Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!

"Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът на молбите да не пие
Обновена: 11 май 2015 14:06 | 11 май 2015 10:23,
138
Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!
Снимка: bTV

Какво да става? Oт глупости, от тъпотии, ето какво става! Това заяви пред камерата на bTV Светослав, който оцеля след зверското меле в село Яхиново.

По думите му групата пила и после се качила на колата. Светослав цяла вечер ги убеждавал да спрат да пият. "Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът и го подканвал да си пийне и той.

"Каквото и да ви кажа, белята вече е станала. Но нали знаете, като сте в компания не може да не пиете. Затова пийнах малко и аз", признава оцелелият.

Още по темата

Светослав разказва, че скоростта наистина е била висока, но и пътят бил мокър, затова колата се подхлъзнала.
"Усетих, че се преобръщаме, после всичко ми е като на магия", споделя Светослав.

Четирима младежи и жена загинаха след сблъсък на автомобил в електрически стълб. Двама са ранените. Според първите информации автомобилът се е движил с около 180 км/ч.

По първоначални данни катастрофата е причинена от несъобразена скорост на "Фолксваген Голф". По тази причина водачът е загубил контрол и се е блъснал в електрическия стълб.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
10
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Защо си мислите че с високи глоби нещата ще се оправят ???Тези който са стриктни при каране на Кола да ли се замислят за КАТ?Дали ги дебне или каква е глобата ако направи нарушение.Нямам идея какви са глобите на кат за нарушение.Просто карам по учебник.Щом пише 50 карам с 50 и не се замислям дали е глупаво или Умно сложен знака,или пътя позволява повече.Всеки ден чета такава статистика и това ме прави още по внимателен,Глобата и 1000 лв да стане тя няма да помогне!
87
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вината е най-много в КАТ, защото допуска милиони нарушения по пътищата без да ги санкционира. Ако този младеж знаеше, че извърши ли нарушение, ще бъде санкциониран, нямаше да шофира пиян и нямаше да има загинали в това село. Н еможе КАТ да санкционира едно нарушение на един милион и да искаме шофьорите да спазват правилата. При това КАТ съзнателно поставят безумни ограничения, за да налагат глоби, обикновена на най-добросъвестните шофьори.
86
3
 
30
 
! Отговори
МИТКО преди 9 години
ТЕЗИ, КОИТО НЕ УСПЕЯТ ДА СЕ СПАСЯТ ПРЕЗ ТЕРМИНАЛИ 1. и 2., ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ОТ СЕЛСКИТЕ ***, ПИЯНИ ИЛИ НЕ, В ПОЛУИЗГНИЛИТЕ 20-годишни БМВ-та, ГОЛФОВЕ И ПРОЧИЕ..... СЛУЧАЙНО ДА СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ МИНАВА СЕДМИЦА БЕЗ ПОДОБЕН ИНЦИДЕНТ, ИЗВЪРШЕН ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН, ОТ ЕДНИ И СЪЩИ "ХОРА"??
85
1
 
18
 
! Отговори
Коце Мастиката преди 9 години
Някъде четох че са пили мастика... А тя е само за професионалисти! Аз пия по литър, литър и двеста мастика. Но никога не шофирам употребил!
84
2
 
21
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
1. Днес.бг може ли да пишете по този гнусен начин нещата? Не смятам, че "част от пътуващите са изхвърчали от нея" е необходимо да присъства в статията. И това не ви е за първи път да използвате неточен или неуместен език.2. На този индивид на снимката мога да му кажа, че от моята компания от около 10 човека, 3-*** са абсолютни въздържатели, аз пия рядко и не по много, а другите си пийват. Има ли воля има и начин, а да се качиш при пиян шофьор си е самоубийство.3. Не са виновни КАТ, а глупостта
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е ,над 100км в час ,при мокър път и шофьор който е взел книжка преди няколко дни алкохола е без значение и резултата пак щеше да е такъв.Ама много филми гледат децата и им се струва ,че така става и наистина
82
0
 
22
 
! Отговори
ludiq max преди 9 години
трябва да си луд да се качиш при пиян шофьор, независимо дали е пил 1 водка или 1 бутилка водка, особенно ако и трезвен кара като шумахер
81
0
 
19
 
! Отговори
До късметлия преди 9 години
Не не знам как е.Не съм шофирал пиян, а при пил шофьор не се качвам.Другаде е заровено кучето - защо има такива като теб, които шофират нарушавайки правилата или се возят при такъв шофьор? Проблемът за мен е в КАТ, който трябва да изпълнява закона за движение по пътищата, а не го прави и разни такива като теб се чувстват недосегаеми и правят подобни пиянски изпълнения. Ако КАТ работеше и санкционираше за всяко нарушение преди катастрофата, тези хора нямаше да загинат.
80
15
 
4
 
! Отговори
късметлия преди 9 години
според мен това си е лош късмет, смятам че всеки е преживял нещо подобно...да го вози пиян шофьор и да кара с 120-180км и да не е бил пиян е бил или без книжка или я има от няма година и ти си вътре в колата с компанията... знаете как е и просто късмет. Бая приятели си отидоха така аз си мисля че ние минахме между капките...
79
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ламбите, ламбите светеха ли ?Това е най-важното - ламбите да светят другото е бошлаф.
78
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Светославе, момко, мозъкът освен да тежи в главата, служи и за мислене! Ама ти отде да го знаеш туй! Лошо е, че заради такива тиквеници, правещи се на Шумахер след кило ракия, не целят само стълбове и крайпътни дървета, ами често се набиват в други автомобили и невинни хора си отиват заради тяхната простотия.
77
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има оцелял,но никой не знае,кой е карал колата!Каква мистерия!И защо всички 20-годишни келешчета,винаги избират една и съща марка,автоомобил.В градски условия,все някой Голф ще ти отнеме предимството,ще мине на червено ,няма да спре на пешеходната пътека.На магистралата ще надуе газ до дупка,за да те изпревари,ще застане пред теб и ще намали скоростта.И не е само приоритет на Перник,има го навсякъде - в по-малките градове и села.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Darvin gi vzima edin po edin. Jalko za jenata obache...
75
2
 
17
 
! Отговори
тъпандур преди 9 години
Такива, които НЕ МОГАТ да имат собствено мнение и ДА МИСЛЯТ( то си личи от снимката)..( "и той бил пийнал, ко да праиш... компания..") НЕ ги съжаЛЯВАМ!!!!ДА ЧИСТИ ГОСПОД....
74
0
 
29
 
! Отговори
читател преди 9 години
Едно младо ***, води други. Къде? Към кланицата.
73
1
 
16
 
! Отговори
ради преди 9 години
аз съм на около 30 и още от много малка съм забелязала че страшно много хора в България докато не се напият до безсъзнание не се качват зад волан.само тогава им идва желание да шофират.нищо чудно че има толкова убити за съжаление.
72
7
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
Господа журналисти..и как се качили НА КОЛАТА??НА капака..на тавана или къде?Що за глупости пишете?Лека им пръст на децата!Да почиват в мир!
71
1
 
14
 
! Отговори
... преди 9 години
Убеден съм, че от коментиращите статията поне 10% са карали пили.
70
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Светослав разказва, че скоростта наистина е била висока, но и пътят бил мокър, затова колата се подхлъзнала."Сериозно ли, ами добро утро! Открихме топлата вода! И този има вина, защото не е трябвало да допуска да се кара.
69
2
 
25
 
! Отговори
селяни преди 9 години
селяни, какво да ги правиш. Голфа не е винове, аз преди 10 години имах такъв, тогава това ми беше първата кола, ама нямах едно нарушение или драскотина по колата, защото не съм ***.