Няма любовен триъгълник зад убийството на Симона

Разследването не потвърждава първоначалната хипотеза
8 ное 2015 12:01,
21
Няма любовен триъгълник зад убийството на Симона
Снимка: архив Булфото

15-годишната Симона Великова не е имала любовни отношения нито с убиеца си, нито с ранения от него мъж. За тази нова версия в разследването съобщиха пред „Труд” два независими източника, запознати със случая. Според тях, първоначално лансираната хипотеза за любовен триъгълник не е подкрепена от свидетелските показания на съучениците на детето.

Още по темата
Симона живеела с майка си в къща в сливенското с.Сотиря. „Димитър (убиецът - б.а.) е работил наблизо в същото село, забелязал я е още преди година и нещо. Харесал я, започнал да й досажда. Но момичето категорично не е искало да има каквито и да е по-близки отношения с него”, казаха нашите източници.

Те потвърдиха, че младият мъж често е бил забелязван в района на Гимназията по икономика, включително и в компанията на Симона. „Но това не значи, че са имали по-специални отношения. Тя го е отхвърлила, което е отключило агресивността му към нея, за голямо съжаление”, допълниха запознати.

Нямало данни и че момичето е било в по-близки отношения и с 28-годишния Красимир, който се притекъл на помощ. Според свидетели, наскоро излезлият от затвора Красимир бил познат в целия квартал, той самият познавал част от учениците в гимназията и в определени моменти се изживявал като техен покровител. Разследването продължава.

Заради тежкия инцидент в Сливен пристигна председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева. Тя участва в работата на Координационния механизъм за взаимодействие в случай на деца, пострадали от насилие и в риск от насилие.

На 8 ноември ще се проведе извънреден педагогически съвет в гимназията, а на следващия ден - извънредна родителска среща. От полицията са извършвали редовно акции по превенция на престъпността в района на училището, срещу разпространението на наркотици, направили са предписания за охраната, които са били изпълнени.

Тепърва обаче ще се изяснява адекватността в действията на училищния охранител, който е служител на общинската фирма за охрана. Очаква се от Сливен да тръгнат конкретни предложения за промени в нормативната уредба заради споровете кой трябва да охранява училищните дворове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: СливенубийствоСимона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Мдаа преди 8 години
Вижте й профила във фейсбук Mony Velikova. В публикацията от 16 август обиждат бъдещия убиец и се подиграват с него.. и то някакви момченца на по 11 години... Амиии, с човек с нестабилна психика не се говори така... Иначе става това, което се случи... Действа се деликатно. Нооо, съвременните момичета си мислят, че могат да се подиграват с всеки. Много са силни, понеже има кой да ги "пази".
13
3
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
Българин, майна, българин! И щом вече е убил 15 годишна, остава му да ограби и пощенския клон наблизо и му е гарантирано мястото в пантеона на българските национални герои! Га оня Васил Кунев.
12
1
 
12
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
ЕТНОСА на ВСЕКИ е ИЗВЕСТЕННО АКО СЕ ОПЛАЧЕШ ВЕДНАГА ЩЕ ТИ СЕ ИЗТЪРСЯТЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ ОТ БЪЛГАРСКИХЕЛЗИНСКИ и ВСИЧКИ СМЕ ВИЖДАЛИ КАКВО БЪЛВАТ.ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, че ЕТНОСА е ЗАСТРАШЕН .ОЛЕЛЕ МАЛЕ.
11
0
 
14
 
! Отговори
Оплачи Се преди 8 години
До 10И да се е оплакала песента "Нашата полиция ни пази" я знаемНА КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧЕ?????!!!!!!!!ТЪЖНА КАРТИНА. ДЪЖАВА НА МАФИЯТА И НАЧЕЛО ТАКЪВ
10
10
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙ СИ преди 8 години
ДА РАЗБИРАМЕ ЛИ ТОГАВА ЧЕ Е ЗАБЪРКАЛА ЧЕТРИЪГЪЛНИК
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо много странно в нещата... Някакъв *** закача някакво хлапе и така цяла година.Тя няма да се оплаче на родителите си няма да повикат полиция поне да има отбелязано ,че някакъв *** я е заплашвал ами ще повика на помощ наскоро освободен затворник който и е "покровител"?! И училищната психоложка...
8
2
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Ne varvi integraciqta te si znaqt starite obi4ai
7
1
 
21
 
! Отговори
мвр преди 8 години
От статията се разира че виновникът за случилото се е определен - пенсионирания чичка охранител. Няма и 24 часа разследване и нещата са изяснени на 100%. Благодарим на разследващите
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички знаем какви са охранителите в училищата в България. Пенсии, които ако се случи нещо по сериозно се затварят в стаичките и заключват за да не ги набие някой.И това се прави за да се пестят пари.Забележете, пестят се пари от сигурността на българските деца. Плащат им по 200 лева и естествено за 200 лева на такава работа се хваща само пенсионер. Истинския охранител в училище трябва да е добре обучен, въоръжен с газов пистолет и да е на възраст между 40-50.Ако е млад ще се задява с ученичките
5
5
 
16
 
! Отговори
джурналист преди 8 години
Тия пак ни будалкат. 15 годишна в компанията му била забелязана, пък го отхвърлила. Покровител на учениците пък наскоро излязъл от затвора криминален. То верно че говорим за Сливен, ама как изведнъж всичко се обърна на 180 градуса
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не се окаже, че всички са живи и здрави накрая. Разследващите май са на протест вместо да си вършат работата.
3
3
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Nqkolko dena zanimavst xorata s tomskiq folklor
2
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко смело напред народа е с теб.
1
1
 
26
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Цялата ценностна система ни е сбъркана, захласваме се по всичко лъскаво и бляскаво и не виждаме и търсим обикновенните неща около нас! И ще продължаваме да се самоунищожаваме, докато не се променим вътре в себе си!!!