Хванаха пълнители за "Калашников” на Капитан Андреево

Бойният арсенал бил скрит в микробус с немска регистрация
Обновена: 17 ное 2014 14:03 | 17 ное 2014 12:58, Анисия Иванова
5
Хванаха пълнители за "Калашников” на Капитан Андреево
Хванатите бойни пълнители за "Калашников". Снимка Агенция "Митници"

Митническите служители на Капитан Андреево хванаха 288 бойни пълнители за автомат „Калашников", съобщиха от Агенция "Митници".

Бойният арсенал е открит в товарен микробус „Мерцедес" с германска регистрация, влизащ в страната. Шофьорът бил германски гражданин с турски произход.

При щателната митническа проверка инспекторите открили под седалките на микробуса и в сакове в багажа общо 288 бойни пълнители за автомат „Калашников" за патрони 5.45 калибър, които не били предназначени за България. Пълнителите са иззети.

От митниците припомнят, че през последните два месеца това е втори опит за контрабанда на боеприпаси, предотвратен на Капитан Андреево. Преди месец бе открит арсенал от 5 пистолета, 318 патрона  и един пълнител, пренасяни от турски гражданин за Франция .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Stefko88 преди 9 години
Празни пълнители има и на битака , те са тенеке, не са на разрешителен режим. Може за пепелници да ги ползва ако иска. Ако обаче кара боеприпас , тогава вече има престъпление и новина.
2
5
 
0
 
! Отговори
Няма закони мам.. му преди 9 години
Карайте, на руските терористи нови пълнители!!! Защо не написахте какво е заводското клеймо??? Завод номер(10) нали??? П.... мръсни... А се правите на света вода ненапита... Кой стреля с "Калашников" 5.45х39мм сетихте се нали???
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това да не са документите на сирийските бежанци.