Атанаска не е имала съучастник, убийството не било планирано

Погребват осемгодишната Александра от Поморие утре
12 апр 2014 14:14, Александър Попов
90
Атанаска не е имала съучастник, убийството не било планирано
Снимка: Булфото

Убийството на осемгодишната Александра не е било планирано, а е извършено инцидентно. 43-годишната Атанаска Георгиева, на която вече е повдигнато обвинение, не е имала съучастник.

Още по темата

Пред разследващите Атанаска е направила самопризнания, след което ги е завела в квартирата си, където под леглото е бил скрит трупът на детето, разкриха криминалисти пред "24 часа".

Убийцата е пренощувала с трупчето на детето и не е напускала таванското помещение, в което живеела под наем.

Арестуваната няма психични проблеми, вменяема е, но тепърва ще се правят експертизи.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп, обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред TV7.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Погребението на убитото дете от Поморие ще бъде утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според "Блиц", Северина - сестрата на Атанаска, е заплашила всички журналисти със съд и твърди, че и сестра й, и самата тя и майка им нямат нищо общо с убийството.Според друг сайт пък, бащата на убитото дете подозира, че в престъплението е взела участие и някаква трета сестра от това семейство.Бог да прости невинното дете.
53
3
 
19
 
! Отговори
Надежда преди 10 години
Стига с тези безсмислени коментари коя партия била виновна. Всички, които са участвали и участват в управлението на България след 89-та (а сигурно и от по-рано!) са виновни. България е оставена на самотек, защото на никого не му пука за когото и да било друг, освен за него самия. Превърнахме се в бездушни материалисти, уви, не по наша вина.
52
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 53 журналиста. При ББ и ЦЦ е въпрос дали са спрели убийствата! Забравихте ли колко самоубийства станаха от положението до което ни доведоха тези хубавци! Това е много по жестоко от едно битово убийство. Так, че да говорите за управлението на доказани, категорично хора от тъмното минало.Вие мислите ли, че такива хора може да управляват държава.Абсурд! Не че и тези и в момента не са същите.
51
1
 
4
 
! Отговори
До boian.getov.1 преди 10 години
Пише се "***". Стегнете се малко!
50
9
 
7
 
! Отговори
boian.getov.1 преди 10 години
Добре де сега се разбра кой е убиеца-Аджеба да задам един елементарен въпрос-какво обещетение ще получат другите две жени тъщата и жената на хотелира кадето цял ден им показваха снимките и казваха това са ъбийците това са изрудите-та тези две жени сега кой ще ги компенсира ммммммммммммм-псевдо малумни господа и госпожи жалки некадърни журналисти?
49
21
 
23
 
! Отговори
журналист преди 10 години
До 50 и 52. Драги ми Кутевско ***, психолога от МВР не ти е виновен. Защо при Б.Борисов и Ц.Цветанов спряха отвличанията и убийствата. Сега в България е като в Ирак-всеки ден убийства , отвличания, грабежи и всички престъпления за които се сещаш. Много е удобно всяко престъпление да е битова, но кажи на мутреса Моника, че опорните точки вече не работят.
48
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато от една трагедия се прави политика е гадно.Но когато от смъртта на едно дете се прави политика е ОТВРАТИТЕЛНО и ГАДНО . Явно българинът е паднал толкова ниско че повече не може.Като чете човек коментарите е просо отвратен.
47
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До психолог от МВРАко има нещо по-долно, гнусно и презряно от това да се политизира подобна човешка трагедия, то това е да се прави в подкрепа на най-големия *** стъпвал на политическата ни сцена след Костов.
46
17
 
7
 
! Отговори
Исмаил преди 10 години
Българска работа.
45
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До психолог от МВРДа много беше спокойно по тиквено време, млади хора се самозапалваха навред... Ама тиквичката вече не е на власт, и копойчетата му не могат да цоцат на гърба на държавата, и нормално се връщат към единственото друго нещо което могат да правят - крадат и убиват.Аре вземи си тъпата тиквенска пропаганда и си я наври където слънце не огрява а?
44
17
 
24
 
! Отговори
психолог от МВР преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.
43
3
 
49
 
! Отговори
Калоян преди 10 години
Да се върне смъртното наказание!Да бъде око за око,зъб за зъб и смърт за смърт!!!
42
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 46Типичното разсъждение на ***... сигурно ако никой друг не гласува, Доган (който вече се оттегли) ще спечели с 5-6% от гласоподавателите...Осъзнай се най-после - има само един начин народа да покаже на тия ***, че няма да мине на тяхната - и това е избирателната активност да падне под 30%.Ама ти бягай да гласуваш за някой произволен ***, че случайно Доган да не стане император ахахаха
41
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАко не гласува българина ,ще е по зле ,ще ни управляват турци. Затова трябва да се гласува ,защото Доган точно това иска
40
7
 
29
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Много интересно - още колко измислици ще ни сервират? То не бяха хотели, то не бяха тъщи,то не бяха наемателки!? Май истинският убиец добре плаща.
39
12
 
21
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 10 години
И да хвърлите една сочна пържола на кучето открило трупа на детето. Заслужи си наградата. Добра работа свърши то.
38
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само най-големите *** още им се връзват. Доста голяма част от хората, които гласуват, го правят от наивност, не защото вярват, че ще излезе нещо. Докато хората гласуват за тия *** си дават съгласието с това, което правят... За това бъдете хора и не гласувайте за престъпници. Гласуването в сегашния си вид е тотална подигравка с правото на избор. Гласувайки играете по техните правила, в игра измислена така, че народа да не може да спечели. За това не я играйте...
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 38Само най-големите *** още им се връзват. Доста голяма част от хората, които гласуват, го правят от наивност, не защото вярват, че ще излезе нещо. Докато хората гласуват за тия *** си дават съгласието с това, което правят... За това бъдете хора и не гласувайте за престъпници. Гласуването в сегашния си вид е тотална подигравка с правото на избор. Гласувайки играете по техните правила, в игра измислена така, че народа да не може да спечели. За това не я играйте...
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мда, каквото и да ми обясняват, а те дори не дават обяснение, явно е, че има нещо гнило в Поморие, а и не само там.
35
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, КАКВИ *** СТЕ БОГАТАШИТЕ В БЪЛГАРИЯ? ЗА ВАС НЯМА НИЩО СВЯТО. ДОРИ НА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ПОСЯГАТЕ. ЗА ОСТАНАЛИТЕ ВИ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗОБЩО ДА НЕ ГОВОРИМ. РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ СТЕ ГОЛЕМИ ***? ИЗМЕТА НА БЪЛГАРИЯ!