Килърът на банкерката - билкар със замиращ бизнес

57-годишният мъж искал кредит от 1,5 млн. лева, но му отказали
Обновена: 23 сеп 2013 15:47 | 23 сеп 2013 15:38,
112
Килърът на банкерката - билкар със замиращ бизнес
Мястото на жестокото убийство. Снимка: Impact Press Group

Мъж на 57 години е заподозрян и задържан за жестокото убийство на 54-годишната банкерка в Бургас, обявиха от МВР.

Още по темата
Мъжът, чието име е Любомир Симеонов, се е явил около 10 часа в РПУ Сливен и обявил пред униформените, че той е застрелял Павлина Йовчева, шефка на бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Мъжът незабавно бил задържан, а при огледа на управляваната от него "Мазда" е намерен незаконен пистолет "Макаров" с изтрити номера.

Главсекът на МВР Светлозар Лазаров съобщи пред "Фокус", че заподозреният за убийството е собственик на фирма за изкупуване на билки, гъби и горски плодове.

Заради трудности в бизнеса си 57-годишният мъж кандидатствал за кредит в размер на 1,5 милиона лева от банката, който обаче му бил отказан.

Заподозреният посочил, че именно отказът е мотив да застреля тази сутрин жената.

Бизнесменът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Тялото на 54-годишната банкерка е откарано за аутопсия, работата по документиране на престъплението продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
рам преди 8 години
След като приключи делото и убиеца Л. Симеонов получи заслужените 20 год. затвор При желание на всеки от Вас клеветници ,лъжчи и мошеници писали и говорили ,че е изнудван и фалиран може да прочетете мотивите на съда за издадената присъда .Може да видите истинските документи ,а не измислиците и защитната теза на убиеца.Може да видите ,че и любимата му строителна фирма и приятеля и съучастника в измамите Е.Д.Петков е осъден и ще прави компания в затвора на убиеца Симеонов.
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продажни нещастници са повечете медии в България!!! Някои независими сайтове вече написаха истината, дори изкараха документи, доказващи, че банкерката е изнудвала бизнесмена!!! От банката са давали кредити за съ-финансиране по проекти при условие, че бенефициентът сключи договор с тяхна строителна фирма - чисто изнудване и злоупотреба със служебно задължение!!! Освен това от банката са го тормозили и заплашвали, че ще му закрият бизнеса. ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
87
0
 
6
 
! Отговори
Victimized преди 10 години
Направо е смешно колко много се изкривява информацията по новинарските сайтове ...... Човека е бил одобрен по европейска програма със финансиране 2,2 милиона лева , как така бизнеса му бил на фалит ?!?!?!!?!?
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 93Имаше моменти когато плащаха добра цена. Но правете разлика от изсушена първо качество до току що отскубана от полето. Разликата е огромна в разходи, време и труд. Добре че им свалиха цените, че тия "берачи" унищожиха декари с билки. Той е теглил 300 000 лв кредит с тези пари само правиш цеха за обработка и сушене, като от тях махате минимум 100 000 за сертифициране и стандартизиране на цеха. Грешни пари за други БГ бирници ама тва е друга тема. Даже не съм сигурен че са му и стигнали.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За фармацефтичните компании не знам, но за прекупвача се обзалагам, че не плаща по няколкостотин долара за каквато и да било билка.
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 91Че станеш ако въобще знаеш колко е рисков и труден е подобен бизнес. И по принцип да билките имат доста висока цена. Понякога фармацефтични компании плащат по няколко стотин долара за килограм суха билка. В нашата държава имаше изобилие на някой от тях, но невежеството съсипа всичко. Лошото е че имаме златни сектори които искат години развитие, а за няколко месеца една банка може да унищожи всичко. Икономистите, финансистите и адв. ще ядат пепел след години... ама жалко че ще е късно
83
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бах тез билки милион и половина...стаам билкар..
82
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
апропо не шефовете на банки не подписват договори използват за това точно такива като убитата. Щом има такива като нея, които съзнателно подписват смъртни присъди?!? Плюс това онзи гнусен арменец не заслужава лека смърт. Да си похарчи милионите по пътеките в здравната ни система. По -добро наказание от това няма за такива. Хайде тия умните защитници на банкерите да ми дадът един разумен довод с какво точно допринасят в икономиката. С данъци ли с що ли?
81
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До 88 ... Дерат щот могат още едина двама като целунат куршума и ще си помислят. Историята го е показала престъпниците имат страх само от бесило. А относно човека застрелял банкерката. Тия дето я съжаляват да идат да посъжаляват на вратите на пострадалите от нейния подпис. Апропо една уважаваща себе си банка не печели от раздавнето на кредите. Я проверете някоя истинска европейска банка дали раздава кредите на ляво и дясно. И какви са лихвените проценти спрямо депозит кредит.
80
2
 
7
 
! Отговори
ER_Dr преди 10 години
Да убиваме мръсните банкери, защото са душевадци. Адвокати, съдии и прокурори, защото са корумпирани. То няма да е лошо и полицаите, ама те имат пищови. Докторите също, защото са некадърни, душевадци, корумпирани и закъсняват. Даскалите да ходят да копаят и плевят. Депутатите и те са за убиване, един гатлинг и к-р-р-р, като Рамбо.Абе ей. Абе можете ли да си отворите очите, пък устите за малко да ги затворите. То знам че не можете, ама все пак да кажа.
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баси, искал милион и половина да изкупува билки. И аз искам бе.
78
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изумена съм от глупостите, които се пишат тук!!! Банките били виновни, "банкерката" била виновна... Ненормалници!!! Банките са търговски дружества и работят за печалба. Като сте некадърни да си плащате кредитите, не ги вземайте изобщо! Аз като вляза в магазина, гледам цената на стоката, ако не ми е по джоба, не купувам. Откъде на къде всякакви *** теглят кредити, без да мислят как ще ги връщат, после банката виновна, вероятно щото не им подарява парите на *** жалки...
77
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Дим без огън няма. Че банките са законни лихвари, които съсипват човешки животи е факт. Че напоследък се нароиха банкови измамници, се нароиха. Просто е бил притиснат разчитал е на този заем, тази си е посикала комисионна, той като притиснат е дал предварително и хоп платила, си е за тарикатлъка. Защо никой от комшиите и не каза, че я познава или нещо добро за нея? Плюс това е можело и да не се разбере кой е. Човека сам се предал. Каквото и да каже той вече е виновен и не хваща декиш.
76
7
 
12
 
! Отговори
асдгх преди 10 години
Да се гърмят банкери не е лошо, даже е благородно дело! Банките сами си го просят. Първо, с това поведение клиенти няма да видят повече. Второ, ей го на, почна се. Срам и страх са непознати думи за тях. Хората са овце и те ги стрижат нагло и с усмивка. Шестито, както казва Бай Тошо. Кой каквото посял, ще си го жъне.
75
10
 
4
 
! Отговори
® преди 10 години
Точно така 79 . Да защитим човечеца, не е виновен. Колко му е убил е някаква жена.... то ( както се изказваш "ред няма"), човешко си е....
74
4
 
14
 
! Отговори
до 63 преди 10 години
Казваш,че като бил на 57г скоро щял да гушне букета!?На тази работа обаче ред няма!Неведоми са пътищата Господни,така че не се знае дали няма да го изпревариш-нищо лично!
73
4
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Жалко за женицата,не вярвам да е за кредит, пак някоя любовна история.Напоследък толкова се заобичахме, че започнахме да се трепем за щяло и нещяло!
72
4
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До художникаАМИ ЕТО ,ЧЕ ИМАШ ПРЕКРАСНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ! КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ ?! И СПОРЕД МЕНЕ ПИКАССО Е ЕДИН *** ,НО ИЗКУСТВЕНО ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ ЗАЩОТО НЕ Е БЪЛГАРИН ! ТОВА Е ЧИСТА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ТАЛАНТИ !
71
2
 
2
 
! Отговори
художника преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯПриятелю, не се вземай толкова на сериозно! Да, Пикасо е феноманален худжник. И малко история за него:- Когато рисува прочутата си картина "Герника", влизат фашисти в ателието му и с учудвание го питат.- Господине, вие ли направихте това?- Не, вие го направихте, отвръща им той. Негови са и думите.- Цял живот се мъчех да рисувам, като дете, но така и не успях.Айде, бъди по- усмихнат следващия път!
70
3
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
АМИ ИЗРАЗИ ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ КЪМ СВЕТОВНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО И ИМ КАЖИ ,ЧЕ НА ПИКАССО ВСИЧКИ КАРТИНИ СА ГРОЗНИ ,А ТИ РИСУВАШ ТОЛКОВА ХУБАВО ,НО НИКОЙ НЕ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ! ТОВА Е НАПРАВО ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ! КАКЪВ Е ПИКАССО ,ЧЕ ДА ГО ЦЕНЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ ?!