Поредно убийство на бизнесмен в София*

Снощи е застрелян собственикът на модна къща "Агресия"
Обновена: 9 яну 2016 14:46 | 9 яну 2016 11:35,
180
Поредно убийство на бизнесмен в София*
Снимка: Архив Bulphoto

Собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов е бил застрелян снощи. Тялото му е намерено тази сутрин в Бистрица, съобщи "24 часа"

Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал.

Все още не се знае нищо повече по случая. Криминалисти извършват оглед на мястото. 

Това е вторият разстрел в София. Само преди ден в столичният комплекс "Макси" беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. 

Още по темата

 
По информация на bTV Антов е бил намерен около полунощ в гората над Бистрица, където той живее. Кучето му се е върнало само и това е накарало близките му да подадат сигнал в полицията.

На място има екипи на СДВР. Те са претърсили района на "Бистрица". По непотвърдена информация Антов е бил причакан от хората, които са го застреляли.

Oт МВР обаче заявиха, че не е ясно дали мъжът е убит или сам е сложил край на живота си. От МВР уточниха за "Фокус", че единствената информация, която засега е потвърдена, е че снощи около 21:00 часа е бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж.

Тялото му е намерено около полунощ в гориста местност. Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване. Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж.

*информацията е актуална към 12:09 часа 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко ,нали бяхме стабилни!Да ти имам стабилната държава
75
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Герб да избива своите"? Не бе, бате... Никога! Ама как тъй ти хрумна? Те не са такива хора! Кога се е случвало подобно нещо? И то като става дума за пари? Тя и Майка Тереза щеше да е в ръководството на Герб, ама пусто почина! Това е партия, да не мислиш, че е организирана престъпна група, обединена около алчни и дълбоко комплексирани селяци?
74
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарите от Позитано 20 са почнали да си преразпределят бизнеса. Който не плаща умира и идва друг , ама плаща , защото няма от къде да се издържаме . Гадните от ГЕРБ ни взеха всичкото бизнес .
73
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари , Бойко Борисов ви спря контрабандните канали и почнахте да се избивате . Над 90 % от т.н. бизнесмени са продукт на БКП-БСП-ДС и са научени само да крадат . Да ама не . Сега се избивайте , а честните българи ще си работят и наблюдават как намалявате до пълното изчезване на индивида комунист-социалист-капиталист .
72
5
 
28
 
! Отговори
МИшииииии преди 8 години
Бацееее ,НЕ им обръщай внимание ,поливай си троскота и тегли заеми до окончателното им заличаване на българите!!!!Амаааа как ми се е скрило мишлетоооооо!!!!Къде си мишооооооооо!!!
71
5
 
29
 
! Отговори
Тъпа, та тъпа преди 8 години
До Анонимен 85 Е, как няма да се завърнат, като ни управляват мутри. Само не мога да разбера, как може да се е самоубил с няколко куршума в главата и тялото??? МВР официално заявиха, че още не е ясно "прострелян ли е, убит, или се е самоубил".... Имам тоалети от "Агресия", качествени, добре ушити, от хубави платове. Абсолютно съм убедена, че някой иска да му вземе бизнеса, и то не някой, а цялата тази клика ли, банда ли е, която е на върха на нещастната ни страна.
70
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До всички заблудени, които оправдават саморазправата с този зъл бизнесмен, собственик на модна къща:Този господин дори да предположим, че е някаква значителна фигура от престъпния свят, фактът че е убит сочи само, че случват размествания и преразпределения на мръсните мафиоти!Не е убит в спецакция на сюблимната Бъчварова, защото тя е заета да преследва Сидеров!Престъпността по конституция се бори само от имащите права за това органи!Всичко останало е задълбочаване на мутренизацията!!!!
69
7
 
49
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 8 години
МАФИЯТА СИ ИМА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ
68
7
 
49
 
! Отговори
УЖАС преди 8 години
НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР!
67
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По - управление на Бат Ви Бойко няма как да се случи това, остава той да ги е поръчал !
66
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са закъснели тези разстрели, всички са над 50 годишни, на гърба на хората живели !
65
5
 
45
 
! Отговори
до селските тикви преди 8 години
Вие какво очаквате от държава, в която премиер е (цитирам уважавни чуждестранни източници) -''a drug smuggler''Премиерът ни е паметник на Българския мутренизиран мафиотски преход, амфетаминов Шрьодер на Балканите и Източнз Европа, изпрал милиярди мръсни пари от Бог знае какви изродщини на Пашата, Маджо и останалата пост-комунистическа ***!Затварянето на очите отива към затваряне на държавата!
64
3
 
25
 
! Отговори
Редакция преди 8 години
До Това еКогато властта е мутренска, полицията е слаба и започват да стават такива неща. Мутрите знаят, че са на власт, че никой няма да ги разкрие и се развихрят...
63
6
 
18
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Време е да се връщат едни пари давани в куфарчета!
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкия честен бизнесмен
61
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутренските години се завърнаха...
60
5
 
32
 
! Отговори
Юнайтед преди 8 години
Когато отказваш доброволно да си дадеш бизнеса на тиквения обединител на бизнеси понякога се получава така...
59
4
 
24
 
! Отговори
ГРОБ 2 преди 8 години
''Oт МВР обаче заявиха, че не е ясно дали мъжът е убит или сам е сложил край на живота си.''- Ей сами си ги избрахте, или поне ги тършите да фалшифицират изборите!-пожарникар-социоложка-продавачи на баници Всичките от БКП !!
58
3
 
13
 
! Отговори
Криминале преди 8 години
Езекил 25:17.Пътят на праведния е заобиколен от всички страни с несправедливостта от егоизма и тиранията на злите хора. Блажен е онзи, който в името на милосърдието и добрата воля, води слабия през долината на мрака, защото той наистина е негов пазител и спасител на заблудените. И аз ще стоваря моето отмъщение и жесток гняв върху тези, които се опитват да отровят и унищожат моите братя. И ще разбереш, че моето име е Бог, когато моят гняв те застигне."
57
8
 
17
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
Тепърва много хора ще си платят за продадените български интереси на запада и обърнатия гръб на братска Русия! !! Русия се завръща в България!!!!