 юни 2013 11:56,
49
Петима пострадаха при масов бой в Карлуково
Снимка: архив Булфото

Петима души са ранени след масов бой между роми и българи в ловешкото село Карлуково, съобщиха от полицията в Ловеч.

Вчера в 20.20 часа в РУП-Луковит е получен сигнал, че на кръстовището на ул. "Младост" и ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в с.Карлуково след спречкване е възникнал масов бой между роми и българи.

В РУП-Луковит незабавно е сформирана оперативна група, организирани са заградителни мероприятия, като по този начин е предотвратено разрастването на конфликта. Всички участници и очевидци на масовия бой са разкрити, а организаторите и подбудители са задържани с полицейска мярка за 24 часа.

При сбиването е счупено задното стъкло на лек автомобил БМВ, собственост на 22-годишна жена от селото. При сбиването са пострадали петима души на възраст от 18 до 55 години.

Всички са от с. Карлуково, като част от пострадалите са настанени в болница за лечение. Задържани за инцидента към момента са двама мъже.

По случая в РУП-Луковит е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите мерки за недопускане разрастване и ескалиране на напрежението в селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
достоверен източник преди 10 години
До Жалко за проблемаЗа щастие задържаните са само ***! Щеше да е нелепо да приберат някой от българите при положение,че *** са подбудителите!!
39
2
 
7
 
! Отговори
българия преди 10 години
с новите детски, социални, енергийни и т.н помощи, както и с узаконяването на гетата *** ще станат повече от нас не за 20 а за 10 години. най-лошото от всичко е че герб и атака подкрепят увеличаването на тия помощи и даже имат наглоста да казват , че това били и техни обещания. БСП, ДПС, ГЕРБ и АТАКА - гробокопачи на България.
38
2
 
6
 
! Отговори
до msimow преди 10 години
В заблуда си."Стара но все по актуална публикация на lambo:Нов тежък удар ,върху бялата раждаемост"-В тая статия автора казва"Колко пъти писах ,че етническия *** В.Сидеров е смъртен враг на българската нация"-излиза и със солидни доказателства.По делата ще ги познаете.
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Google прочетете"Дискриминация на българския етнос"-Не е ссамо в Карлуково.Почти навред по селата е така.Никой не обръща внимание на *** престъпност.Селата около Сливен,същата картина.Българите са си напуснали домовете А защо е така ,планирано е от външни сили."Доклад на ЦРУ за България-Будители"
36
3
 
4
 
! Отговори
zaradi Turcite преди 10 години
Tova e zaradi turskoto robvstvo, novinite na turski, turskiq ezik v uciliste, DPS , za tova che Turciq iska da vleze v EU i zaradi vsi4ki turci v BG ( koito samo si gledat rabotata) :D
35
1
 
12
 
! Отговори
OllO преди 10 години
До анонимен 35EС и НАТО без да ги молим ще се направят, че имат друга работа, ако се почне въдворяване на ред в БГ във връзка с ***. Те вече имат понятие за каква *** става въпрос, ама нямат топки да предприемат нещо. Балкан ще им падне от сърцето.
34
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
партия юруш ще плати на адвокати за да могат всички роми да бъдат защитавани от добре платени адвокати, а булгарските парцали да гният по джандемите. ние патриотите от юруш се грижим за нашите гласоподаватели ромите.
33
37
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Много нещастници и жалки хора има не само тук, но и в целият свят! За тези, които искат да ''смажат ***'' дори и да искате, неможете хаха направо сте смешни с вашите абсурдни желания! ЕС и НАТО направо ще ми заличат от картата ако нещо подобно се случи, много сте задръстени и повече от жалки сте! Бог да ви докосне!
32
1
 
11
 
! Отговори
Трудовакъ преди 10 години
Скъпи съфорумци! Благодаря за подкрепата. Едно време във вестник "Стършел" имаше рубрика "Четиво за министри и генерални директори". Изреденото по -долу би трябвало да е в тази колонка. Надявам се написаното от мен и подкрепено от вас да стигне до нашите державнейши, премудрейши и величайши политици и управници, които трябва да ни управляват за наше добро и за достойното бъдеще на народа и Отечеството. Да бъде велика нацията! Да живее България!
31
11
 
3
 
! Отговори
Червен преди 10 години
Спокойно другари, сега БСП и ДПС ще въведат реда за който роптаете. Нашите избиратели ни повярваха, повярвайте и вие.
30
1
 
28
 
! Отговори
Жалко за проблема преди 10 години
Предполагам че задържаните са само Българи,така става обикновенно,тези които са пострадали са Българи и може би те са сред хората с мярката за неотклонение и на тези Българи стаклата на къщите ще бъдат счупени ако не са вече.С тези проблеми скоро ще стане страшно.Не учете физика,химия и математика а учете бокс и карате че скоро ще ви трябва хора.
29
1
 
10
 
! Отговори
полудевам полечка преди 10 години
ко каза:гусин млад мениджей
28
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За *** само бой
27
0
 
31
 
! Отговори
Трудовакъ преди 10 години
Както е казал поета Петко Р. Славейков - "Нам са потребне ораче, копаче и сеяче, а не зяпаче"!!! Работа трябва за тоя народ, за мат,ряла Бойков, защото безделието е извор на всички пороци, най - тежко престъпление срещу нацията и Отечеството, по - опасно от убийството и изнасилването, от грабежа и вредителството, сравнимо само с измяната към Родината. Да впрегнем безделниците и тунеядците за извършване на високоблагородни трудови подвизи, за славата на нашето Отечество, ура, другарки и другари!
26
0
 
45
 
! Отговори
Трудовакъ преди 10 години
Да се изпратят незабавно танкове, артилерия и мотопехота, с подкрепа от въздуха. Участниците в търкала за 1 година да се вземат запас в Строителни войски или в Хидро - войски, или във Войски на министерство на транспорта /ВМТ/или във Войски на Комитета по пощи и далекосъобщения или в КЕЧ /квартирно - ескплоатационна/ част. В ерата на бай Тошо там бяха постоянно заети към 80 000 души под пагон. Работа - море, хора не достигаха, особено в материалното производство, свързано с тежък физически труд
25
3
 
73
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
*** са слаба ракия, те са изключително страхливи и нападат само, ако са поне 3-4 пъти повече. Ако поискаме ще ги смачкаме като ***. Разбира се, има и по-интелигентни решения и по-безполезнени за нас, пък и за тях. Огромната част от тях правят деца, защото това значи пари, това е техния основен ,,бизнес"- деца и кражби. Детски и всякакви други плащания след 2-ро дете да се обвържат със стаж, образование, чисто съдебно минало и без значение от етноса. Така сами ще почнат да си слагат спи
24
3
 
50
 
! Отговори
ss преди 10 години
Наближава времето когато ***=израстъци ще бъдат преработени за тор и фураж,
23
2
 
81
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 10 години
България е в ръцете на българите. *** в полицията няма, *** в съда няма. Е, ние сме си виновни. Все още можем да ги смачкаме като мухи, но сме толерасти и не го правим. След 10 години *** ще са повече и още по-нагли. Тогава ще е късно.
22
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквуня е виновен!
21
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сами сме си виновни.23 години държавата България развъжда само *** и ***.критик коко