Полицаи иззеха 200 кг контрабенден тютюн от кола

Стоката е открита при проверка на пътя Стара Загора-Пловдив
31 май 2014 20:18, Красимир Ангелов
8
Полицаи иззеха 200 кг контрабенден тютюн от кола
Снимка: Булфото, архив

Полицаи от Пловдив иззеха 200 кг контрабанден тютюн, съобщиха от Областната дирекция в на полицията.

Безакцизната стока е открита в лек автомобил "Фиат", спрян за проверка около 21,00 часа на разклона за село Войводиново по пътя между Стара Загора и Пловдив.

Шофьорът на колата – 33 годишен мъж от Стара Загора, е задържан за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство за държане и разпространение на акцизна стока без бандерол. Разследването продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
rustam преди 9 години
ДА ГИ УВОЛНЯТ ТИЯ КРАДЦИ ТЕ СА ОТ БОЙКОВИТЕ МЕКЕРЕТА
4
2
 
0
 
! Отговори
емигрант преди 9 години
ПОЛИЦАИТЕ МНОГО ИЗГЛАДНЯХА ВЕЧЕ ЩЕ ВЛИЗАТ И В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДА ОГРАБВАТ И ДЕЦАТА МАЛИИИИИ *** ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕТЕ КАКТО Е ПРЕДРЕЧЕНО ........
3
4
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ЗАЩО ТЕЗИ , КОИТО ПУШАТ НЕ СЕ НАЕМАТ ДА ОТГЛЕДАТ ПОНЕ ЕДИН ДЕКАР С ТЮТЮН, ЗА ДА ОЦЕНЯТ КОЛКО Е СЛАДЪК КАТРАНА В ТЮТЮНА. А ЯЛ ЛИ Е НЯКОЙ ХЛЯБ С ДОМАТ И КАТРАН?! А СЯЛ ЛИ Е ОТ СЕМЕНЦЕ ДО ПЛАСТЕНЕ НА ТЮТЮНА НА БАЛИ? А ЗНАЕ ЛИ КОЛКО Е ТРУДОЕМКО ДА ОТГЛЕДАШ ТЮТЮН?! НЕ СИ СЕ НАЯЛ, НЕ СИ СЕ НАСПАЛ. А ИНАЧЕ СЛАДКО СЕ ПУШИ ПЪК И НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ЗАПЛАЩА , ТОВА КОЕТО ИМ СЕ ПОЛАГА. АМИ ДА ПОМИСЛЯТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.
2
2
 
8
 
! Отговори
Мустафа преди 9 години
Тютюна е монопол от мафията, и за това и законите от мафията се правят.Мафията дава 5 лева за кило и вие сте длъжен да и го дадети, а те го продават за 450 лева килото.Ако търсите други пазари ви го конфискуват като акцизна стока.Това е червената мафия,за това не трябва повече да гласувами повече за тях.Всичките парти са на кумонистите, Сега Береков и Джамбазки ще видим със кои са?
1
4
 
7
 
! Отговори
Пушач преди 9 години
Аве що не махнете акцизите на тютюна бе ***? Оставете ни да си пушим какво сте се заяли с джобовете ни? Какво сме ви виновни, че искате на година да прибирате милиярди от изтънелите ни джобове понеже сме решили да си павкаме? Нито се напиваме да правим свинщини, нито престъпления сме тръгнали да правим. Увеличете ни здравните застраховки като толкова ви претесняваме, но не се подигравайте!