Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!

"Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът на молбите да не пие
Обновена: 11 май 2015 14:06 | 11 май 2015 10:23,
138
Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!
Снимка: bTV

Какво да става? Oт глупости, от тъпотии, ето какво става! Това заяви пред камерата на bTV Светослав, който оцеля след зверското меле в село Яхиново.

По думите му групата пила и после се качила на колата. Светослав цяла вечер ги убеждавал да спрат да пият. "Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът и го подканвал да си пийне и той.

"Каквото и да ви кажа, белята вече е станала. Но нали знаете, като сте в компания не може да не пиете. Затова пийнах малко и аз", признава оцелелият.

Още по темата

Светослав разказва, че скоростта наистина е била висока, но и пътят бил мокър, затова колата се подхлъзнала.
"Усетих, че се преобръщаме, после всичко ми е като на магия", споделя Светослав.

Четирима младежи и жена загинаха след сблъсък на автомобил в електрически стълб. Двама са ранените. Според първите информации автомобилът се е движил с около 180 км/ч.

По първоначални данни катастрофата е причинена от несъобразена скорост на "Фолксваген Голф". По тази причина водачът е загубил контрол и се е блъснал в електрическия стълб.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълен ***. Сега го гледах тоя в новините. Пили мастики, бири, но не знаел, че така ще стане. Това е бъдещето на България - *** младежи, които се правят на мутри. Жалко за невинните жертви.
47
1
 
64
 
! Отговори
Пичай преди 9 години
Този на снимката е типичния представител на съвременна България.
46
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествен подбор - казал го е Дарвин на времето. Неприспособените, неподготвените за живота, простите, и глупавите загиват. Жалко за децата.
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би трябвало на младежите и през ум да не им минава, че могат да шофират пияни. Ако това не е така, не те са виновните, а тези, които е трябвало да посадят малко ум в главите им.
44
0
 
20
 
! Отговори
бобо преди 9 години
До 50 за съжаление има жертви:(имало е хора който просто са стояли и са разговаряли.... 2 мъже и една жена която е лепяла реклами
43
2
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Реалността е такава, че съдбата на България я решиха хора извън България. Тези хора примерно създадоха "борците", сега ги наричаме "мутри" и тези борци първи започнаха да шофират, както си желаят, а КАТ се изпокриха в миши дупки. След това всички започнаха да не спазват закона, защото КАТ го нямаше. Сега КАТ се показа само дотолкова, доколкото да си изпълни плана за глобите, но реално КАТ все още ги няма. Никой народ не заслужава такава съдба, натрапена му отвън. Някои не го схващат.
42
0
 
49
 
! Отговори
Де Гол преди 9 години
Чалгата не прощава, сигурен съм че в колата са слушали , каква беше там , Ивана ли Драгана ли , " Да се напием ,и да направим нещо откачено, да караме на червено" Жалка работа!!!
41
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ne gi syjaliavam sami sa si vinovni i napylnili dupkite si. dobre, 4e nevinni hora ne sa postradali.
40
1
 
42
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Престанете с тази "несъобразена скорост"! Няма какво да съобразяваш при 180 км/ч в населено място при това пиян като мотика! Това е превишена скорост!
39
1
 
36
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Стига с този КАТ!!! Аз защо не карам пил??? Защото мисля за себе си и за хората в колата..И не ме интересува Кат Мат и тн.... Да се качиш в колата да караш с 100+ в населено място пиян на *** няма оправдание! Не прехвърляте вината.Въпрос към хората с Книжки.Защо не пиете преди да се качите в колатаА)Страх от катБ)Мисля за жената и децата в КолатаПреди да се качите в Колата замислете какво може да направите макар и на 1 бира
38
0
 
10
 
! Отговори
Учуден преди 9 години
Яяяяяяяяяяя коментарчето ми емигрира .
37
1
 
29
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
КАТ не са ми любимци но, да са виновни че оня с голфу се напил нещо не ми се връзва.А пък и колко требе да си *** за да се качиш при пиян шофьор и то на най бързата кола .
36
1
 
24
 
! Отговори
Морски преди 9 години
Това не е "несъобразена скорост".ТОВА Е БЕЗУМНА СКОРОСТ !Жалко за загиналите невинни !
35
2
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Може да звучи жестоко но България си заслужава съдбата.
34
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Законът за движение по пътищата няма да се спазва, докато държавния орган, който трябва да наложи спазването на закона, не го направи. За 25 години КАТ доказа многократно, че не може да го направи, следователно КАТ трябва да се закрие и работата да я поемат други - най-вече хора знаещи и можещи, а не като тези от КАТ. Така е и с всички останали закони - без силата на държавата, законите няма да се спазват. В случая къде е КАТ, преди да стане трагедията, а не после да ми регистрират убитите?!
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, нали не искахме камери, с които да се санкционират нарушенията? сега берем плодовете...
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато КАТ не се закрие и дейността му не се поеме от други работещи структури, все така ще бъде. Ще загиват младежи, ще шофират пияни, ще има ограничения на скоростта, които никой няма да спазва - път като слънце с 3-4 ленти в една посока, който е за 120 км/час, но КАТ сложили 40 и глобяват ли глобяват, ще се редим като ненормални на опашки пред КАТ и т.н.
31
2
 
27
 
! Отговори
9 преди 9 години
До 77777И си прав и не си. Че КАТ не си вършат работата е факт,но не може да очакваш някой да те пази след като ти сам не се пазиш.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ли е виновен, ако в една държава правилата не се спазват? Хората ли са виновни или санкциониращите органи на държавата? Въпреки еднозначния отговор, все още иа някакви, които смятат, че правилата се спазват ей така, без принудата на държавата!! Старнно е, но и тук в форума е пулно с такива ******.
29
27
 
6
 
! Отговори
77777 преди 9 години
Младежите са си младежи, за мен те не са виновни. Виновните са тези, които така са направили, че младежите да пият и след това да шофират. От една страна това са родителите им, но най-виновни са КАТ, които не санкционират всучки или поне почти всички нарушения, т.е. бездействието на КАТ е основната причина за трагедията. При тоеа не само бездействието ан КАТ води до катастрофи, а и действията на КАТ, като най-често става дума за несъобразени с пътната обстановка знаци и маркировка.