Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
5
 
! Отговори
До 227 преди 10 години
Както се вижда, им е позволило всъщност. 2 сирачета. Хората са различни, не съди от собствената си камбанария само.
208
8
 
10
 
! Отговори
123 преди 10 години
Фейсбук убива...!
207
1
 
13
 
! Отговори
До 223 преди 10 години
Каквото и да е ставало зад вратите не им е позволило да оставят сираче детето!
206
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 222Какво искаш точно да ти отговоря, като не си ми задала конкретен въпрос?!
205
3
 
6
 
! Отговори
ко? - НЕ! преди 10 години
До 201 ГунчевГлупак с ***! Вие сте зи загубили акъла - какви лишени от мисъл коментари! Толкова ограничен народ ли живее в таз държава!
204
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъже....никога не бягайте след автобус влак и жена, защото винаги ще дойде следващ(а)!Познавам хора които много ревнуват жените или мъжете си и повярвайте, че това е най-прекия път към провала на едно семейство!Има ли го в главата на един човек ходенето, няма как да го промените, а ако ви тежи, просто го зарежете! Не се занимавайте с глупости!Лека им пръст на тези хора, но го приемете като поука от ревността!
203
5
 
32
 
! Отговори
Надежда преди 10 години
Лесно се коментира отстрани, но кой знае какво е ставало зад вратата им. Може и тя да не е била стока, а може и той, че може и двамата.Но, мъже, бъдете мъже, а не комплексари! Ако жена ви ви изневерява-прав й път, жени има много (статистически сме повече от вас), не тръгвайте да отмъщавате и да забозвате ситуацията допълнително.Бог да прости загиналите и дано има кой да се погрижи за децата.
202
2
 
2
 
! Отговори
Jena na moriak преди 10 години
До АнонименRazni xora, razni ideali.....Samo, che ti ne mi otgovori
201
4
 
14
 
! Отговори
Топалов преди 10 години
Първите български жертви на Фейсбук - свалката е станала там
200
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 219За пръв път казвах на някоя жена че я обичам- и това беше жената на тоя пампурджия.Няма к'во повече да ти се обяснявам.
199
0
 
5
 
! Отговори
muj obicha&obich преди 10 години
До Анонимен Ti na tova, my kazvash vruzki i e taka, drygo e ako si imal seriazni otnoshenia pone i obich pone kum 1 i tia kum teb. Pojelavam ti da si namerish chovek koito da te obicha i ti da go obichash i posle mojem da si pogovorim. Yspex bratle.
198
6
 
14
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Явно главата на изкукалия рогоносец е служила само да си носи очите и ушите - куршума влязал през челото и излязал през тила и тоя още диша...
197
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука заприлича на клуб на анонимния прелюбодеец нещо
196
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aman ot mastii
195
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 213Булко, тя и онази беше вярна на мъжа си моряка 5 години докато беше из океаните..срещна ме и преди да си легнем след месец запознанство ми каза: Ако сега спим заедно трябва да забравиш за мен. В крайна сметка се паркирахме под една завивка и тя не ме напусна , а стана обратното- след тази нощ стана приятелството ни все по-силно. Нещо повече- искаше да бяга с мен в чужбина след година. Само че аз не бях готов на тази стъпка. Сам изчезнах в чужбина, след като мъжа й се завърна от Океаните.
194
1
 
19
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До jena na moriak E Какво да е станало,сигурно се е скъсал да ходи по ку*ви . Така е и ние мъжете не сме цвете за мирисане. Явно такава е човешката природа. Ако човек не може да укротява нагона си,да не се жени или омъжва и готово,тогава да ходи колкото си иска. Инак цялата работа с брака е просто бесмислено харчене на пари и ходене по- нервите после
193
2
 
5
 
! Отговори
jena na moriak преди 10 години
До Анонимен da ama ne, az sum jena na moriak i ne my izneverix....Bupreki vcichko ot negova strana i znaesh li kakavo stana posle? a poznai
192
2
 
39
 
! Отговори
Милен преди 10 години
Всъщност няма никакво значение в кой град е станало... Селянията и простотията е заляла цяла България.
191
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре е направил. Жалко за детето, остава сираче, но с такава майка може би е за добро.Не е трябвало да се самоубива, а и *** не е трябвало да го убива- той какво е виновен, че тази е ***.При такава развръзка може би даже и нямаше да го осъдат.... с тази наша съдебна система....
190
1
 
6
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Гоше Абе,колкото и да не ми харесва,то се засмях искрено на мнението ти. Еми те и по новините,един от свидетелите си го призна,че е деиствал като професионалист Та да не стане мода сред мъжете младоженци,като подарък патлак и курс за обучение в боравенето му.А за самия патлат,препоръчвам G18 с 32 патрона пълнител Сори за черния хумор,ама просто понякога простотията ме наляга истрински