Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
4
 
17
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Хич не го оправдавам този ревнивец, но и аз го разбирам, тя го е лъгала години наред, едва ли 1-вото, което му е дошло на ум е било да я убие, сигурно го е правила на *** много дълго време... Факт е, че е бил заслепен, ама не се е заслепил той сам...
228
3
 
6
 
! Отговори
do 242 преди 10 години
ари стегни се в кръстта . в свят където те държат с атомни бомби . ти си споделяш болката и любовни триъгълници . човека е статистика .просто едно ЕГН .
227
3
 
4
 
! Отговори
До 242 преди 10 години
Къде видяхте, че мъжете трябва да преглъщат? По-скоро трябва да оставят жената, а не да се вманиачават.И дадох пример с изневери на жени, защото случаят е такъв. Даже не искайте да почвам за тези на мъжете. И не е хубаво така да се засягате лично, коментарът ми беше по принцип, но ако имате болка - споделете :)
226
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ревността е страшно нещо,хора,разберете.Кара човек да бъде луд,да не може да се контролира,да не мисли,да прави съдбовни грешки.Да няма нищо друго в съзнанието му. Не го оправдавам убиеца,но го разбирам. ....Остава и заради изневери да се трепем и хептен ще се заличим като народ.
225
6
 
16
 
! Отговори
SP преди 10 години
Убиецът преди да натиска спусъка е трябвало да помисли кой ще гледа децата им сега! Много е страшно човек да се заслепява само от чувства!!!! С такъв човек не можеш никога да се разбереш - не приема аргументи, просто няма никакъв разум!
224
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
един познат обича да казва : Сутрин като стана мандръсам жената да знам че съм първи : - така че повече мандръсайте да ви е мирна
223
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще стане кютек пред портите на свети Петър преди да ги разпредели кой за къде е.Надявам се да има охрана там.
222
1
 
22
 
! Отговори
Чурулик Пенчо преди 10 години
Ееее сега като се съберат тримата на оня свят голям екшън ще бъде...
221
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Но, мъже, бъдете мъже, а не комплексари! Ако жена ви ви изневерява-прав й път, жени има много ---------------------------------------------------------------------------------------Надежда, лесна е вашата :) Значи жената може да прави каквото й скимне, а мъжът трябва да преглъща всичко и да си търси друга. Ама сте едни хитруши и тарикатки :)
220
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момата е решила че един ще я издържа плаща наем, храна , гориво, гражданска на колата, винеткаа друг Ромео ще и слуша глупостите в МОЛА.Не се е получила схемата. Това е.Като обича, да е доблестна да си признае да се раздели с настоящия да отиде при новия, да го обича, да си плаща половината наем и да се обичат колкото си искат.Така правят доблестните жени.Тази е била използвачка.Попаднала на комплексиран и виждаме резултата.
219
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като сме почнали с народните приказки 'Ако една жена реши,нищо не може да я спре' и вместо да се зъбите един на друг,пак стари и мъдри хора са го казали'Никога двама мъже да не се бият за една жена,че трети печели накрая"!Абе всичкото е от житейски опит!
218
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората правилно са казали - брой до 10, преди да направиш някоя глупост. След 10 секунди нещата стоят иначе. Мир на праха им и дано чуваме/четем по-малко такива новини.
217
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това че една жена не се нуждае само от пари а от внимание като не й обръща внимание като няма ласки и нежност ще си го намери навън
216
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А какво му е на един мъж,ако бачка от сутрин до вечер,издържа си семейството и жена му през това време си прави джиджи биджи!?В един от старите български филми имаше една приказка-Една жена винаги ще има за каква да я нашамариш
215
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 235 А когато се ожениш добре ли ще ти е някой така да ходи с твойта жена
214
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бил съм и в двете крайности!Една жена ме нарани дълбоко,а уж беше голямата любов!Подигра ми се,направо ме подлуди!Забравих я!Сега излизам с омъжена жена,всичко е Ок!Като се върна назад,се смея на глупостите,които щях да направя!Имах късмет,че случих на хора,които са минали по същия път и ми набиха малко житейски притчи!Помагайте на хора в такава ситуация!Може да се случи на всеки!
213
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде прочетохте че имат дете
212
4
 
5
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Струва ли си вечност в ада ? Изберете си един човек и бъдете с него
211
3
 
3
 
! Отговори
тим преди 10 години
изкуството на войната хихихих
210
1
 
21
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
123преди 5 минутиФейсбук убива...!-------------- Не ***, не убива фейсбук, нито оръжието - убиват хората!