Алексей Петров: Нямам охрана, нито подчинени

Негов служител нямал нищо общо със стрелбата на "Черни връх"
Обновена: 8 дек 2015 18:10 | 8 дек 2015 16:44, Камелия Цветанова
22
Алексей Петров: Нямам охрана, нито подчинени
Снимка: Булфото

Алексей Петров категорично отрече негов служител да има нещо общо със стрелбата на столичния булевард "Черни връх".

Бившият съветник в ДАНС заяви по телефона пред Нова телевизия, че няма охрана и свои подчинени служители, но отказа да застане пред камера.

Още по темата
Версията, че охранители на бившата барета са участвали в стрелбата, беше лансирана от свидетели на случилото се. Те твърдят, че стрелецът сам се е представител като бодигард на Петров.

Престрелката в централната част на столицата стана вчера малко преди 18 часа.

Стрелецът направи пълни самопризнания за инцидента край мола на булевард "Черни връх". Мъжът се е предал доброволно, като най-вероятно е бил предизвикан по някакъв начин, за да стреля по мъжете.

Двамата ранени - единият Григор Илиев на 19 години, а другият - Марио Петров на 30 години, са криминално проявени за грабеж и причиняване на телесна повреда.

Те са настанени във ВМА и в "Пирогов" с наранявания в областта на краката и без опасност за живота.

Скандалът е тръгнал от офис сграда между охранител и две момчета, които са разхождали в близост до нея и оглеждали района.

При опит на охраната да ги попита защо обикалят около сградата, се стигнало до саморазправата.

От Софийската районна прокуратура съобщиха, че стрелецът - 46-годишният Ивайло Младенов, е привлечен като обвиняем за нанасянето на средни телесни повреди. За престъплението се предвижда лишаване от свобода от две до десет години, посочват от прокуратурата.

Той ще бъде задържан в ареста до 10 декември.

До този момент по делото са назначени две съдебно-медицински експертизи, проведен е оглед на местопроизшествието и са разпитани очевидци на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
боц преди 8 години
Ха-Ха-ХА!Аз не съм мутра!Бойко не ми е приятел!Аз не съм "застраховател"Аз не съм....!Аз не съм>>>>Мои хора не са замесени в поръчани от мен убийства.....Абе АЗ съм СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!АЗ ДАЖЕ СЪМ ПО - СВЕТА НЕНАПИТА И ОТ ЦАР БОРИСОВ!!!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ALEKSEI PETROV E BALGARSKIAT VLADIMIR PUTIN.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутродсмилициочалгарския клозет, винаги се е издържал от търговия с наркотици, оръжие и алкохол. За пример може да се посочат, оня с трона от катуница, чиято царица, бе заловена на френско летище, с хиляди евро, наврени в царската й хралупа, и след време се изходи пред полицията. Тракторчето-тетевенскидс колибар, опицвет,джоколо,един адвокат, мустакат банкер и на мама глиганя. Все тънки неща и взривове на складове.
13
0
 
11
 
! Отговори
муспи преди 8 години
"Нямам охрана, нямам и пари, никога не лъжа и никога не крада!
12
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Алексей е ***, изнудвач,всички свидетели срещу него ги е страх за живота им а институциите бездействат, защото ги държи с компромати.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен "...законът изрично задължава обжалващият в случая това е прокурорът да каже на ВКС какво иска да се случи след връщане на делото..."*** той, прокурорът откъде да знае, че те не занаят какво той иска,
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен "Стадото на Бойко пак..."*** ти от кое стадо си бе-е?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тамам се чудех, аз, коскоджа доцент, почти професор, нямам пукната охрана, а този мижав доцент охрана, че и по 200 0000 раздава за нек'ва информация
8
0
 
6
 
! Отговори
Ala_Bala преди 8 години
Трактора или ще го убият или ще направят провокация от негово име за да го затворят отново. Вътрешно-бандитски разправии. Едната групировка е на власт!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прокуратурата в касационния протест е поискала само отмяна на оправдателната присъда на г-н Цветанов и връщане за ново разглеждане от друг състав на апелативния съд. В протеста не е посочено, че прокуратурата иска г-н Цветан Цветанов да бъде осъден. Вероятно това е някакъв нелеп пропуск, но законът изрично задължава обжалващият в случая това е прокурорът да каже на ВКС какво иска да се случи след връщане на делото. Това означава, че всички аргументи, които изложи прокуратурата, съответно защитата, дори да доведат до връщане на делото за ново разглеждане пред състав на САС, не могат да дове
6
1
 
14
 
! Отговори
Потресен преди 8 години
Е, това наистина не е държава ... не е ясно къкъв е случая но двама бандити те нападат и ти си защитаваш с законно притежавано оръжие .. и какво виновен си !!!! Не не е държава!!!който каквото и да казва. Ако баха го пребили или убили ... какво всички по веригат щяха да се нагушат много повече ... сега обаче няма пари и човека е виновен ... няма да вземат от тези коп.лета пари ....
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само, че няма охрана, ами и не знае какво е това "охрана", човекът ще го погледне в тълковния речник.
4
0
 
15
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Като няма охрана дали следващия път няма да уцелят в десеткат?
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A. Ronirani koli imasch nali 2 Pat te saplaschvat saschto ne kajesch koi sa sa da moje ba4varova da se spravi
2
1
 
26
 
! Отговори
Боян Колев преди 8 години
Охрана нямал. Само познати с пистолети и гранатомети...
1
1
 
28
 
! Отговори
edin преди 8 години
Горкия Алекси!Той с нищо няма общо!Той е хрисим човечец!?!?