Четирима загинаха при тежко ПТП в Кресненското дефиле

Други трима са ранени при инцидента
Обновена: 14 авг 2013 07:41 | 13 авг 2013 19:25,
62

Снимка: Булфото

Четирима души са загинали при катастрофа в Кресненското дефиле, съобщиха от полицията в Благоевград.

Двама мъже, една жена и дете на около 15-годишна възраст са загубили живота си, а други трима са пострадали при тежко ПТП на около 10 км. след град Кресна в посока град Симитли. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 18.20 часа от тел. 112.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че лек автомобил „Рено Еспейс”, движещ се в посока градСимитли, при неправилно изпреварване се блъска челно в ТИР, движещ се в посока град Петрич.

Заради инцидента е въведен обходен маршрут, съобщиха от полицията за "Фокус". Обходният маршрут е град Симитли, местността Предел, град Банско, град Гоце Делчев, местността Папаз чаир и град Сандански. По този маршрут ще могат да пътуват пътните превозни средства, тъй като районът на инцидента е затворен за движение и в двете посоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Турм преди 10 години
До баче кикоЕспейс държи челни класации по безопасност според еуро-н-кап. Еспейс 3 е първия автомобил преминал границата 5 звезди. Предпочитан е от семейства с много деца, не всички от които са ***. Аз съм с три деца и карам Еспейс 4, няма по сигурна кола на пазара от този тип. Но с голяма скорост пред тира всички са равни. Образовай се малко, или чукча е писател. Мир на праха им.
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
къде са сега ония *** дето не ядат асфалт
43
1
 
27
 
! Отговори
ПРОСТОТИЯ СТРАШНА преди 10 години
Глупостта не е куфар да го оставиш на улицата !Къде е ръгнал този *** ???? Ясно се вижда - ограничена видимост в завой , пътна маркировка забраняваща изпреварването ,сигурно и знак има ! Даваме повече жертви по пътищата отколкото войната в Ирак !!! Ами ако не беше в ТИР ?? АМИ АКО БЕШЕ МИКРОБУС С ДЕЦА ?? АМИ АКО БЕШЕ ВАШЕТО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО ??
42
1
 
17
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Замислете се за последните 20 години колко хора измряха по пътищата.Достатъчно да се напълни цял стадион.... И повечето си отидоха заради простотия.. Всичко е до възпитанието.Скапан народ=скапана държава. ЕСТЕСТВЕНО има и свестни хора ама вече са на изчезване.Българина просто е зле възпитан.
41
2
 
4
 
! Отговори
ахха преди 10 години
bylgarin i kola - losha kombinacia..............Само дето в случая става дума за ***. Пробвай пак..:)
40
1
 
9
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
АБЕ АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ САМО *** КАРАТ ЕСПЕЙС ??? В СЛУЧАЯ ЕСПЕЙС 2 ЩОТО НЕМАТ ПАРИ ЗА ПО-НОВ
39
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този това му е било последното изнервяне в живота, последното избиване на комплекси. И за още 3-*** също. Затрил си е цялото семейство. Все едно атомна бомба. Днес си тук, утре те няма. Все едно е играл руска рулетка с цялото си семейство, не само със себе си. Добре, че е бил тир насреща. Трябва всеки да си купи по един влекач и да си кара, за да е по-спокоен.
38
1
 
18
 
! Отговори
Посерко преди 10 години
По-красноречиво от това не може да е. Тира не е навлезнал дори с милиметър в насрещното, идеално е позициониран в неговата лента.
37
3
 
18
 
! Отговори
до 6502 преди 10 години
ало, хора са умрели, ти пак за любимия вожд боко и на политика го обърна! освен това всички виждаме, че тракия се откри и останалите магистрали се строят по график, включително и струма. ако трябва да ти отговоря в твоя дух, това беше и идеята на тиквата - да изгони всички от страната, че и по-бързи пътища им направи да се махат :)..а че се напълни с *** шофьори, без образование, но с книжки, е факт и за това си има виновни.
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
който ги жали, утре да срещне брачедите им, ама да е с лек автомобил, а не с 20 тонен тир. За малко да кажа че после пак ще си говорим, но едва ли...
35
4
 
73
 
! Отговори
шопски бакшиш преди 10 години
ВСИЧКИ В КОЛАТА СА БИЛИ *** И Е ДОБРЕ ЧЕ СА НАЦЕЛИЛИ ТИР ЩОТО ЖЕРТВИТЕ ЩЯХА ДА СА ПОВЕЧЕ! ГЛАВНАТА ВИНА Е НА ИНСПЕКЦИЯ ДАИ ЩОТО ПРОДАВА КНИЖКИ НА *** АЗ НЕ СЬМ ВИДЯЛ *** В УЧЕБНА КОЛА!! ?? !!! ЗАЩО ТОВА СЕ ДОПУСКА ОТ ДАИ И ДЬРЖАВАТА??? ДА СЕ ПРОВЕРИ КАК *** СЕ Е СДОБИЛ С КНИЖКА И КОЙ ОТ ДАИ Е ПРОДАЛ! ДА СЕ УВЕЛИЧИ ИЗИСКВАНЕТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НАЙ-МАЛКО СРЕДНО И ДА СЕ ПРОВЕРЯВА ЗАДЬЛЖИТЕЛНО ЗА ИСТИНОСТ НА ДИПЛОМАТА! ДА СЕ ЗАКРИЕ АГЕНЦИЯ ДАИ И КНИЖКИ ДА ДАВА КАТ! КУРСОВЕТЕ 6 мес
34
2
 
2
 
! Отговори
hmm преди 10 години
Porednite naprazno otishli si hora.. :(
33
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 6502Много *** парчета са се родили в България, понякога ме е срам, че съм българин сред толкова *** народ, не се ял асфалт, злобни и алчни за пари гольовци!
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименГаден ***, такива, като теб батисаха държавата, мършав народ!
31
8
 
4
 
! Отговори
човек преди 10 години
До АнонименЕй ***, от такива българи, като теб ме е срам и никога няма да се оправи нещастната ни държава, гадно мършаво племе!!!
30
15
 
8
 
! Отговори
муньо бъзливия преди 10 години
ура! четири парчета по-малко.
29
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Класика бате.ПеУнишки ван и врачански ТИР.Дори няма сми да коментирам.Ода за БеГе народа СЕЛСКИ.
28
20
 
15
 
! Отговори
бесен преди 10 години
Така ще е , докато не се въведе "минимална разрешена скорост" за места, на които изпреварването е опасно. Ако някой му треперят зъбките и кара с 30, всички останали зад него какво да правим? И като се съберат още двамца - тримца дето не им стиска да го изпреварят тоя първия убавец - и ето ти прекрасна картинка. Това трябва да е подсъдно. Не държа да изпреварвам там, където е забранено, но в никакъв случай не искам да карам с 30 когато ограничението е 80 или 90...
27
2
 
10
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Анонимен 24 Ще пътуваш по спокойно ама друг път...Джигитите дето те изпреварват на непрекъсната или карат със 120 при ограничение 60 на магистралата ще ти свирят и светят че им пречиш да карат с 300, ще се джаскат в мантинелите и тем подобни...
26
1
 
4
 
! Отговори
нециганин преди 10 години
баче кико , кога няма месо се яде и боб .