Свидетелят срещу братя Галеви починал от задушаване

Това е първоначалното заключение на разследващите
Обновена: 31 дек 2015 11:45 | 31 дек 2015 09:55,
64
Свидетелят срещу братя Галеви починал от задушаване
Снимка: Булфото

Пламен Миланов, един от основните свидетели по делото срещу братя Галеви, който бе открит мъртъв снощи, е починал вследствие на задушаване. Това е първоначалното заключение на разследващите, пише Нова тв.

Сградата не е газифицирана, но е имало бензинов генератор.

В сграда в центъра на Дупница на 30 декември вечерта бяха открити две тела. В офис са намерени мъртви 49-годишният Миланов и 35-годишна жена. По телата им няма следи от насилие. 

Още по темата

Първоначалното заключение на разследващите е, че те са починали вследствие на задушаване. Предстои да бъде извършена аутопсия.

Миланов има 4 деца от две съпруги.

Той е бил собственик на таксиметрова компания в града, занимавал се е и с имотен и друг вид бизнес. През 2009 година той беше сред свидетелите по образуваното дело за организиране и ръководене на престъпна група срещу Пламен Галев и Ангел Христов, получили осъдителна присъда, а от 2012 година те са в неизвестност.

През 2011 година завърши и дело, заведено от 17 общински съветници в Дупница срещу Пламен Миланов, нарекъл преди това Общинския съвет – частен. Делото завърши със споразумение и извинение от страна на Миланов. Откритата мъртва жена в помещението с него е била негова служителка, пише "Фокус".

Помещението, в което са открити, е било без електрозахранване. Пристигналите на място екипи на полицията и пожарната са открили бензинов генератор, посредством който помещението е захранвано с ток.

Окръжна прокуратура – Кюстендил ръководи разследването на случая. Назначени са множество експертизи, работи се по всички възможни версии за смъртта на мъжа и жената.

Прокуратурата е решила труповете да бъдат транспортирани в столично лечебно заведение, където да бъде извършена аутопсия.

В София ще бъдат извършвани и назначените изследвания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
34
 
! Отговори
Благой преди 8 години
По телата няма следи от насилие,умрели от задушаване!Може би са пръцкали,за да се самоубият по тоя начин?След няколко месеца все пак ще разберат,че е имало насилие,и ще започнат да издирват убийците.Празници са все пак,като минат празниците ще разследват.
23
0
 
50
 
! Отговори
Неа преди 8 години
После защо хората не искат да свидетелстват... Защо и полицаи не искат да свидетелстват ... Ами ...ето затова ... То живите свидетели са цяло чудо ...
22
0
 
38
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Жалко за свидетелите обаче . Най - вероятно са повярвали на някой , че всичко ще бъде наред ...
21
0
 
38
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Без свидетел , част от доказателствата няма да се признаят , нали ? Това е замисъла . Помня че имаше давност и самото издирване и самото дело . 10 години ли беше ? Е , сега може всичко да се прекрати поради липса на доказателства ...Предсрочно ... Явно парите на Галеви свършват и искат да се прибират да направят нови ....
20
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 24Изводът е в 15-ти пост!
19
0
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
pone mu slojete ne6to v kafeto kato na Mi6o birata to tva zadu6avane mnogo bie na o4i
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТЕ, изводът какъв е?
17
1
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 19Прав си червената мафия на бат ти Бойко остави да избягат Галеви и да минат границата ни като на парад!
16
1
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ae toq se zadu6il ami jenata i tq li ili e bila svidetel na zadu6avaneto
15
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червената мафия отмъщава за смелостта на човека да свидетелства срещу нея!Братя Галеви - бивши червени барети - най-мръсната долна проклета сгa.н от "юмрука" на престъпната партия БКП!Подобни *** отдавна трябваше да са в небитието, ако наистина бяхме реално членове на НАТО и ЕС, а не формално (по сценарий на Кукловодите на фалшивия ни псевдопреход!)
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червената мафия отмъщава за смелостта на човека да свидетелства срещу нея!Братя Галеви - бивши червени барети - най-мръсната долна проклета *** от "юмрука" на престъпната партия БКП!Подобни *** отдавна трябваше да са в небитието, ако наистина бяхме реално членове на НАТО и ЕС, а не формално (по сценарий на Кукловодите на фалшивия ни псевдопреход!)
13
0
 
37
 
! Отговори
Galevi Bross преди 8 години
А "братята" къде са, да не ги намериха случайно? Или този "нещастен случай" е подготовка за тяхното завръщане след време. Е Нема такава държава!
12
0
 
9
 
! Отговори
Неа преди 8 години
11, и на мен ми стана любопитно как се случва?! Ако може някой вещ да ни обясни , моля ..
11
3
 
42
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Къде е народа? Защо не изкочат на протест пред министерски съвет? Защо Тиквата директно им казва че са добитъци с които може да си прави каквото си иска??? Каква е тази анархия на властимащите? Каква е тази пародия на разследване? Какво е това поръчково разследване??? Каква е тази жалка гнусна история на разследващите....Е.бем ти и държавата и всичкото!Уродиииии.... Васил Иванов Кунчев, на кого ни остави, брат????
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малееее.....направо ме е гнус от тази история. Все едно Тиквата казва: Правя си каквото си искам веее, матряле!
9
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е приятно при бат Тиквата, нали герберунгели? Не ви ли е срам, че сте гласували за тоя УБИЕЦ?
8
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се задушиш от бензинови пари?????????????Тия взеха народа за МЕЗЕ!Нема такава държава!
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дамата се издирвала от близките.Сюжета за криминалето ще е,дамата е уговорена от екипа на Галеви да го покани в някаква вила.Упояват ги с някакъв газ,след което пускат агрегата с изгорелите газове.Естествено дамата не е знаела за режисурата.
6
0
 
30
 
! Отговори
инспектор Дюдю преди 8 години
Агрегата в стаята ли е бил.Нещо не ми пасва.
5
0
 
49
 
! Отговори
Х преди 8 години
Как се е задушил от бензинов генератор,в казармата съм спал в агрегатното когато работеше генератора по 10-12 часа и нищо ми нямаше-Може да е задушен но с друго.