Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
24
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До АГИТПРОПНикой нищо не е налазвал. Според теб образован работещ и спазващ законите християнин едно и също ли е като необразован неработещ и неспазващ "долнопробните християнски закони" ислямист?!
57
18
 
5
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Ето, значи сам разбираш, какво им е на хората в Западна Европа, като им налазихте държавите. Както в България гледате на хората от Африка и Близкия Изток, така гледат и на българите в Западна Европа. Камъка си тежи на мястото.
56
3
 
25
 
! Отговори
до агитпроп преди 10 години
Колко българи, дори от ***, в последните месеци обраха магазин в София, ръгайки гонеща го жена с нож над десет пъти????? Много ти е мил престъпника нещо!!! Роднини ли сте, или само единоверци?
55
3
 
4
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
Като го знаете кой е, отидете да го хванете, вместо да пишете глупости тук.
54
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А какво ще се случи, когато разберат, че ще гледат Европа през крив макарон и ще трябва да живеят тук, в България??? Направо не ми се мисли, какво ни чака! Защото тези "бежанци" са просто авантюристи и хора с неясни проблеми в родината си, които искат да се доберат до западна Европа, за да се възползват от социалните й системи, да си ги отглеждаме, чисто и просто! Хората с образование и езици не пресичат границите нелегално, а кандидатстват за работа!!!!!
53
27
 
4
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
ОК, значи така се разбираме- ако е арабин, ***, жълт, пембян, или каквото и да е различно от българин, ше го гърбим яко. Ако, обаче е наше момче, няма да го закачаме.
52
19
 
4
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До ПатриотПонеже много смело и убедено твърдиш, че е сириец, затова те попитах, откъде имаш тази информация. Ти очевидно нямаш никаква идея какъв е. Просто си зяеш ей така, по инерция, защото толкова ти е акъла. Някой ти подхвърля нещо и веднага започваш да лаеш, вместо да мислиш.
51
5
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Много ли ти е важно да разбереш? И какво ако не е Сириец, а е сомалиец, ще промени ли нещо това? Със сигурност не е българин, ако искаш да се обзаложим.
50
3
 
40
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
" Самоличността на нападателя е установена. "Щом като е установена, защо не пишете че е *** - ЕМИГРАНТ от Близкия Изток???Що ме карате да ви тегля една майна, бе журналистчета скапани от тоя сайт? Какъв мъж бе? Това е мръсен *** *** от емигрантските вълни от Изтока!
49
16
 
6
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До АтакистВие атакаджиите сте силни само, когато се накъркате с държавни пари в някой ресторант и започнете да замеряте персонала с тапи.
48
3
 
21
 
! Отговори
BG преди 10 години
Медиите и МВР мълчат, защото е бил магребаджия.
47
22
 
4
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До ПатриотМоля те най- учтиво, да ми отговориш на един много *** въпрос. Ти откъде знаеш, че е бил сириец?
46
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И главното секретарче на МВР,вместо да се прави на лошото ченге от някой треторазрядна холивудска боза,да изкара целия наличен състав на Рпу-та по улиците,вместо да реват за ротации!Като им вдигат с десет процента заплатите,да ги оправдават!Така се бори престъпността,а не от Астрата!
45
15
 
6
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Хайде сега отивайте всички там, в района на джамията и викайте на арабите "ОСТАВКА" и "МАФИЯ" . Може даже и "ЧЕРВЕНИ ***" да им викате. Така съвсем ще ги ошашавите и ще избягат от България.
44
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Клиширано звучи,за да давам за пример,някой европейски град,ама като живях в Прага две години,на почти всяка улица срещах по двама полицаи пеши патрул!Кажете колко пъти сте виждали по улиците на градовете ви и по крайните квартали пеши патрули от полицаи!Дори във Варна,лятото не съм виждал по центъра униформено ченге да върви!Срещам само някакви *** в Астра.сложили тъмните очилца,с дъвката и вижте ме,аз съм Бай Ганъо! ...........................
43
3
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Мъж нападна жена!! И сега каква новина произведохте с това заглавие? Какво щеше да му е на заглавието ако беше "Сириец нападна младо момиче с нож"?
42
39
 
7
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Kак разбрахте, че е арабин-бежанец? Да не би да сте го видяли лично? Или една-жена-ви-каза и сега всички мучите в хор. Много сте лесни за манипулация. Кварталната клюкарка ви пуска мухата и всички се юрвате като стадо.
41
0
 
42
 
! Отговори
някой преди 10 години
Уж приемаме сирийци, които бягат от войната, а на практика голяма част са от Сомалия, Нигерия, Алжир.... Какво става????Започвам да си мисля, че определен кръг от хора приемат в пределите на държавата ни всякаква *** - причините по-добре да не коментирам... Според мен това ще е началото на подобни действия. За голямо мое съжаление!!!
40
1
 
55
 
! Отговори
Veso преди 10 години
Кажете че е арабин бе продажници! Толкова ли е трудно нещата да се казват с истинските имена?
39
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този алжирец със сигурност е бил престъпник и в собствената си държава. Той не бяга от война, а търси лесен живот и ще си остане престъпник, в която и държава да отиде. 80% от бежанците били без лични документи, защо бе?! От какво се крият, нова самоличност ли търсят?!?! Напълнихме си държавата с престъпници, че не ни стигат нашите...