Охранителите на инкасото отиват на СПА

Осигурен им е и психолог, за да предолеят преживения стрес
25 фев 2016 09:52,
16
Охранителите на инкасото отиват на СПА
Снимка: архив Булфото

Всеки от тримата охранители на инкасото, от което с автомати "Калашников" бяха задигнати над 400 000 лева в понеделник, е получил от шефовете си тридневна спа почивка заради преживения ужас и професионалната реализация.

Информацията е потвърдена от Ирена Кирезова, говорител на "ВИП Секюрити", където работят охранителите.

Още по темата

Началниците им са ги повикали и са им съобщили, че всеки от тях може да си избере кътче от България, където да прекара три дни със семейството си в луксозен хотел с всякакви екстри за сметка на дружеството, пише "Телеграф".

Освен спа почивката охранителите са били наградени еднократно и с по две заплати бонус над месечното им възнаграждение.

"Наградени са, защото свършиха работата си изключително професионално, дори перфектно и няма жертви благодарение на тях", категорична бе Кирезова.

На тримата охранители е осигурен и психолог, с когото имат възможност да се срещат всеки път, когато имат нужда, за неограничен период.

Припомняме ви, че в понеделник четирима мъже нападнаха инкасо автомобил в подземния паркинг на столичен мол. Единият от охранителите, който носел голяма сума пари от близо намиращото се чейндж борю, е бил нападнат в гръб и повален на земята, преди да успее да се качи в колата. Сумата, която са задигнали крадците по предварителна информация е 400 000 лв.

Крадците успяват да вземат парите и побягват. Успяват да се измъкнат от паркинга на мола за 18 секунди, а автомобилът си изоставят в кв. "Младост 1".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази ''велика'' охранителна фирма изяжда хляба на много работещи в държавните Пощи. Корумпираните управляващи на пощите подариха транспорта на пратките си точно на тази фирма ,която си прибира добри пари за сметка на прецаканите пощаджии!! Така ,че пари за СПА ще има , че и за други глезотии. Готови държавни парички отиват в джоба на НАШИ хора от НАШИТЕ среди..., нищо ново под слънцето в най-охраняваната държава България!!??
12
8
 
34
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Припомняме ви, че в понеделник четирима мъже нападнаха инкасо автомобил в подземния паркинг на столичен мол.Последно колко са били нападателите, 4 рима или 2 ***?
11
12
 
36
 
! Отговори
b преди 8 години
Пълни глупости! Тия *** стрелят на обществено място с риск да наранят невинни хора и ги награждават?!?!?
10
8
 
38
 
! Отговори
Неразбиращ преди 8 години
Излиза че всички са доволни и последици за никого няма. Охранителните са действали по протокол - браво. Обирджиите са действали професионално - браво. Парите били застраховани - браво. Давайте тогава да се юрнем всички да извършваме обири, последици няма и всички са доволни.
9
8
 
39
 
! Отговори
Anon преди 8 години
А на тея от Околовръстното - кога? Стресът от побоя с палки върху жената, снимаща с телефон, сигурно ги е травмирал също...
8
8
 
38
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Хубава реклама за фирмата, но какво става със случката. Много по-важно за мен е описание на престъплението, защото то е опасно за обществото. Какво е станало, не пише Боряна. Малко пари за реклама е друго нещо. А как така е станал абсурден грабеж в подземен паркинг, където лесно се загащва грабителя, Борянчето не пита, не казва, не се съмнява, не мисли.
7
9
 
41
 
! Отговори
Lollypop преди 8 години
Браво! Няма нищо по-добро от това, работодателят да застане зад теб, когато си действал според утвърдените процедури! Браво и на момчетата, не може всеки хахо с пръчки и калашници да се упражнява на наш гръб!
6
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А колко им са заплатите ?Заслужава ли си риска ?
5
10
 
40
 
! Отговори
Интересно преди 8 години
Обикновено когато не си свърша работата ме наказват, не ме пращат на СПА. Що така?
4
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е нормално
3
10
 
40
 
! Отговори
CooolVN преди 8 години
А малки котета ще им доставят ли?;)
2
11
 
39
 
! Отговори
1 преди 8 години
Брей, а ако информация за обира има отвътре? Интересно как толкова бързо са се измъкнали от паркинга с кола, без да им попречи бариера, камери?
1
11
 
48
 
! Отговори
светлин преди 8 години
браво на работодателя!