Атанаска не е имала съучастник, убийството не било планирано

Погребват осемгодишната Александра от Поморие утре
12 апр 2014 14:14, Александър Попов
90
Атанаска не е имала съучастник, убийството не било планирано
Снимка: Булфото

Убийството на осемгодишната Александра не е било планирано, а е извършено инцидентно. 43-годишната Атанаска Георгиева, на която вече е повдигнато обвинение, не е имала съучастник.

Още по темата

Пред разследващите Атанаска е направила самопризнания, след което ги е завела в квартирата си, където под леглото е бил скрит трупът на детето, разкриха криминалисти пред "24 часа".

Убийцата е пренощувала с трупчето на детето и не е напускала таванското помещение, в което живеела под наем.

Арестуваната няма психични проблеми, вменяема е, но тепърва ще се правят експертизи.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп, обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред TV7.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Погребението на убитото дете от Поморие ще бъде утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не вярвам на парламент ,политици,медия ,полиция те всичките работят против народа,Затова пак са обвинили невинна жертва за да си измият ръцете,някой хора с власт и париМисля че българския народ не вярва на никой от властващите
33
14
 
11
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
Кучето открило трупа трябва да бъде възнаградено с пържола както беше рекла една Тиква преди време.
32
1
 
22
 
! Отговори
х преди 10 години
Смърт! Бавна и мъчителна за тази убийца!!! Смърт!!!
31
16
 
24
 
! Отговори
34 преди 10 години
Орешака може и да е ***, но може само да си мечтае да стане толкова *** като тиквата и дружките му.
30
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Хубаво е при Орешарски, а?"Тя твоята любима тиква като не е на власт да си храни копоите, ги пуска да правят мизерии за да прави правителството да изглежда по лошо. Всички знаят, че зачестилата престъпност е тиквено дело, поредния му жалък опит да се докопа до власт. Това, че апашите слушат по тиквено време а иначе вилнеят ясно сочи към това, кой им дърпа юздичките.
29
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако посегнат така на детето ми,първо ще и пригриза гръкляна после ще я разпоря тази от долу до горе! *** мръсен,да посегнеш на дете?!! Няма да чакам нито Мвр, нито спец части,нито главния секретар! Нека после Господ ме накаже ,но ще знам че тези или тази *** съм ги заличила от земята! Изверги мръсни!
28
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е при Орешарски, а?
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С трупчето? Трупченцето? Айде малко по-сериозно моля. Това е човешки труп, не цепеница...
26
6
 
27
 
! Отговори
Веселин преди 10 години
Да не говорим ,че задръстеняците в бургъзко са с манталитет на мутрите от 90-те години, развитието на този регион е някъде 20 години назад, а черните нeандартали които го обитават са някъде малко преди хомо еректус :D
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do EEEEEEPrav e choveka za shopite , te sa izvestni s tova che sazdadoha Mutrite Reketiorite izobshto vsichko otvratitelno koeto se setish !!!!
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОБРЕ ДЕ,А КАК БАЩАТА Е СИГУРЕН ,ЧЕ СА ЗАМЕСЕНИ ТЕЗИ СЕСТРИ,НЕ Е ЛИ СТРАННО ДА ТВЪРДИ ТОВА И ДА НАСОЧВА ПОЛИЦИЯТА НАТАМ ????
23
3
 
8
 
! Отговори
ЕЕЕЕЕЕ преди 10 години
До ХемингуейНЕ ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ПРОКЛИНАНИЯТА СА ГРЯХ! ЗАЩО ПРОКЛИНАШ?-ТОВА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ЛИ?С ТАЗИ ОМРАЗА КЪМ ШОПИТЕ НЕ МОЖЕ,ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ ШОПИ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ТРОЯТ НА МОРЕТО! НЕ МОЖЕ ДА СА ВИНОВНИ ШОПИТЕ-ВИЖ ЗАКОНИТЕ,ВИЖ ЗАКОНИТЕ ПОЗВОЛЯВАТ НЯКОЙ ОЛИГАРСИ ДА СТРОЯТ,А ИМА И МАГИСТРАТИ И МНОГО РУСНАЦИ! НЕ Е ЛИ ТАКА? И ПАК ОПИРАМЕ ДО ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА! НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ МНОГО ШОПИ ПЪК ПЕСТЯТ,ЗА ДА ДОЙДАТ ЛЯТОТО НА МОРЕ.НЕ Е ЧЕСТНО ДА ГОВОРИШ ТАКА!ПАК КАЗВАМ ХАРЕСВАМ СПОКОЙНИТЕ ПЛАНИНСК
22
14
 
11
 
! Отговори
БУРГАЗ РУЛЛЗ преди 10 години
Черноморието да се отдели от Волгариа и да стане нещо като черна гора....черногорците как прееваха сервите..като ги отрязаха от море...и ТАМ Е РАЙ СЕГА...ЗА ЖИВЕЕНЕГРАНИЦАТА ДА МИНАТА ОТ АЙТОС ДО МАЛКО ТЪРНОВО НА ЮГ..И ПАК ОТ АЙТОС ПРЕЗ ДЕВНЯ,ДОБРИЧ ДО ДУРАНКУЛАК НА СЕВЕР.ДА ОТРЕЖЕМ МОРЕТО ОТ СКАПАНИТЕ СОФИИСКИ КУЧЕТА.ВИЗИ ЗА СОФИЯ !
21
18
 
22
 
! Отговори
Хемингуей преди 10 години
До 16Виновни за презастрояването на Черноморието са шопите! Мръсни софийски кучета, говорещи с гаден шопско-трънски диалект. Крадоха, крадоха и трябваше да намерят къде да изперат открадените пари. Построиха панелни джунгли край морето. Малария да ги хване дано. Хаир да не видят от парите си!
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
51-годишният Веселин Методиев Тодоров-Германеца разполагал с 19 коли - от шкода до различни модели на мерцедес и BMW.
19
2
 
35
 
! Отговори
пак излъгаха преди 10 години
Веселин Тодоров Германеца ръководи една от най-старите лихварски групи в региона, създадена още в зората на демокрацията. Бизнесът му с лихварството стига апогея си в периода 1995 98 г. Тогава за него работят едни от най-кръвожадните лихвари. В групата е и синът му Методи. Калиопа и Меривей са двете дружества на името на Веселин Тодоров. Между 10 и 20% се движела месечната лихва на заемите, отпускани от неговата група. Според свидетели, лихварите проявявали крайна жестокост при събиране на вземанията. Длъжник се оплакал, че му забили желязна кука в гърба.
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво си е признала, как и защо го направила не се споменава.
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аnonimenима ли значение ,каква е?! УБИЙЦА! НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ ВИНА НА ЕТНОСА!
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХемингуейДА ЗНАЕШ МОЖЕШЕ ДА ЖИВЕЯ В ГРАД НА МОРЕТО НО ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА! ОБИЧАМ МНОГО ПОВЕЧЕ БАЛКАНА,ПЛАНИНАТА ОТ КОЛКОТО ПРЕЗАСТРОЕНОТО НИ ЧЕРНОМОРИЕ БЪЛВАЩО ОТ ТУРИСТИ! И ХОРАТА В МОРСКИТЕ ГРАДОВЕ ИМАТ СТРАНЕН МАНТАЛИТЕТ БУРГАС"ВОЮВА ПРОТИВ ВАРНА
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Собственикът на потел Лагун за съдружниците си:" @Назовавам две имена - на майор Виктор Путилов и шефа на на спецотряд "Алфа" - Игор Кузнецов, те стоят зад мен и честта ми", каза още той. Стените на ресторанта са украсени със знаци на руските спецчасти, хотелиерът оказа и някаква руска книга с посвещение от майор Виктор Путилов. Хотелът се намира насред т.нар. руско селище - в сърцето на Поморие.''Атанаска няма шанс-ще опере пешкира