Задържаха издирвания Пламен Петков във Велико Търново

Мъжът е открит тази сутрин във Варна
15 яну 2016 15:10, Красимир Ангелов
8
Задържаха издирвания Пламен Петков във Велико Търново
Снимка: МВР

Издирваният от полицейското управление във Велико Търново 31-годишен Пламен Петков Петков е задържан, съобщиха от Областна дирекция на МВР – Велико Търново. Тази сутрин той е открит от полицейски служители на територията на град Варна.

Петков се издирваше във връзка с извършени множество измами на територията на град Велико Търново. Пред "жертвите си" той се представял за служител на МВР, ДАНС или собственик на сериозен бизнес.

Криминалистите благодарят на всички граждани, които изявиха желание да съдействат за установяване местонахождението на Пламен Петков.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
13
 
! Отговори
НОМЕР преди 8 години
ГРОМОТЕН СЪМ,,,, ППФФФФ ЕДНО ЗАГЛАВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ,, НЕ Е ЛИ ПО ПРАВИЛНО Задържаха издирвания Пламен Петков ( ОТ ) Велико Търново. Мъжът е открит тази сутрин във Варна. ???????
4
3
 
6
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 8 години
До ДИМИТРОВАХората са ти го написали,*** : ,,На територията на град Варна,, !!!
3
1
 
9
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 8 години
КЪДЕ ПО-ТОЧНО Е ЗАДЪРЖАН ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ИЛИ ВАРНА?
2
1
 
14
 
! Отговори
някой преди 8 години
Моля, прочетете си отново заглавието на статията.Кое е вярното - заглавието "Задържаха издирвания Пламен Петков във Велико Търново" или подзаглавието "Мъжът е открит тази сутрин във Варна".???????????
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам какъв балък трябва да си, за да повярваш, че човек с тази визия на алкохолик и наркоман може да бъде служител на ДАНС или "сериозен бизнесмен"