Хитра игуменка спипала чаровния измамник Пламен

Той опитал да излъже монахинята, но тя усетила нечестивите му мисли
16 яну 2016 08:13,
21
Хитра игуменка спипала чаровния измамник Пламен
Снимка: МВР

Игуменката на девическия манастир "Света Троица" край Велико Търново разкри опасен измамник и го предаде на полицията.

По-късно полицията го спипа във Варна. 31-годишният Пламен Петков бе издирван, след като криминалистите от старата столица бяха засипани с жалби от потърпевши, които мъжът е завлякъл с различни суми от 200 до 2000 лева. 

Още по темата

Изкусният измамник влизал в ролята на проспериращ бизнесмен, както и на служител от МВР и ДАНС. Искал парите като капаро за уреждане на работа, на търгове, за отпускане на нисколихвени банкови заеми, както и за доставка на автомобили на изгодни цени, пише "Труд".

Досущ като персонажа на Тодор Колев във филма "Опасен чар" този търновски Ясен О. Ястребовски разчитал на чара и словото, за да подлъгва наивници. Притиснат от измамените, той почукал на светата обител. 

Пред монахините заявил, че е полицай под прикритие и трябва да бъде подслонен в манастира, докато изпълнява мисията си. Мъжът обаче се опитал да измами и калугерките с обещание за доставка на кола.

Игуменката обаче се усъмнила и алармирала полицията. Униформени обградили манастира, но извършителят на престъпления успял да се изплъзне, за да бъде заловен по-късно в морската столица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
Пак предлагам: преди 8 години
Най-после парламентът да гласува закон, въз основа на който да бъдат глобявани глупаците и наивниците, които са допуснали да бъдат измамени. Защото благодарение на тяхната глупост се въдят все повече и повече кандидати за лесен живот с готови пари, ограбени от някого. Не случайно е казано "Избий будалите, мошениците сами ще изчезнат!Разчуе ли се, че някои измамени са били глобени, останалите ще проумеят, че когато някой им иска пари, трябва три пъти да премислят и да проверят фактите!
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигнализирайте ! Анонимността ви е гарантирана !
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ПОТЪРПЕВШИ"?! В контекста на какво? На това, че корупционните схеми не им са се получили ли? И Пламенчо, и "потърпевшите" са за търкане на нара!
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тоя ли му викате "чаровен измамник"? Тая статия явно е дело на някоя жена с доста объркана представа за красота. Аз виждам типичното лице на човек очевидно злоупотребяващ с алкохола , а вероятно и с наркотици
9
14
 
16
 
! Отговори
Потури преди 8 години
Със сигурност е разцепил няколко девственици в манастира а не е докоснал тази дето го е издала и тия Му отмъстила хайаха
8
0
 
7
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
До Анонимен5 - Филма се казва "Туин Пийкс" А това което си написал е казано във филма. Няма такъв филм за който си писал. И ти толкова знаеш, ама хайде..
7
6
 
9
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Обградили манастира обаче той успял да се измъкне. Това веднага ми напомни за Левски. Обкъжили Къкринското ханче обаче Левски се измъкнал.... :D :D : D
6
0
 
17
 
! Отговори
Ivo преди 8 години
хитра е неправилна дума, пожелавам на авторката да се изучи през 2016 че голям срам
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турете го шеф на отдела за корупция, поне ги разбира нещата, не като ония търтеи измамените били жертви какви жертви са бе всички са мошенници.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даване на пари на длъжностно лице, сега на всички от 2 до 20 г. затвор според сумите ох ***.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В таз държава нито престъпниците са престъници, нито жертвите са жертви. Малко е като оня филм ''Совите не са това което са'' всичко е един хорър филм. Много работим и страхотно, а последиците са катастрофални.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2, алчността няма как да я забраниш със закон
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обградили манастира, но той се изплъзнал като една змия. От тук нататък всички дето са му давали пари да бъдат арестувани за корупция.