Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
61
 
7
 
! Отговори
Чужденец преди 10 години
И българите сте много некачествен материал, но засега ви търпят емигрантите в Европа.
97
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това правителство е виновно като приема тези,които не са т.нар. бежанци
96
9
 
31
 
! Отговори
:):) преди 10 години
Волен пръв каза, че ще имаме проблем с бежанците. Пръв каза, че трябва да бъдат ограничени и тези от тройната коалиия БСП-ДПС- ГЕРБ го отмениха.
95
7
 
36
 
! Отговори
аз преди 10 години
Честито, вече се почна коленето на ***.Иначе това са моо готини и добри хора.Но на калпавия матрял това му се пада - да хрантути местни и чужди търтеи, а те за благодарност да го колят.Не държава, а ***! Прав беше унгареца.
94
4
 
68
 
! Отговори
Да го ду*хат арабите преди 10 години
Крадецът, дето е наръгал момичето е арабин, гнусен алжирец. Пък тъпите политици да приемат още сирийски, алжирски и всякакви там арабски и негърски бежанци, пресръпници и емигранти. Мен ве4е ме е страх да се движа в центъра на София. Май ще трябва да се въоръжим с ножове и пистопети, за да се защитим, защото държава няма и закони, които да ни защитят няма. Центъра на София е заприличал на центъра на някой африкански или арабски град. Ние сраваме чужденци в собствената си родина,в собствения дом.
93
2
 
7
 
! Отговори
балет арабеск преди 10 години
Няма драма, разпръснете се!
92
12
 
7
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До AIMILIVSАма те пенсиите не са ниски от времето на Тиквата бе, пиле. Бяха ниски при всички правителства от 1990 г. насам. През цялото време се правеха всякакви зулуми и никой не гъкна. Ти явно си доста късопаметен и си мислиш, че проблемите в България започнаха от 14.06.2013 г.
91
2
 
36
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Очаквам Йончев да поеме отговорност, защото напълни София с бабоини и категорично отказва да пази границата. Очаквам и позицията на големите защитници на мирните и нещастни арабели, дет се довлякоха тук от нужда!Е много са мирни, определено. Очаквах по-рано да стане, но за сметка на това ще го виждаме все по-често.И да не забравят господата управляващи да им вдигнат джобните и издръжката!
90
3
 
6
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
@ Аги , здравей пак , искам да ти напомня , че Тиквата беше изгонен чрез протести , а защо не е бил толкова актуален въпроса с пенсиите има *** отговор , защото уж психичноболното джудже финансовия министър правеше някакво "стягане на коланите" дето ще донесе много плюсове на странта и хората се вързаха , сега тия и пунти даже не правят та поне да прикриват алчноста си, но те протестираха и преди Тиквун, когато милиционерите биха всеки,който е на пътя им в цяла София по времетона тригл. ламя.
89
3
 
28
 
! Отговори
Балет ''АР преди 10 години
Хайде бе, нали сте големи юнаци. Дайте да ви видим какво ще направите сега. Пак само ще лаете, скрити като мишки зад евтините си монитори. Куче, което само лае, не хапе.
88
3
 
22
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
аз отдавна знам че да си либерал всъщност означава да си ***, доста години живях в Великобритания и съм се нагледал на *** които не зачитат страната приемник а гледат само как да безчинстват....в Лондон един фанатик вече отряза глава на войник, ама нали и те са либерари и говорят политически правилно сега го духат и казат че България и Румъния са им виновни....много се моля да не ми плъзнат тия гадове масово, незнам вие в София как се чуствате при положение че тия гадове бръмчат по цент
87
1
 
34
 
! Отговори
Йовчев преди 10 години
Днес в София, а утре и в други градове на страната.... да се готвят Елхово, Харманли, Пъстрогор, Ковачевци, Варна, Казанлък.........
86
20
 
8
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Зарежете ги арабите. С тях или без тях вече почти сте се затрили със собствената си злоба и простащина. Що не протестирахте преди, че пенсиите на бабите ви са ниски? Да не би да са ниски от 3 месеца, а преди това да са били високи. Никога не сте били обединен народ и затова вече нямате думата дори в собствената си държава. Народ, който е разединен и сам на себе си прави мръсно е обречен на изчезване. Всичко, което ви се случва е напълно логично и закономерно.
85
2
 
28
 
! Отговори
peregrine преди 10 години
Благодаря на полицията, на правителството че така се грижат за собствената си нация ... и без това сме изчезващ вид! Сега решиха да ни претопят със всякаква ***! А вие медиите ... надям се че знаете какви сте и колко струвате!!!
84
3
 
11
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Arabite zapo4vat leko leko da deistvat .. Muslite sa bez mozak da mu misli bielgaria
83
1
 
59
 
! Отговори
Даскал Кольо преди 10 години
Цяла Русия скочи, когато мюсюлманин уби в Москва християнско момче. А ние тука спим и чакаме да ни изколят. Ако сега не ги спрем, утре ще е късно!!!
82
2
 
48
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Обида е да ви чете човек , "мъж нападна" ???? Навсякъде пише , че мъжа е всъщност арабска *** най-вероятно нов внос , защо заблуждавате хората , че просто някой си наръгал момиче 10 пъти !??? Като е установена самоличноста на нападателя защо не му кажете името и не разпространите снимка , така че да бъде максимално бързо задържан , пазите престъпниците нали така ви казват милиционерите , а българските момичета и момчета кой ги пази !?!?!?!?
81
0
 
41
 
! Отговори
Спиш ли юроде? преди 10 години
пред халите на пиротска в 12Ч! ТАЗИ НОЩ
80
3
 
6
 
! Отговори
макето преди 10 години
до 89 и ке си пиеме винцето и ракийката и ке чекаме дома да дойдат да ни колят
79
6
 
3
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
До stariadubЕее, ама как тарикатски ме финтира. Сега как да обяснявам, че нямам сестра? :-)