Килърът на банкерката - билкар със замиращ бизнес

57-годишният мъж искал кредит от 1,5 млн. лева, но му отказали
Обновена: 23 сеп 2013 15:47 | 23 сеп 2013 15:38,
112
Килърът на банкерката - билкар със замиращ бизнес
Мястото на жестокото убийство. Снимка: Impact Press Group

Мъж на 57 години е заподозрян и задържан за жестокото убийство на 54-годишната банкерка в Бургас, обявиха от МВР.

Още по темата
Мъжът, чието име е Любомир Симеонов, се е явил около 10 часа в РПУ Сливен и обявил пред униформените, че той е застрелял Павлина Йовчева, шефка на бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Мъжът незабавно бил задържан, а при огледа на управляваната от него "Мазда" е намерен незаконен пистолет "Макаров" с изтрити номера.

Главсекът на МВР Светлозар Лазаров съобщи пред "Фокус", че заподозреният за убийството е собственик на фирма за изкупуване на билки, гъби и горски плодове.

Заради трудности в бизнеса си 57-годишният мъж кандидатствал за кредит в размер на 1,5 милиона лева от банката, който обаче му бил отказан.

Заподозреният посочил, че именно отказът е мотив да застреля тази сутрин жената.

Бизнесменът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Тялото на 54-годишната банкерка е откарано за аутопсия, работата по документиране на престъплението продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВИЕ УЧУДВАТЕЛИ СЕ НА ТАЗИ НОВИНА? ЗАЩОТО МЕН ВЕЧЕ НИЩО НЕМОЖЕ ДА МЕ УЧУДИ. НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО НЯКОЙ ВИ ВЛЕЗНЕ В ДОМА НАЕ.Е ЖЕНА ВИ И ОБЕРЕ ВСИЧКО КОЕТО МУ ХАРЕСА. НАЛИ ИСКАХТЕ СЛОБОДА И ДЕМОХРАЦИЯ. НАЛИ НЯКОИ ОТ ВАС ХОДЕХА СКАЧАХА И РИПАХА НА СИНИЯТ Х.Й НА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ. АМИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ ДРУГАРИ И ГОСПОДА. ЖИВЕЙТЕ СИ СВОБОДНИ МИЗЕРНИ И НАЕ.АНИ.
48
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази жена едва ли е била собственик на банката ... по-скоро една обикновена служителка на заплата, която е изпълнявала задълженията си. Не я лично е взимала апартаменти, не тя лично е отпускала кредити...
47
0
 
25
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
Виновни сме си сами , че позволяваме да ни насилват във всеки един смисъл на думата тези чорбаджии, които създадохме с бездействието си. Че не се чудим как да се обединим , а как да се разединим . Озлобява ме се . Оглупяваме и полудяваме като народ. Тази ужасна трегедия е поредният пример за това, че обществотото ни става все по-болно. Дано този човек и жертвите му, защото не е една - тя има семейство и близки , намерят покой.
46
8
 
9
 
! Отговори
2 way street преди 10 години
ако банката едностранно si е вдигнала лихвите pone двойно и на кредитополучателя са му объркани "сметките" , той едно страно е натиснал спyсъка , "пито" - "платено" .
45
1
 
15
 
! Отговори
? преди 10 години
Какъв е този "килър" бе комплесирани журналистчета ?
44
2
 
7
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
*ати колко ми се иска сега всичко разбиращите комплексари да напишат нещо за жителите на Бургас - обгазените от Нефтохима анаболни батки. Незнам колко ли тежък трябва да е бил живота на този човек за да предприеме такова нещо, но не мога да го оправдая, че го е извършил каквито и да са доводите му. И не виждам защо от Турското иго насам все си търсим враг срещу , който да се обединяваме. Банките не са най-хубавото нещо, но са кръвоносната система на света, в който живеем. Не те са ви виновни.
43
1
 
10
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Този не е за Полицията ;(( Директно в Лудницата ...Изкукуригала *** !!
42
2
 
16
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Значи полицията пак не е свършила нищо. Човекът сам се е предал и си е признал. Учудващо, че са го приели и за му записали признанията.....
41
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не е виновен единствените виновници са Василев и олигарсите които контролират банкерите и дават заеми на свой хора това е истината
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е баси гъбите, дето е отглеждал тоя....
39
4
 
7
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 10 години
#41, Левончо, ти ли си, бе?Питаш кой е виновен ли? Кой според теб? Банките и тези, които ги държат в ръцете си, както и лобитата им, нямат никаква вина ли? А по чии директиви заплатите тук не стигат и за преживяване дори? *** ...
38
0
 
44
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Винаги ме е изумявал журналистическия стил на писане. Вместо да напишат Убиецът, те пишат Килърът. Все едно чета жълт вестник. Само липсват супер конспиративните и жълти статии.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 44Ти май не си прочел какво съм написал а!? Я пак прочети и след това пиши!
36
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо трябва да се убиват служителите на банки, не можах да разбера от коментиращите по долу овце!? Тия хора с тази работа си изкарват хляба! И те са наемници като повечето от вас овце! Като е толкова курназ да ходи и да стреля по собствениците на банката! Ама то по лесно да гръмнеш някаква женица, да кажеш съжалявам и готово! *** народ сме, затова ще ни мачкат още дълги години! Замислете се овце, преди да цъкате заблудените си коментари!
35
30
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Банкерите са много подли хора, отнемат ти жилището и без да им мигне окото, ама чт няма къде да отидеш или няма какво да ядеш изобщо не ги интъерсува, взимат ти жилището, а те се пребират у тях си и си поръчват храна за вкъщи, е *** подлите хора. Добре я направи, тази жена колко хора е разплаквала нямае си на идея...е вече си намери майстора
34
0
 
11
 
! Отговори
кой Ви учи да пишете преди 10 години
Главсекът!????? на МВР
33
5
 
37
 
! Отговори
чепа преди 10 години
не знам кво лаете само против банките !?! аз ПАРИ НА ЗАЕМ НЕ ВЗИМАМ, нито лизинг, нито на изплащане, НИЩО! колкото имам толкова харча, ама това трябвало, ама онова трябвало ... НИЩО! да, парите си държа в банка, но кредит ... НЕ! е, който е взел да му мисли, хич не ги жаля такива дето яли пили и весели и като дошла сметката ревал ... и аз искам само да прибирам и да не давам ама не става, поне не в тоя живот !
32
5
 
12
 
! Отговори
Ти преди 10 години
До 22: Обикаляха и още как обикаляха и ромските махали и буквално раздаваха кредитни карти на "роми" срещу един палец пардон подпис.На мен лично в перода 2006-2008 ми звъняха от банки в които никога не съм стъпвал с въпроса имам ли нужда от пари и как всичко е въпрос САМО на желание откъде ми знаеха телефона така и не разбрах...нали се сещате кой плаща за тази идиотщина сега няма как да паднат лихвите има много за връщане...жалка картина
31
1
 
17
 
! Отговори
До 28 преди 10 години
До АнонименСигурно са от онея билки за пушене и халюциногенни гъби :)))
30
7
 
15
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Тука вуни на мафия.Или билкаря се е ядосал че за канабис не дават заем и европейски субсидии.Или банкерката искала голям процент от билките.