Бияч на лекар: Не съжалявам!

Хвана ме за гушата и ме буташе, заяви Борис Деспотов
24 яну 2015 09:40, Александър Попов
357
Бияч на лекар: Не съжалявам!
Борис Деспотов, в дясно. Снимка: Нова тв

Борис Деспотов, който нападна и наби лекар в болница „Света Анна”, заяви, че не съжалява за постъпката си. Според него това е било самозащита.

"Това беше реакция на неговото посегателство. Той ме хвана за врата", разказа той пред Нова телевизия.

Според неговия разказ с приятеля му Хосе Мансо отишли с потвърждение, че са дарили кръв, за да прелеят на техен близък, който бил в критично състояние.

Двамата се поинтересували за състоянието на болния и след като не получили влезли в реанимацията.

Там започнали неприятните сцени, а доктор Димитър Николаков ги избутвал от отделението, което по принцип е забранено за външни посетители.

Според Борис Деспотов той бил хванат за гушата и бутан от лекаря.

"Казах му да ме пусне, че ще го ударя. А той продължи да ме държи. Предупредих го отново, след което започна боят”, защити се Дестопов.

Самият доктор заяви, че иска случаят да приключи по най-бързия начин.

"Не обвинявам двете момчета. Това е проблем на мен като лекар, на вас като журналисти, че те не знаят какво означава ред и дисциплина. Те не знаят какво означава два червени знака „Стоп”. Те ги преминават и излагат живота и здравето на пациентите на риск”, заяви д-р Димитър Николаков. 

Той не приема обвиненията, че е предизвикал реакцията на момчетата.

Самият Деспотов вече е с повдигнато обвинение. Ако бъде признат за виновен го заплашват от 1 до 5 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
3
 
22
 
! Отговори
me преди 9 години
И чак по телевизиите да обикалят да се обясняват! И чак някой тук им съчувства! Такова оскотяване и затъпяване, просто не е истина. На всички тук дето си мислите, че има оправдание за такова поведение, ви предлагам да идете да видите с очите си как човек излиза от упойка след тежка операция и пак да си помислите.даил е нормално в такъв тежък момент за него, покрай него някой да млати лекаря, който е отговорен за живота му. Тия двамата са направо за затвор.
167
0
 
9
 
! Отговори
Доктора преди 9 години
На такава врата трябва да има портиер - охрана, който да не допуска външни лица вътре и да дава информация на близките на пациентите примерно, за да не се стига до такива ситуации. А конкретно по тоя случай, ако се докаже от видео записа, че доктора е посегнал пръв, не виждам младежа да има вина за боя. Ако лекарят не е започнал пръв ще се радвам да осъдят побойника и да си понесе последстивята.
166
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте му 5 години да му дойде акъла!
165
1
 
14
 
! Отговори
me преди 9 години
@190 - не, аз лично не съм нахъсана, защото са били и преди лекари. Има лекари, които заслужават бой, аз лично щях да набия един ако бях мъж и не бях твърде заета да му върша работата на тоя ***. Но да влезеш в реанимация, където хората са толкова уязвими и безпомощни и имат нужда от специални грижи, да биеш лекари там, абе вие нормални ли сте? Лежала съм поне 2 пъти в реанимация, знаете ли изобщо какво е?Като искат да се разправят, да го направят навън, където няма да застрашават безпомощни!
164
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не знаели какво значат двата знака стоп,тия на луди ли се правят,нас ли правят на луди. добре ще им се отрази 1-2 години в панделата
163
1
 
9
 
! Отговори
190 преди 9 години
Да не забравяме, че сега той ще отнесе греховете и на ***, които биха лекари. Защо сме толкова нахъсани, защото не е първият случай, нали ?Това е ***, иначе въобще не искам да коментирам какво прави в реанимация и как изобщо си е позволил да влезе там!
162
1
 
24
 
! Отговори
me преди 9 години
Че тия двамата не са отишли от скука в болницата е ясно. Но КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ *** ЗА ДА ВЛЕЗЕШ В РЕАНИМАЦИЯ?! Значи това трябва да си пълен ама пълен ***, за да отидеш да "търсиш информация" в реанимацията, където хората са полуживи и се опитват да се върнат към живота след тежки операции, и ти да влезеш да правиш сцени там?! Тия двамата, трябва да ги хванат и такъв бой да им хвърлят, че да прекарат известно време в реанимацията и да разберат защо там не се влиза просто така!
161
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега лекарите да изпишат близкия на този от реанимацията и той сам да си го лекува!
160
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвършен наглец, излязъл по телевизията да обяснява как не съжалява за това, че е ударил лекар...
159
8
 
13
 
! Отговори
И преди 9 години
Истината е по средата. Не забравяйте, че никой от нас не е бил свидетел на случката.Знаем какво е реанимация, но знаем и какво е нагло държание на лекар.Аз съм убедена, че и двамата имат вина.
158
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И този *** имаше нахалството и арогантността да се появи по телевизия и да обяснява защо е ударил лекар!Пълно оскотяване и опростачване....
157
8
 
8
 
! Отговори
Батка преди 9 години
"Не обвинявам двете момчета." Има двама свидетели и ти изсъхна лай..ното, а , *** ***! Ако младежът беше сам, щеше да го съдиш до дупка и да твърдиш, че те е нае...бал. Познавам ви вас от интензивното на тая болница - изключително нагли и корумпирани сте! Хич и не се учудвам, че е станал такъв инцидент.
156
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно е забранено да се пристъпва към насилие и саморазправа. Абсолютно. Дори и някой да е в нарушени, закона забранява абсолютно саморазправата - има си органи на реда и полиция. На този *** който предтендира да е лекар това трябва да му е ясно. Заедно с нарушителя който е влязъл в спешното трянва да буде съден и този така наречен "лекар", защото и той е нарушул закона.
155
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре стига сте ми се правили тука на отворени, закона казвал не знам си кво си... Защо тогава нагло ни се показва всеки ден от законотворците, как закона се погазва от същите тези законотворци, в същото време се прилага избирателно и се търси изкупителна жертва. И моралистите и бабити по-долу дето щели да го търсят - и като го намерите какво, ще раздавате правосъдие ли. Нали знаете че се искат двама за танго - помислихте ли за последствията.... и какво казва закона,хмм?!!!
154
7
 
7
 
! Отговори
АА преди 9 години
И тези в белите престилки понякога са си за бой !! Колко пари са взели под масата не е истина. Но по-интересното е, кога този еничарски сайт ще вземе такова интервю от *** и кога същия такъв ще лежи в затвора или най-добре в някоя канавка ???
153
11
 
8
 
! Отговори
Авита преди 9 години
Дежурният лекар от реанимацията е трябвало да им даде информация и да не се стигнало до бой! Не са виновни само момчетата, а и лекаря!
152
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За този бой затвор от 1 до 5 години, а за застрелян млад мъж на 24 години- нищо!
151
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реанимацията не е бюро Информация!!! Може да имаш роднини вътре, но вътре има и други хора, за които чиито спасение лекарите може би влагат всичките си грижи в момента! Лекарят не е конферансие, а медицинско лице! Тоя Десподов е трябвало да го наритат хубаво, защото е поставил на смъртна опасност живота на останалите хора в реанимацията!
150
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе да го спукват от бой и да си ходи по живо - по здраво.И друг път *** като него ще си помислят дали да бият доктори или не
149
3
 
3
 
! Отговори
333 преди 9 години
До Но 172 от 333Тогава просто да им го кажат, а не да се държат по този начин. Между другото - човекът, за когото се интересували, е бил тъст на едното от момчетата