Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка

Експертизата: Единствено той е стрелял
Обновена: 8 яну 2016 15:49 | 8 яну 2016 15:30, Анисия Иванова
106
Убиецът е Благой, стрелял от упор в Петя и Йорданка
Снимка: Facebook

Благой е стрелял от упор в съпругата си Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя в Пловдив, сочи заключението на химическата експертиза по делото за смъртта на тричленното семейство.

Барутни частици са открити единствено по неговите ръце, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Такива са установени и по входните рани на тримата починали.

Кървавата драма се разигра на 5 януари в Пловдив. Труповете на тримата бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Още по темата

5-годишната Петя Сапунджиева и майка ѝ Йорданка са били по пижами, когато Благой ги е убил в съня им в 5:30 часа сутринта. Самият той не се съблякъл. Трите жертви са загинали с куршум в слепоочието, а изстрелите са от пистолет "Валтер P38" от Втората световна война.

Водещата версия на криминалистите е, че убийството е заради отказа на 29-годишната жена, семейството да се събере. Съпрузите са били пред развод и от три месеца живеели отделно. Двамата се виждали заради дъщеричката си, а скандалите между тях били чести.

Според съседите Благой не бил агресивен, винаги поздравявал и бил усмихнат. При огледа в апартамента криминалистите открили и голямо количество пари. Двамата съпрузи нямали финансови проблеми.

"Каква беше тая любов, та унищожи три живота?" Такъв въпрос си задава майката на Благой.

Дни преди трагедията, нищо в поведението на Благой не подсказвало, че се готви да застреля съпругата и дъщеря си. Дори на брат си не казал нищо.

"Не мога да повярвам! Все още си мисля, че някой друг може да ги е застрелял", каза през сълзи братът на Благой.

Семейството на полуделия от ревност мъж смята, че любовен триъгълник може да e причина за семейната драма. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ами Професиите не са обикновени. Шофьор на ТИР започва от 2000 нагоре.Ако е добър и опитен може до 4-5 000 да стигне
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименв случая Йорданка е убита ,детето й е убито а ''милия издържащ всички човечец'' е двоен убиец и самоубиец..интересно наистина ко й е психопата в семейството случая
59
0
 
0
 
! Отговори
до 61 преди 8 години
До Анонимен чудесно -3то значи м усе отдала възможност да се отърве от ''гадната жена'' /която е издържал /нали.Свобода ,и парите -за него си .какво повече /щоме било толкова тежко даси издтржа семейството/Тези неща се усещат -затов а развод и всеки п о пътя си .Можел е преспокойно да си задържи парите '' з а се бе си /щото парите са най важното в случая...явно/ хората не се купуват като стока.
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 62. Не аз.Йорданка-Дани е мислела така.Тя е живяла с този психопат,заради парите и подаръците. Аз не съм живял с него.Човек си се ражда психопат.Явно е разбрала,че е психо,като се е появил новия банкомат.
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оле колко потенциални пед.офили има тука! Това че вас не са ви поглеждали като малки не означава, че хората които действат нормално са ненормални. Зависи всичко от намеренията на родителите. Пък и децата си показват, ако им е неприятно. И не ми казвайте, че тоя си е застрелял детето защото го е целувал по устата....
56
1
 
4
 
! Отговори
до 54 преди 8 години
До Анонимен бабите които раздават п о10 000 лв не тел измамници -тази баба като тях много е разбирала от личния живот на семейството .И според теб единствената причина една жена да живее с един мъж -са пари и подаръци??????Толкова по зле за теб -именно когато и парите нем огат да задържат човека до теб трябва да стане ясно на /нормалните/ хора че такав а връзка няма бъдеще..За бабата и една блузка от 20 лв може да е било ''луксозен подарък'' ..ама любовта не се купува''
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 59. Първо-не оправдавам убийството. Второ-самите близки на Йорданка-Дани,казват,че той я е издържал и и е купувал тези неща.
54
0
 
5
 
! Отговори
Ами преди 8 години
Ако семейство с такива обикновени професии наистина разполага със значителни средства възможно е да са се забъркали в мафиотски далавери и да са убити от престъпници.Друга възможност е да са получили наследство, случва се. Ама туй, дето го пишат: два джипа, волен живот, никакви затруднения, голяма сума в брой в дома, ако е истина, не става с две редовни заплати.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТ "Що изтрихте идиотиите на Шопа? Нека ги видят хората!"Използвам коментара ти да се обърна към ***.Като триете коментари,изтривайте само текста и оставяйте празно поле с номера.Или слагайте звездички на текста.Защото се получава голяма бъркотия.Примерно пиша отговор до номер 15.Той вече е изтрит и под номер 15 е съвсем друг коментар.И става объркване и недоразумения.
52
0
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 8 години
До Анонименти лично подкупи л иси давал?в ''селските фирмички'' доста пари правят някои/зърно,еврофондове ...ит.н./икакъв ти е проблема ако е била корумпирана счетоводителка?Изкарвала е собствени пари /и не е била държанка ,на 100%ва издръжка -защото този **** е би л обикновен шофьор /а не баровец/И как това оправдва двойно убийство ?????
51
0
 
7
 
! Отговори
ННН преди 8 години
Коя жена ще стои при човек с профил на детеубиец? Ще държи детето си покрай такъв човек, щото щели да й извадят име на шавлива! Нормален човек не може да застреля умишлено дете при никакви обстоятелства.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега е времето на комплексираните мъжеда си излеят мъката...Както един мъж иска да се раздели с половинката си /защото е надебеляла,му е омръзнала,го дразни,не е секси/така и на жените им писва от дебел ,неспособен,дразнещ мъж /Който е нормален човек си урежда общото имущество и подялбатаму чрез съд..ама това е твърде много за *** оттипа на байГаньо...
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 53.Корумпирани счетоводителки има.Корумпирани касиерки в селски фирмички-няма.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 49. Цитирам бабата на жената.Подчертавам на бабата на жената,не на мъжа "Той и купуваше скъпи дрехи,нова кола,за всичко и угаждаше,много я обичаше" Ако имаш други въпроси,обърни се към бабата.
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пък тираджия как й купи джип и скъпи дрехи? Повече ще повярвам, че тя сама си ги е купила - малко ли корумпирани счетоводителки има. Отколкото този откачалник, дето върти волана по цял ден. Онзи ден писаха за един негов колега, пак в Пловдив, пребивал жена си и я изнасилвал пред детето всеки път като се върнел от курс. И тя ли е въртиопашка била?
46
0
 
5
 
! Отговори
до 47 /неотНина/ преди 8 години
До Анонименв момента когато е застрелял нея и детето й .в този момент цялата дъражва ил ипонен орма;ните хора внея -разбраха че тозие психопат.тИ ЛИЧЕН счетоводител на семейството ли си ? че точно си преброил кой ккакво е купил.Обикновено при развод всичко се дели -та психопата спокойно е можел да сеи вземе джипът ''/ако го е купил той/Ккато мутри си вземат своето от мутресите си. Жилището е било под наем .Мда ДЖИПО е п о важен в мУтростан ,отколкото човешкия живот ,нали мутрофиле
45
4
 
1
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Аз не вярвам един баща да си убие детето!Всеки ще си даде живота за децата си.
44
1
 
4
 
! Отговори
до 43 преди 8 години
До Анонименти личен счетоводител ли й стана ,целия й живот ли изведнъж прочете ?може да е работила извън бг ,да има наследство /има роднини ,баби и дядовци все пак/Този тираджия милионер -баровец и мутрафон го изкара,който й е осигурявал не знам си къв лукс...Ако беше така -платените ку*ви не бягат от чико -паричко.Нормална жена ,с нормални дрехи - не Версаче примерно /джип 2 ра употреба най вероятно.Колко е трудно човек да има нещо свое -щом е с образование и бачка /
43
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До nina Нина,в другата статия бях питал нещо и не получих отговор.Кога е разбрала че е психопат.Преди да и купи джип и скъпи дрехи или след това.Преди да се появи новия банкомат или след това.Много те моля,отговори ми с една дума-преди или след.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко трябва да си изтрещял за да си убиеш дететохайде жената както и да е може да го е заслужилаама детето какво е виновно, 5-годишно дете, Боже мой