Пребитият лекар бе изкаран от изкуствената кома

Проф. Станчев е контактен, предстои му лечение
6 апр 2016 18:25,
10
Пребитият лекар бе изкаран от изкуствената кома
Професор Стефан Станчев Снимка: Facebook

Проф. Стефан Станчев вече е изкаран от медикаментозната кома, в съзнание е и е контактен, съобщиха от болница "Св. Анна".

Направени са му допълнителни изследвания и е прегледан от националния консултант по неврохирургия проф. Николай Габровски. Уточнени са и основните насоки в лечението му.

Още по темата

Все пак битият професор няма да вижда с едното си око. По думите на лекарите травмата е много тежка, с фрактура на черепни и лицеви части.

Припомняме ви, че 58-годишния професор бе пребит вчера сутринта с метални пръти от маскирани мъже докато разхождал кучето си в столичния квартал "Белите брези".

Според разследващите вероятно целта на нападението не е грабеж. Не се изключва вариантът за побой заради лично отмъщение.

Според МВР това не е първото нападение над лекаря. За предишното обаче той не подал оплакване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
заслужава си боя ,взема си паричките и остави баща ми на легло вече 3г.
6
1
 
2
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
Общество, в което побоят е нещо нормално е за съжаление. Недопустимо е подобно нещо. Виждам, че всички сте настръхнали срещи лекарите, не виждам обаче някой да опитва и да пребие политик, виновните за положението на лекарите, учителите, научните работници и като цяло всички нас. Всеки, който злорадствс или го намира за нормално, заслужава *** като куче без "помощ от корумпирани лекари".
5
0
 
2
 
! Отговори
Яна преди 8 години
Първо прочетете за колко добър лекар и специалист става дума! Повечето хора нямат собствено мнение, защото разчитат на общото. Това особено ясно проличава от коментарите тук.
4
5
 
2
 
! Отговори
Онзи преди 8 години
Прилича на лице на Корупцията ... Интересно ми е .колегите му колко пари ли са го ощипали за неговата операция и колко ли дължи на болницата ...доктори и болници съм виждал само по телевизора...преди като гледах ...но според мен , почти всички са за тръби ...като слулам с как си вадят хляба
3
10
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
добре де, да речем че всички лекари са корумпирани. Хайде сега, кажете откъде да намерим 30-40 хиляди лекари, които да са некорумпирани?
2
4
 
2
 
! Отговори
Звезди преди 8 години
Доктурие кък сти?Ами аз такоа са освиних...
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
първата му реплика сигурно е била "Колко може да дадате за операцията?"