40-годишна се самозапали в София

Тя е без опасност за живота, сервитьори я спасяват
13 авг 2013 07:25,
31
40-годишна се самозапали в София
Снимка: архив, Impact Press Group

Около 40-годишна жена се е самозпалила в София късно снощи, съобщи bTV. Tя се е поляла с бензин и е пламнала, но е спасена от сервитьори от близкия ресторант "Болярка" в столичния кв. Слатина.

Пострадалата е без опасност за живота по първоначална информация и е закарана в болница. Инцидентът е станал малко преди 22 ч на ул. Иван Щерев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
3
 
! Отговори
Софи преди 10 години
Склонността към самоубийство си е психически проблем и не съм сигурна, че се влияе от политическата обстановка. Това, че сега се дава гласност на подобни случаи не означава, че това не са постоянни проблеми и че сефте се случва. Лято е и медийте се чудят с какво да си запълнят времето и пространството. Само се чудя, защо самоубиващите се спряха да ползват стари изпитани методи като белина в кафето, обесване, стреляне в главата и скачане от петнадесети етаж?!
24
0
 
7
 
! Отговори
лили преди 10 години
ДО АНТИМУТРА:Не зная дали Б.Б е най -голямото зло раждало се в Б ългария,но със сигурност ти си най-големия празноглавец раждал се в България.Гледаш повърхностно и не търсиш причината за това ни положение.А може би вината е в нас?Ние си избираме управниците,а на такъв народ като теб такива управници му трябват.Да ги лъжат ,крадат,използват.За 50лв.години наред се купуваха гласове,а сега обвинявате само Герб,за кебапчета по изборите гласувахте за СДС И ДПС.Замисли се за начало в/у това!!!
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До петров до 1Петров,а ти чел ли си го?Ако да,как може да ти хареса,ако не,защо пишеш ?Планът е зловещ и в изпълнение на нашите политици действа безотказно.Нима те радва ,че населението трябва да се стопи,че здравеопазнето трябва да е жалко и нефункционилащо,че земеделието трябва да е унищожено,храната да е скъпа,образованието -сринато.Какво стана с България,произвездаща и изнасяща продукти от леката и тежка промишленост.Мразя дървени философи като теб,отричащи очевадното
22
3
 
4
 
! Отговори
Иво /продължение/ преди 10 години
Емаиграцията на младите българи бе агитирана от продажните медии. Тя стана част от психиката ни. Кому е нужно всичко това? България е избрана за новата територия на богоизбран народ. Чрез подставени фирми се изкупуват земи. Ами някой направил ли си е труда да провери "руснаците", които купуват имоти тук? Как звучат имената и фамилиите им? Ето това трябва да прави ДАНС, а не да гледаме уличните гезмета на млади, красиви, нарцистични глупондери (не всички са такива, както и не всички са платени!)
21
1
 
10
 
! Отговори
Край до Иво преди 10 години
Толкова много си прав. най лошото е че загубихме 1 а вече с децата им -2 млн. българи. И другото което е загубихме е своето място в световното разделение на труда. Новите ни "приятели" не щат да купуват нищо от нас - само да ни продават. Онзи ден си купих четка за боядисване - проста четка - беше немска. нашите прасета нямат четина ли що ли. Даже ни стимулират -порше кайен е товарен автомобил и за това му се тегли ДДС -то. Не на хляба, не на книгите не на лекарствата - да на тоарег, Q7 GL.
20
18
 
18
 
! Отговори
Мазен Соросоид преди 10 години
Това са последиците от некадърното управление на Бойко Методиев Борисов-*** не случайно го охраняват 42-*** служители на НСО защото без охрана него ще го самозапалят!
19
2
 
13
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Пак си дойдохме на думата - Бойко или антибойковците. И потекоха едни мъдри изказвания.Историята е много по-дълбока, но ние се плъзгаме по повърхността. Защото нямаме ум и памет. Забравихме Луканов, Фильо Димитров - съсипникът на селското ни стопанство, Костов - - торнадото над българската индустрия, приватизации, РМД-та, грабеж. Забравихме че сме били на 26-то място в света по БВП/глава от населението. Че изнасяхме храни, оръжие, кари, телфери и какво ли не. Прав е 1 - настъпва обезлюдяване.
18
3
 
20
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
Трябва да отворим Белене отново, ама не АЕЦ-а. Това е едно прекрасно място за почивка на всякакъв вид комунисти, крадци и политици дето не мислят за народа. Като за начало трябва да започнем със сегашните управляващи!
17
3
 
29
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 10 години
ЗАЩО БЕ, ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ ***, ЗАЩО ХОРАТА СЕ ПАЛЯТ????Нали паленето беше заради ГЕРБ?АМА МАЙ Е - ЗАЩОТО ЗА 45+ 20 ГОДИНИ ОБРУЛИХТЕ БЪЛГАРИЯ!!!!
16
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очевидно БСП е в пъти по-зле от ГЕРБ. При това управление взеха да се палят от началото.
15
6
 
9
 
! Отговори
петров до 1 преди 10 години
Винаги съм се чудил ,как може да се коментира нещо, без да го познаваш.Залагам си апартамента и колата, че номер1 нито е чел тази програма, нито знае кой е участвал в написването и. О, свещена простота! За това сме на тоя хал.
14
8
 
31
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До АНТИМУТРАСладур на БСП+ДПС+АТАКА:)))))))))) за 3 месеца се самоубиха повече хора от колкото за 3,5 години.Сегашните управляващи тогава ГОВОРЕХА ЗА МОРАЛ Къде им е сега Морала на същите 60дена протести над 15 самоубийства :(((((((((((((( и платени като теб драскачи
13
29
 
19
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Най-голямото зло раждало се някога в България това е Борисов!!!За 3.5 години изби повече от народа си от колкото БКП изби от след втората световна война до идването на Борисов на власт!Сменени лекарствата на онкоболните 2010-та с евтини не работещи заместители от което пукват с 500 души повече онкоболни през 2011-та. самоЗакрити 17 болнициНе разплащане към всички бюджетни и срив на икономиката фалити и безработица бесене и палене на хоратаУвеличен брой на самоубийствата!ПЪЛЕН ИЗВЕРГ
12
23
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Държавата беше зверски съсипана от Борисов всячески! Народа още не може да се опомни!10 милиарда изхарчени резервиСпиране на разплащанията към всички бюджетни и държене на парите по банките за да се печелбарства с тях. Резултатии бяха множество фалити и съкращения.НАП събира с 1 милиард по-малко приходи за 2010-та спрямо 2009-та заради неразплащането и съсипването на икономиката от страна на държавата!Борисов да е разстрелян отдавна ако това беше Китай тук а не интервюта да дава със увредения си мозък!
11
27
 
14
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА УЛТРА УБИЕЦА БОРИСОВ КОЙТО СЕ РАЗХОЖДА СВОБОДНО НА СВОБОДА!!!
10
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 10 години
СТИГА ПРОСТОТИИ!!!!!!
9
5
 
23
 
! Отговори
az преди 10 години
Това с колан бомби към парламента е най доброто решение ,съгласен съм с коментара отдолу.
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лоша работа. Едно психично заболяване трябва да се лекува преди да се стигне до опит самоубийство. От една страна болният не си го признава, защото го е срам, от друга страна не може да си го позволи финансово да отиде на лекар.
7
9
 
30
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
До АнонименГлупости!!! Вие ненормални ли сте!? Колкото и да е зле положението, недоимак, лошо правителство, престъпност, нищо не оправдава такова нещо. Този акт показва само едно - лудост! Само един луд човек може да се самоубие по такъв начин, начин който крещи за внимание. Трагичното е че има хора който превръщат този акт на лудост в геройзъм!
6
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Посланието на самозапалващите се:ДОСТОЕН ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ