Свидетелят срещу братя Галеви починал от задушаване

Това е първоначалното заключение на разследващите
Обновена: 31 дек 2015 11:45 | 31 дек 2015 09:55,
64
Свидетелят срещу братя Галеви починал от задушаване
Снимка: Булфото

Пламен Миланов, един от основните свидетели по делото срещу братя Галеви, който бе открит мъртъв снощи, е починал вследствие на задушаване. Това е първоначалното заключение на разследващите, пише Нова тв.

Сградата не е газифицирана, но е имало бензинов генератор.

В сграда в центъра на Дупница на 30 декември вечерта бяха открити две тела. В офис са намерени мъртви 49-годишният Миланов и 35-годишна жена. По телата им няма следи от насилие. 

Още по темата

Първоначалното заключение на разследващите е, че те са починали вследствие на задушаване. Предстои да бъде извършена аутопсия.

Миланов има 4 деца от две съпруги.

Той е бил собственик на таксиметрова компания в града, занимавал се е и с имотен и друг вид бизнес. През 2009 година той беше сред свидетелите по образуваното дело за организиране и ръководене на престъпна група срещу Пламен Галев и Ангел Христов, получили осъдителна присъда, а от 2012 година те са в неизвестност.

През 2011 година завърши и дело, заведено от 17 общински съветници в Дупница срещу Пламен Миланов, нарекъл преди това Общинския съвет – частен. Делото завърши със споразумение и извинение от страна на Миланов. Откритата мъртва жена в помещението с него е била негова служителка, пише "Фокус".

Помещението, в което са открити, е било без електрозахранване. Пристигналите на място екипи на полицията и пожарната са открили бензинов генератор, посредством който помещението е захранвано с ток.

Окръжна прокуратура – Кюстендил ръководи разследването на случая. Назначени са множество експертизи, работи се по всички възможни версии за смъртта на мъжа и жената.

Прокуратурата е решила труповете да бъдат транспортирани в столично лечебно заведение, където да бъде извършена аутопсия.

В София ще бъдат извършвани и назначените изследвания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
39
 
! Отговори
Йосиф В.Сталин преди 8 години
Ест челавек,ест праблем,нет челавек,нет праблем.
3
1
 
45
 
! Отговори
681-1989 преди 8 години
Мутроландия!!!!!!
2
1
 
40
 
! Отговори
123 преди 8 години
ПОЛИЦАИТЕ СА УБИИЦИТЕ ....... КАК РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ АРЕСТУВАТ КОЛЕГИТЕ СИ....
1
4
 
80
 
! Отговори
Галев преди 8 години
100% съм сигурен, че няма нищо съмнително. Вярвам на разследващите, те са умни и некорумпирани хора...