Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
1
 
2
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 207 Особено за България,трябва да стане,ама а де. Другите нации поне имат матрял в излишък,ама на нас всеки живот ни е ценен. Уви, инстнктите явно са надделели ,поне да имаше някакви граници ,тия двамата любовника,да бяха се срили . абе ,живот,какво да го правиш
188
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво накрая?! Две унищожени семейства заради единия сърбеж. Налягайте си парцалите, ей, и мъже и жени!!!!!!! Отличаваме се от животните единствено по това, че можем да контролираме половия си нагон, в името на по-висши неща - деца, семейство, морал, себеотрицание, ако щете... Иначе съвсем ще оскотеем!
187
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО ТАКА!
186
37
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако жените само слушаха и изпълняваха всичко, което им каже мъжът, щяхме да имаме едно прогресиращо и спокойно човечество. В Япония е патриархат и мъжът е цар и господар и затова са толкова развити технологично.
185
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отношението на българите към семейството,верноста и благоприличието е много болна тема. От тук идват всичките ни несполуки като народ! Разбирам убиеца,трудно е,но истинския мъж трябва да устои и да се държи като такъв! Всеки рано или късно ще получи своето свише!
184
9
 
20
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 198 Koeто ме навежда на мисълта,че не е й е било за първи път. Особено щом се е стигнало до подобна саморазправа. Нека да кажат по-подоробно предисторията и ще се види дали съм на прав път. Вината си е 50% на мъжа,че е извършил това и 50% на жената,че е правила това систематично ,мислеики си че мъжа й е *** ,който не може нищо да им направи.
183
10
 
17
 
! Отговори
писна ми от мизерия преди 10 години
ежедневното напрежение у българите става все по-голямо и хората почват да правят глупости........... защо не отиде да гръмнеш костов който вкара България в блатото само за 1 г. а сме били голям конкурент на европейците. и не само . представете си само каква икономика щяхме да имаме ако българаките предатели не ни спъваха.........
182
48
 
24
 
! Отговори
Гунчев преди 10 години
Жената е длъжна да бъде робиня на мъжа си! Жената е по-низше и непълноценно същество и няма право на свои мисли и възгледи!
181
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 33 години съзнателен живот съм имал 4 връзки. Нито едната не беше перспективна, а само за момента живеехме, защото не можеха да ми търпят хладнокръвното спокойствие, когато разбирах че са ми изневерили и само се усмихвам докато те ми споделяха. Очакваха реакция ли...какво ли...или са видели в моята усмивка може би с доза презрение нещо психарско и това е много по-страшно може би отколкото да се ядосаш. Не знам, но след тези усмивки и 4-те *** си тръгваха уплашени.
180
26
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво постигна с изневярата си жена му ? Сега е в гроба с вечен срам, всеки я знае като леката жена на града, която бе убита, хваната на калъп със *** си. И за какво ? За да си начеше сливата. Струваше ли си ?
179
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво се правите на ощипани моми като всеки изневерява ама не го хващат Човека си е поставил за цел да я проследи и я хванал Други пък се досещат но не ги следят че така им
178
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мойта нещо закъснява.ще ги светна айряна май
177
3
 
21
 
! Отговори
до 174 преди 10 години
Ами вземи си някоя много грозна и противна дето никой не иска да я погледне и се кефи,че ти е вярна. Обаче ако случайно някой я поиска едва ли ще му откаже ....защото няма да и се случи друг път...
176
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе, те ги тровят
175
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До логичен креай Повечето мъжете изневеряват, а не съм чула жена да застреля мъжа си от ревност 90% от хората изневеряват ,но не се хващат
174
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде пише че имат деца
173
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 190Само не можах да разбера откъде не са се обичали с жена си?Ей, аз съм бил любовник на една жена 2 години, която обичаше страшно мъжа си, но му изневери с мен защото беше моряк. Сега е пак с него, защото оня си седна на *** и не пътува вече.
172
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЕдна жена да ходи и един мъж да пие - има си причина, но това не значи, че трябва да се гърмим. П.П. Ако наистина мислиш, че е получила заслуженото, беги към Арабския п-ов да живееш.
171
9
 
31
 
! Отговори
lele преди 10 години
вие не сте добре. убиеца и жена му имат 2 деца, мъжът-любовник има едно. ПИТАМ СТРУВА ЛИ СИ ДА ПРОВАЛЯШ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ ,РОДИТЕЛИТЕ СИ И ВСИЧКО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЕ СЕ ОБИЧАТЕ С ЖЕНА СИ ??? И ВИЕ дето го подкрепяте не сте в ред въобще. писна ми да живея сред *** ве
170
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета ви коментарите и се отвращавам и срамувам от вас. Не хора, а скотове! Не се чудете, че държавата ни е такава. Не зачитате човешкия живот, а искате да живеете като хора!