Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
30
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Май няма да ти е безразлично ако наръгат сестра ти...нелегалните емигранти, фанатици
77
3
 
3
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До stariadubАми хайде да правим и ние като в Западна Европа. Лошото е, че не можем.
76
11
 
24
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Що се впрягате толкова? До утре ще сте забравили и пак ще се дръгнете на любимите си теми- "пушачи-непушачи", "София-провинция", "комунисти-***". Пак ще давате по 20 кинта на катаджиите, пак ще мрънкате, че нямате пари, изобщо ще продължите да се носите по инерция в сивото си ежедневие и да се оплаквате как ви лашка живота.
75
0
 
51
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
В западна Европа им дават пари и ги държат мирни, а тука ще става мазало с тези мюсолмански фанатици, разгледайте малко клиповте за войната в Сирия, това не са хора, не зачитат живота, това са зверове а ние ги пускаме като у дома си , *** полудявам от яд какви продажни, мразещи държавата си безбожни политици имаме
74
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЪН всяква чужда, черна *** гад от България, не ме интересува араби ли са, *** ли са, турци ли са. Това е християнска държава с български владетели, аман от *** маймуни и прииждат още на всичкото отгоре. Оставка за некадърното правителство... как може бе??? Ами ако беше починало момичето?
73
1
 
40
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Да го върнем на мръсните арабски ***! Да набараме някоя *** майка с 5-6 *** от тия дето се домъкнаха тук да ги поим и храним и да я нарежем. Долу скапаното правителство дето ни пълни с *** *** и да му се търси сметка за националното предателство. Тоя *** дето е нарязал момичето да го линчуваме и да висне пред някой лагер с арабски хрантутници.
72
1
 
47
 
! Отговори
do 74 преди 10 години
... "Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го догони, при което той я нападнал."Много ясно, че ще го гони, иначе нали тя ще трябва да плаща откраднатото.- - - - -ПРЕБИЙ *** - СПАСИ БЪЛГАРЧЕ!
71
13
 
5
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До 8888888Виж сега, разбирам, че бавно загряваш и не умееш да мислиш и да формираш собствено мнение, но пак ти казвам- това, че ти си платен, не означава, че всички са корумпирани като теб.
70
1
 
51
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Разправят че нападателят бил емигрант арабин - ако е вярно скоро ще има Видов ДЕН - етническият баланс в БГ свърши !!! както и крехкият етнически мир - !!бедна държава пълна с гадни бедни емигранти и отчаяно застаряло бедно население от българи - Децата на богатите в нощни магазини не работят !! Тази рязка граница на богати и бедни - на нормални християни и гадни ислямисти и *** - скоро ще се случи нещо много лошо в *** БГ !!
69
17
 
6
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До 8888888Аз не знам колко точно са престъпници. Ти явно имаш конкретни доказателства, щом говориш така. А точно тези, които съм изброил не плащат почти никакви данъци. То българите не плащаме данъци, ти ми говориш, че арабите плащали данъци.
68
3
 
10
 
! Отговори
BG преди 10 години
До 8888888И как веднага ни прасва по един минус. АГИТПРОП - платен безродник.
67
2
 
38
 
! Отговори
Хрельо преди 10 години
Какви *** са тия политически *** - пускат криминогенната "бежанска" *** и пет пари не дават, че ще грабят и колят населението. Живеят си с парите, платени им в замяна на националното предателство. ДА ГОРИТЕ В АДА ***
66
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПО НОВИНИТЕ КАЗАХА ЧЕ Е БИЛ ОТ АРАБСКИ ПРОИЗХОД!!! ПИЧОВЕ АРЕ ДА ХОДИМ В ОВЧА КУПЕЛ ДА ГИ ЧУПИМ!!!
65
2
 
31
 
! Отговори
българин преди 10 години
Няма да е за последно! Затова братя българи ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! ЗА ДА ЗАЩИТИМ СЕМЕЙСТВАТА И ДОМОВЕТЕ СИ!Не искам и няма да правя като Кочо Честименски! Лека нощ!
64
14
 
3
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До 8888888Абе ти вместо да пишеш глупости тук, вземи да се научиш да мислиш сам, че с тези заучени реплики само се излагаш. Това, че на теб ти внушават мнение и те мотивират финансово да го разпространяваш, не означава, че всички са продажници като теб.
63
0
 
36
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
Журналистически страхливци, защо не пишете, че е арабин? Прости слуги, съдействате за погрома над етническите българи.
62
1
 
25
 
! Отговори
sega.bg преди 10 години
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров уточни, че самоличността на нападателя е установена, остава да бъде заловен. Той допълни, че са откраднати и пари от магазина.По информация на БНР нападателят е родом от страна в Северна Африка и е влязъл в България преди повече от 6 месеца. Преди време директорът на Столичната полиция комисар Ивайло Спиридонов разказа, че двойно са се увеличили престъпленията в града, извършени от чужденци.
61
3
 
22
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Понеже, явно си мислите, че защитавам арабите и бежанците, а това не е така, ще ви дам един съвет. Щом арабите не ви кефят, има един много елегантен и изключително ефикасен начин да ги ударите, без да влизате в директна конфронтация с тях и без да стават скандали и побоища. Просто им бойкотирайте бизнеса. Спирате да купувате авточасти от ул. "Цар Симеон", спирате да посещавате техните автосервизи, техните магазини и дюнерджииници. Като им спрете кинтите, те сами ще си тръгнат.
60
5
 
27
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Честито комунистически продажници, сега какво следва -ритуално прерязване на гърло от някой мюсолмански фанатик, стига сме се правили на либерали, не разбирате ли че тези хора ни мразят и не ни желаят доброто. Не виждате ли какво е в Западна Европа...стига с тия Либерални(педераски) течения,
59
13
 
2
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До БГАко ти самия беше поне малко образован, нямаше да напишеш глупостта, която написа.