Петима пострадаха при масов бой в Карлуково

Българи и роми се спречкали на кръстовище
10 юни 2013 11:56,
49
Петима пострадаха при масов бой в Карлуково
Снимка: архив Булфото

Петима души са ранени след масов бой между роми и българи в ловешкото село Карлуково, съобщиха от полицията в Ловеч.

Вчера в 20.20 часа в РУП-Луковит е получен сигнал, че на кръстовището на ул. "Младост" и ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в с.Карлуково след спречкване е възникнал масов бой между роми и българи.

В РУП-Луковит незабавно е сформирана оперативна група, организирани са заградителни мероприятия, като по този начин е предотвратено разрастването на конфликта. Всички участници и очевидци на масовия бой са разкрити, а организаторите и подбудители са задържани с полицейска мярка за 24 часа.

При сбиването е счупено задното стъкло на лек автомобил БМВ, собственост на 22-годишна жена от селото. При сбиването са пострадали петима души на възраст от 18 до 55 години.

Всички са от с. Карлуково, като част от пострадалите са настанени в болница за лечение. Задържани за инцидента към момента са двама мъже.

По случая в РУП-Луковит е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите мерки за недопускане разрастване и ескалиране на напрежението в селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
докато сме на крак служилите и помнещи как се борави с Ак-47 все още има надежда
19
1
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Живея в региона и мога да кажа че инциденти като този са нещо нормално и ако не са ежедневие то са често явление. Причината е в *** които са много и буквално правят каквото си поискат. Не искам да бъда лош пророк но след време за да се удържи *** престъпност ще са необходими минимум спец части , жандармери , кашимерия и други военни формирования. Сганта разбира само от груба сила която липсва за момента.
18
2
 
72
 
! Отговори
Vess преди 10 години
Аз съм от съседния град Луковит, това което се случва в с.Карлуково не е от вчера. Масово и незаконно се населяват *** фамилии и тормозят всички наред. Къде са държавните институции , ако си построиш етаж бил незаконен и ти го бутат, а те мръсните *** цели къщи на 3 етажа и никой нищо не им казва това е то беззаконие, то май по-добре да си *** в тази държава!!!! Не ми се мисли какво ще е след 20-ина години.
17
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
днешните българи са слаба нация, бездетна, незаслужаваща място под слънцето. Амин
16
10
 
6
 
! Отговори
До №15 преди 10 години
Гого, неграмотнико жалък, поне не пиши да не се излагаш!
15
2
 
48
 
! Отговори
gogo преди 10 години
боят настана тупкат сърца ни ето ги наще душмани!
14
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По информация от очевидец- дейно участие в Карлуковската битка са взели: Патиланец, Тъпчо, КошмарА, Странджата и Василев и всичките тия велики личности са били в един човек! Ромите ще помнят дълго приказката, че от лудия бягат и ***! Гейрб, пуБЕДА!
13
1
 
97
 
! Отговори
северняк преди 10 години
Северна България е дадена курбан на ***.Масово се заселват цели родове по селата и прогонват българското население от там.Разграбват имотите на хората,тормозят малкото останали български стари хора по селата,които се надяват само на Бог да ги пази от напастта.Полицията е безсилна да се справи с маганлите. Държавата е била отбой умишлено,понеже това са избиратели които лесно се пазарят.Бог да пази България,понеже държавата абдикира пред ***.Това е тъжната истина за съжаление.
12
6
 
67
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
ало, министеро, нали ше борим битовата престъпност, ко стана :)
11
6
 
30
 
! Отговори
az преди 10 години
Tepurva zapo4va VOINATA 6e vidite kvo predstoi ne samo s *** no i turcite
10
1
 
73
 
! Отговори
ShaMana преди 10 години
До АнонименТам са само *** вече. Старите хора измряха и ония вилнеят из селото и крадат на воля. Никой не му дреме за тва, пък и да ги приберат къде ще ги сложат...
9
1
 
90
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
Тепърва ромите(***) ще почват явно да и без страх да нападатпредставители на други етноси (българи, евреи, турци, а имаше случая на изнасилени британки посред бел ден!) , защото им дават да си правят каквото иоскат и да гласуват после на изборите за който им кажат!
8
2
 
97
 
! Отговори
полудевам полечка преди 10 години
Почнаха ниДа ни е честита новата провинция на Индия
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Are sho ne sa pritekli oshte nashi jnazi ot sasednite sela da izrinat mangasurite pa da vidim dali sledvashia pat she se prepre4at.tE ZATOVA SI PRAVQT KVOTO TI SI ISKAT.
6
2
 
88
 
! Отговори
OllO преди 10 години
Еми напишете пострадалите от кой отбор са, че да знаем новината добра ли е или не.
5
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има много *** там и се опитват да си правят каквото искат...
4
2
 
23
 
! Отговори
RoxyM преди 10 години
А, не знаех, че и в лудницата им дават отпуски. Ама явно нямат пари да ги хранят и са ги пуснали свободно да си вилнеят из селото.
3
2
 
62
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Колко от участниците са криминално проявени?...Само питам...........
2
2
 
50
 
! Отговори
niksan преди 10 години
*** работа.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йеееее ......... Карлуково ........ там е купона ....... сега е лято и сме Айляци , ама като дойде зимата ...... партито ще е на шест ....... пусни вефа да чуем Кидика .....