Свидетелят срещу братя Галеви починал от задушаване

Това е първоначалното заключение на разследващите
Обновена: 31 дек 2015 11:45 | 31 дек 2015 09:55,
64
Свидетелят срещу братя Галеви починал от задушаване
Снимка: Булфото

Пламен Миланов, един от основните свидетели по делото срещу братя Галеви, който бе открит мъртъв снощи, е починал вследствие на задушаване. Това е първоначалното заключение на разследващите, пише Нова тв.

Сградата не е газифицирана, но е имало бензинов генератор.

В сграда в центъра на Дупница на 30 декември вечерта бяха открити две тела. В офис са намерени мъртви 49-годишният Миланов и 35-годишна жена. По телата им няма следи от насилие. 

Още по темата

Първоначалното заключение на разследващите е, че те са починали вследствие на задушаване. Предстои да бъде извършена аутопсия.

Миланов има 4 деца от две съпруги.

Той е бил собственик на таксиметрова компания в града, занимавал се е и с имотен и друг вид бизнес. През 2009 година той беше сред свидетелите по образуваното дело за организиране и ръководене на престъпна група срещу Пламен Галев и Ангел Христов, получили осъдителна присъда, а от 2012 година те са в неизвестност.

През 2011 година завърши и дело, заведено от 17 общински съветници в Дупница срещу Пламен Миланов, нарекъл преди това Общинския съвет – частен. Делото завърши със споразумение и извинение от страна на Миланов. Откритата мъртва жена в помещението с него е била негова служителка, пише "Фокус".

Помещението, в което са открити, е било без електрозахранване. Пристигналите на място екипи на полицията и пожарната са открили бензинов генератор, посредством който помещението е захранвано с ток.

Окръжна прокуратура – Кюстендил ръководи разследването на случая. Назначени са множество експертизи, работи се по всички възможни версии за смъртта на мъжа и жената.

Прокуратурата е решила труповете да бъдат транспортирани в столично лечебно заведение, където да бъде извършена аутопсия.

В София ще бъдат извършвани и назначените изследвания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
този номер е стар като човечеството когато искаш да премахнеш някого му търсиш слаботомясто в нашия случай това е 30 годищната счетоводителка знаеш къде се срещат и когаразвалящ генератора и си решил въпроса с този свидетел сега на ход са така нареченитебълг разследващи които правят смях на народа които винаги заявяват че гледаме многофилми
43
1
 
10
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Жалко е , че ни лъжат с такава информация! Аз се чувствам обиден, че мислят, че ще им повярвам за задушаването. Спомням си както каза един коментиращ как застреляха едно момче уж в спор за паркомясто. А това момче може ако не знаете да проверите какъв беше.... Спомням си и как убиха майката на Константин Дишлиев един ден преди делото за убийството на сина и.....Все случайни НЕРАЗКРИТИ инциденти....
42
2
 
2
 
! Отговори
xxx преди 8 години
Бе какво ме интересуват тези двамата гадняри ? Аре чупката !
41
0
 
8
 
! Отговори
Убийства преди 8 години
Има човек-- има проблем ---- ,няма човек -няма проблем.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тва са ромео и жулиета, бе! любов голяма и несподелена.
39
0
 
8
 
! Отговори
m преди 8 години
tova dvoino ybiistvo e dokazatelstvo 4e galevi sa jivi i zravi i ne sled algo 6te si se zavarna v bg i nikoi prokyror ,sadiq ili koi to i da bilo nqma da moje da im kaje ni6to,tova e realnosta v bg
38
1
 
10
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Мафията не забравя!
37
1
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Доколкото си спомням, Галев го пречукаха преди няколко години, как да разбираме журналистическото твърдение "ключов свидетел''? Още ли е разпитван този ключов свидетел Милайнов? Жалко за младата жена, за него не ми е жал.
36
0
 
13
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Явно , че освен че ни правят на *** и ние самите трябва да се правим на такива ... Някак това ми идва като обобщение от коментарите...
35
0
 
13
 
! Отговори
Неа преди 8 години
То това е че свидетелстването стана като погалване преди да ти отсекат главата... Незнам... Според мен не трябва да отпадат показанията като доказателство , дори при смърт, така до някаква степен ще се обезсмисли убийството...
34
0
 
45
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Ако беше надупчен, сигурно щяха да пишат "остра кръвозагуба"...
33
1
 
44
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
До НеаКой е луд да свидетелства в тази страна, в която няма правосъдна система, няма МВР, то и държава няма в този случай. Жалко за хората. Ами Мишо Бирата, после и съпругата му??? Докато в България 26 години на власт са най-корумпираните, най-некадърните и най-необразованите от иначе нормалния и интелигентен български народ, ще става все по-зле. За тези са гласували само 15% от останалия все още жив електорат.
32
27
 
4
 
! Отговори
Терзиев преди 8 години
Такава е съдбата на мишоците,запознах се с братя Галеви в Африка много коректни хора.
31
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Галевите търси ли ги някой??....
30
0
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
дo 36 Тулски, баба ти не го е измислила този лаф, споко! Но бих казал в случая:Мен не ме е яд, че ме лъжат с тази жалка експертиза, погнусен съм от факта, че ни имат за ***!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
svidetelite umirat po italianski.mnogo bsi otvariash ustata i... umirash be belezi ot nasilie.
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябвало е да се досети,че така ще стане ! Не е лесно да се справиш с Червени мутри които те изнудват,но не е невъзможно ! Да се оплакваш на държава в която червения капитал контролира съдебната система е безмислено. Бил е човек с пари , малко повече кураж му е липствало !
27
1
 
46
 
! Отговори
34 преди 8 години
нова българска болест ---свидетелско самоумиране---засяга здрави,млади хора в свидетелска възраст. Противоотрова----избягване допир с правосъдната система
26
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 31Значи за едно и също говорим!
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТИзводът е в 20-и пост!