Малък Тошко ранен в мелето на "Симеоновско шосе"

Дете е било блокирано в една от колите, невредимо е
Обновена: 30 дек 2015 17:45 | 30 дек 2015 17:32, Камелия Цветанова
29
Малък Тошко ранен в мелето на "Симеоновско шосе"
Снимка: Булфото, архив

Един от пострадалите при верижната катастрофа на столичния бул. "Симеоновско шосе" се оказа Тодор Славков известен и като Малък Тошко.

Още по темата

Той е настанен във Военно медицинска академия с малка рана на главата, съобщи bTV.

При инцидента са пострадали още жена и дете, което е било блокирано в колата и е извадено след разрязване на вратата. Те също са се отървали без сериозни наранявания.

Инцидентът е възникнал заради неправилно изпреварване. Виновникът за инцидента е останал невредим. Никой не е употребил алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
3
 
! Отговори
МИНЕВ преди 8 години
ТОВА СИ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА ТОДОР ЖИВКОВ -ВНУКА МУ ДЕ ! СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМЕРЯТ С ТОШКО И СЕСТРА МУ ,КОИТО СА НАРОДНИ ХОРА ! СЛЕД 1989 Г. ПО ТАКЪВ НАЧИН ИСКАХА ДА УБИЯТ ЕДИН ОТ СИНОВЕТЕ НА ЛЕГЕНДАРНИЯ АНДРЕЙ ПРЕМЯНОВ - НЕ КРАСИМИР ! БОКЛУДЖИЙСКАТА КОЛА Е НА ЕДИН-ДВА МЕСЕЦА РАЗСТОЯНИЕ И СЛЕДВА ОТНОВО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В СМЕТИЩЕТО !
15
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 8 години
Хайде сега, коя от версиите написани тук е вярната?Първата ли, според която виновният шофьор излязъл от малка улица и го засякъл на големия булевард, или втората, която я пише сега, че имало неправилно изпреварване (което предполага че виновният водач е карал по същия булевард, като Малък Тошко а не в малка уличка)???А това че е бил пиян е вън от съмнение. Ако щат да го изкарат Свети Тодор, все тая.Докога бе, другари? Докога ще защитавате комунизма?
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ега копаме това комунистическо изчадие преди Нова Година, тази ***, вечно пиян наркотизиран ***. Б'рже при татя и дядя, в пъкъла.АМИН!
13
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малък Тошо трезвен! И то по празниците. Това вече си е новина.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои хора май могат да четат, но не разбират прочетеното - пишат че виновникът за катастрофата не е пострадал. Малък Тошко е с рана на главата, следователно не е той виновникът за произшествието. Дали написаното е вярно или не, това е друг въпрос. Ако има очевидец, нека той/ тя да разкаже. Слава Богу, че детето е добре!
11
5
 
8
 
! Отговори
komunist преди 8 години
Eh toshko toshko.ebah ti neshtastnika greshka na prirodata.pone bashta ti beshe ebach predi da se propie.ti se propi oshte na chikiite.povyarvay mine vyarvam normalen chovek da ti e zavidyal.ne mi se sardi chisto principno.ot naroda.severnata tangenta e gotova hvarli se ot nay gotiniya most.lilito shte te polee s mencheto.prosti mi otche.
10
3
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Да попитам Катето Евро: Мила, той и твоя син не е по- различен от на бай Тошо внука. Същият е като него. Не си ли видя сина в него, мила? И двамата са ***.оти. Единият си показва окосмените мишници в ефир, другия си показа окосмената работа. Жалко, нали? И това ако е театър! Както казваше великия Тодор Колев: ми след като започнат да си бъркат отзад...значи това било театъра ,бе?! Що да не взема и аз да си бръкна ей ся отзаде и да стане(публиката в смях)....забавно нали? Това е отвратително!
9
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От няколко случая, когато съм виждал Славков да шофира, впечатлението ми е за внимателен, предпазлив и изненадващо спокоен шофьор.
8
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОДОР СЛАВКОВ - ПРЕЗИДЕНТ !!!
7
2
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 7 От "полезния" труд в БФС и от работата в Олимпиският комитет на баща си още живее малък Тошко. Засега му стигат за уиски и ракия. Докато има от Тедии...
6
4
 
38
 
! Отговори
brej преди 8 години
Интересно от какъв общественополезен труд живее малък Тошо
5
3
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Ками, виждам, че вече се поучаваш от мен! Това е за възхита! Жива и здрава да си моето момиче през 2016-та и цялото ти семейство!
4
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЙДЕ НА БАС ЧЕ АКО МАЛЪК ТОШКО ГО БЯХА ПРОВЕРИЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ПИЯН!!ТОЗИ НИКОГА НЕ Е ТРЕЗВЕН!ЗАЩО МИЛИЦИЯТА ПАК НИ ЛЪЖЕ?
3
2
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
"Един от страдалите" е добре, Ками!Прекрасно започва статията ти!
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво точно е страдал Тошко не разбрах че няма нищо за пиене ли?
1
8
 
23
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Камелия, ти си по - пострадала в момента в мозъка и от бай ти малък Тошко , когато е бил в алкохолен делириум. Колко изжули днес, мадам?