Заловиха контрабандни цигари в Пловдив

Те са открити при проверка в къща
30 окт 2015 12:19, Красимир Ангелов
2
Заловиха контрабандни цигари в Пловдив
Снимка: Агенция "Митници", архив

Голямо количество контрабандни цигари са иззети от служители на Шесто Районно управление "Полиция" в Пловдив при спецакция срещу незаконното разпространение на акцизни стоки, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В четвъртък при проверка в къща с прилежащ магазин на ул. “Кармен” в Пловдив, органите на реда са открили 15 600 къса папироси без бандеролен стикер.

Като заподозрян по случая е задържан 19-годишен мъж, срещу когото е започнато бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
За другите Българии не знам, но в Североизточната част, от Плевен включително на изток, без Силистра и Добрич /там не съм ходил/ на който и пазар да отида, ми предлагат йофтени цигари. Нима властите не знаят, не чуват като подвикват "цигари,цигари"? Какви са тези цигари, кой ги продава, кой ги доставя? И какви са тези глупави призиви "Не купувай контрабанда!"?Както за "продаването и купуването" на изборни гласове!?!? Повтарят, за да не забравяме, че трябва да го вършим......нали?
1
0
 
3
 
! Отговори
кк преди 8 години
Абе, момче! Де се вреш като не ти е това работата.То за всяка работа в България си има назначени хора.С незаконното производство и търговия а с цигари са ББ; ДП.....Ако нещо ти говорят тези инициали...