Йовчев смени шефа на полицията

В понеделник става ясно кой ще наследи Ангел Антонов на поста
Обновена: 22 ное 2013 22:55 | 22 ное 2013 21:07, Веселина Йорданова
39
Йовчев смени шефа на полицията
Цветлин Йовчев. Снимка: архив, БТА

Шефът на националната полиция Ангел Антонов се разделя с поста си, съобщи сайтът на "24 часа".

"Той не е уволнен или пенсиониран. Остава в системата", потвърдили от МВР, но отказали да съобщят кой ще го наследи на поста.

Това ще стане ясно официално в понеделник. Антонов беше назначен за директор на Главна дирекция "Национална полиция" от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов през юни м.г.

Преди това той оглавяваше Криминална полиция.

Информацията ви е вярна, потвърдил за рокадата Антонов. Той допълнил само, че остава в МВР и отказал друг коментар.

Според БНТ заповедта за освобождаването е подписана от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев и е била връчена на Антонов в рамките на днешния работен ден.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Ангел Антонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистическата чистка е главоломна! До сега комунистите когато са дошли на власт винаги са разрушили нещо. Този път са решили да унищожат държавата тотално! Ооостааавка...
26
2
 
7
 
! Отговори
пешев преди 10 години
малко закъсня
25
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 35.На бодлива крава бог рога не дава.Ти си един кръвожаден изверг.Такива като теб създадоха лагерите в които загинаха хиляди ДОБРИ БЪЛГАРИ.Вземи се пообразоваи малко че простотията ти се вижда от далеч.
24
4
 
2
 
! Отговори
Оня преди 10 години
Колко бе пичове, колко ви плащат за да пишете такива безумици!?Не е нормално, да четеш коментари, и да умираш от срам!
23
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами ,сигурно някой Ахмет Адем ще го замести,кой друг.....
22
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
OВЧЕВ , ЖАЛКО НАГЛО МИЛИЦИОНЕРЧЕ ВРЕМЕ ТИ Е И ТИ. ДА СЕ РАЗКАРАШ ВЕЧЕ..АКО СИ МИСЛИШ *** , ЧЕ И ТИ НЯМА ДА СИ ПРИ ЦАЦАРОВ ЛЪЖЕШ СЕ..ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ ***!
21
8
 
15
 
! Отговори
О_О преди 10 години
Най му ходи име Оцъклин!
20
17
 
19
 
! Отговори
АТИЛА преди 10 години
Плевенската Швестерка Цветлина Йовчева вербувана през 1986 година от КГБ на Хомосексуална основа първо да си смени пола че не и отива на нежната душевност.Милиционерските Майки да свикват с Черното Сукно и вареното Жито че не остана !!!.....не че Проститутката *** милиционер може да се нарече майка.Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ.КАЗАХ !!!bulgarya.ga/communism.html
19
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очаква се много рязко покачване на ГЕРБЕРСКИТЕ *** предвид многото им свободно време.Поради масовите дисциплинарни уволнения.
18
4
 
1
 
! Отговори
Darth Sidious преди 10 години
Поредния фиктивен майел, поредния фиктивен акаунт :). Аз нямам какво да крия, само едно ще ви попитам , аз държа user1 и user2 на абв-тп, само заради това ще се съгласявате с мене :Д :Д :Д:. Когато аз съм работил с интернет и мрежи, вие сте били на тати в онези работи. САМО МЕГАДЕТ !!!!!!!
17
1
 
1
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
До ГруюююююДа си жив и здрав, и *** да е жива и здрава, и леля ти да е жива и здрава....
16
4
 
2
 
! Отговори
Груююююю преди 10 години
Тоя поп Грую бил бесепеде..ст. Нещо да пожелаеш, а ???
15
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти др. министър дето все нещо не знаеш, нещо не си чул, не си разбрал, не си видял, не си очаквал изобщо знаеш ли какво трябва да правиш освен да охраняваш зелените тикви от парламента, които никой не иска. Какво друго може да се очаква от човек, на който не му пука дали ще бъде уволнен. Така говорят само незаинтересуваните и безотговорни управленци. И ти си от тях драги. Жалко за теб.
14
3
 
3
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
А Библиотекаря пак ака....
13
0
 
2
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
А Библиотекаря пак ака....
12
5
 
12
 
! Отговори
Ф17 преди 10 години
Йовечев, вземи си смени гащите най-добре, че наистина мн.взе да мирише вече...
11
19
 
17
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Квичене на побеснял гербераст - БЕЗЦЕННО!Когато будиста даде обяснение за Мишо Бирата и когато Цвъки разкаже за апартаментите, тогава ще получите обяснение защо го разжалват този! Като е ербап - да каже, но май му е оплескан г*за и си мълчи...Гербераси, нек'ви въпроси, а?
10
8
 
14
 
! Отговори
Тази личност преди 10 години
Г-н Йовчев е в постоянна борба със Станишев и Орешарски - кои ще стане по-противна личностОпределено г-н Йовчев взима значителна преднинаТози човек, който в качеството си на Министър на МВР трябва да е възможно по-малко политизиран и независим, се оказа абсолютна подлогаНяма нещо, което да е казал и да не се окаже лъжа Ако на лъжата краката са къси, то Министър Йовчев щеше да се влачи по-топките си по земятаСтана така, че "ПОЛИЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА ЙОВЧЕВ Е ПОСЛЕДНАТА ОПОРА НА ОРЕШАРСКИ.
9
0
 
5
 
! Отговори
до СМЕЛ преди 10 години
Мой човек!Изобщо неразчитай на нашата армия!Справка Полша където военните управляваха и дори имаше военно положение като крайния резултат беше че катурнаха целия Варшавски договор барабар със СССР!Нашите военни са *** от абсолютно същия тип като полските навремето така че неразчитай изобщо на тях
8
5
 
14
 
! Отговори
смел преди 10 години
искам смел генрал с армията да унищожи тия предатели. защо Боже нямаме генерали, а само пу.ки в униформа