Лява ръка, десен джоб... Нагла кражба на лаптоп в мола

Крадците очевадно не се притесняват дори от видеокамерите
Обновена: 16 сеп 2015 10:48 | 16 сеп 2015 08:47, Александър Попов
62
Лява ръка, десен джоб... Нагла кражба на лаптоп в мола
Снимка: Facebook

Кражбите в големите търговски магазини със сигурност са ежедневие. Пълно е с крадци, които "претърсват" чантите на посетителите, а наглите си "пазаруват" направо от магазините. Не се притесняват и от видеокамерите.

Ето поредният случай в мол, в магазин за техника.

"Това се случи на 14 септември в магазин в молa, в който работя. Моля, който има информация за крадците да ме уведоми, а ако нямате - споделяйте този клип, за да могат да го видят повече хора. Откраднатият лаптоп е модел - Macbook 12", със сериен номер - C02Q49H8GF84. Моля ако попаднете на него да ми сигнализирате", пише потърпевшият Пламен Вълчев във Facebook.

От кадрите е видно как мъж и жена влизат в магазина и най-нагло прибират лаптопа в чантата на жената. И също толкова спокойно си излизат с явно поредната придобивка.

 

Здравейте,Това се случи на 14.09 в магазин в Молa, в който работя. Моля който има информация за крадците да ме уведоми,...

Posted by Plamen Valchev on 15 септември 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: лаптопмолкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
8
 
! Отговори
Ма гУем си бе преди 8 години
До Анонимен 19 и 20Пич , ти си само за управител на Банка. Пускай сивита , като ненормален. В тая държава , кадри като теб са високо ценени и търсени.
14
1
 
21
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Няма ли аларма на изхода на магазина?
13
4
 
7
 
! Отговори
Оп Оп преди 8 години
До 10Въпросът със ползването на записите е принципен. Трбва ли да се вярва на всяка снимка и всяко видео показано по телевизия, вестници и интернет?! Не твърдя нищо срещу автентиността на точно този запис, но след като и официални медии си позволяват да коригират материалите си, за да манипулират обществото си, смятам, че нашият закон е коректен!
12
5
 
57
 
! Отговори
Спрете бантустанци преди 8 години
Бантустанците веднага почнаха да мучат, че продавача бил виновен. И за какво е виновен? Че не е сложил верига на всеки лаптоп, които предлага? Верига и бомба, която да се активира при напускане на периметъра?????!??!?!?!?!?!?Как един не прочетох да напише истината - С ТАКАВА ПОЛИЦИЯ И СЪД, КРАДЦИТЕ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ !
11
1
 
13
 
! Отговори
19 и 20 преди 8 години
Много рано си се напушил, бе човек?!?!?!
10
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво правеше този лаптоп там ! Имат вина и от магазина!
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗВИНЯВАМ СЕ ГЛЕДАХ ДВЕТЕ МОМИЧЕТА А НЕ ОНИЯ ДВАМАТА ДЕТО ВЛЕЗНАХА В МАГАЗИНА!НАИСТИНА ГО ВЗЕХА!
8
27
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЗ НЕ РАЗБРАХ КЪДЕ Е КРАЖБАТА ПРЕД ТЯХ ИМА ПРОДАВАЧ ИЛИ ПРОДАВАЧКА И ПЛАЩАТ С ПАРИ И В КУТИЯ ДОРИ ГО СЛАГА!!!!!НЯКОЙ СИ ПРАВИ НОМЕР
7
1
 
21
 
! Отговори
?! преди 8 години
Обикновенно лаптопи за по 2000 лв стоят заключени във витрина или поне са вързани с един кабел или са върху една поставка и щом се премести от нея се задейства аларма.... начини мноооого ама спокойно тея двамата като обиколят пак ще се върнат в същия магазин
6
1
 
18
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
Еми те затова слагат тея джуджавки дето пищят. Тея 500 лева дето ще струват на работодателя ти, сега ще му излезнат през носа
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидни, без Поатие! И ти си, "литературен герой".
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен (1)Отговорът е "НЕ". Записи в съд важат само от специални разузнавателни средства. Всички любителски (такива са всички, неразпоредени от съд), се смятат за лесно манипулируеми, и за това не се взимат в предвид. Ако аз монтирам запис с твоето лице на него и това мине в съд, едва ли ще ти е много гот ;)
3
6
 
17
 
! Отговори
tato преди 8 години
До Охранител И КАКВО ЩЕ ГИ СПАСИ АЛАРМАТА ОТ ТАЗИ КРАЖБА Я ОБЯСНИ ИЛИ ТАКА ДА СИ ИНТЕРЕСЕН
2
0
 
63
 
! Отговори
Joe преди 8 години
Интегрират се , берат си хампютри :D
1
0
 
14
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
много грубо