Няма ли край? 5 момчета убиха дядо в Свирково...

Младежите му откраднали 500 лева, пребили го с колове
25 апр 2016 13:30,
275
Няма ли край? 5 момчета убиха дядо в Свирково...
Снимка: flickr

Пореден случай на убийство на възрастен човек в дома му констатира полицията. Жертвата е самотноживеещ мъж на 71 години от харманлийското село Свирково.

Петима младежи са задържани за убийството, съобщиха от МВР в Хасково.

Още по темата

Сигналът за откритото тяло на дядото е получен на 21 април в Харманлийското районно управление. Пристигналият на място автопатрул е уведомил незабавно съдебния лекар, който след направената аутопсия е констатирал, че на мъжа са нанесени удари по лицето, които могат да са причинили смъртта.

На 23 април, след проведени оперативно-издирвателни действия, са задържани петимата младежи от селото – четирима на 16 години, петият - на 18 години.

В хода на работата станало известно, че младежите са му нанесли удари с дървени колове и ограбили от стареца 500 лева, след което избягали, съобщи "Дарик".

Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Младежите са с прокурорска мярка на задържане.

Междувременно днес стана ясно, че Окръжната прокуратура във Враца ще внесе в съда искане за мярка за неотклонение "задържане под стража" за друг младеж – 18-годишен, убил 87-годишна баба в село Малорад.

Тялото на 87-годишната Цветана Ниновска, която живеела сама, било открито от служител на ВиК. В дома й били намерени разхвърляни вещи и документи. По първоначални данни от огледа на трупа на жената са констатирани следи от удари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато мухлясалите български мозъци не осъзнаем, че е нужна революция, по-зле ще става.С ялови словесни *** във форумите не става!
119
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това вече премина всякакви граници. Опомни се народе!!! Бездействието на управляващи, съдебна система и полиция и БХК насърчават такива действия. Освен това и нашата толерантност, която е равна на самоубийство. Тези, чието име е еднакво с алкохолна напитка съвсем се разпищолиха. Мисля, че нещата ще се задълбочават, ако не се вземем в ръце. Колят и убиват нашите баби и дядовци, а ние мълчим. Това ли заслужават хората, на които дължим толкова много. щом свършат хората по селата, започват нас.
118
1
 
9
 
! Отговори
до 136 от рускиня преди 8 години
Ако твои баба и дядо краднали от ТКЗС, ако твои родители крадат в момента, ако ти и цялата твоя рода се возите без билет и не спазвате правила, това не означава че останалите са същите. Но ако твои баба и дядо ще бъдат пребити , то ще имаш възможност да коментираш по същия начин. Предполагам ,че ти си от затитено малцинство?
117
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога няма да осъдят поредните убийци?Съдиите как спят спокойно, като не осъждат виновниците?
116
1
 
29
 
! Отговори
полиция преди 8 години
Тотално отсъствие на полицаи в селата.Хората са оставени на произвола на престъпниците. Въпрос на добра организация на наличния състав в МВР,но няма кой да го направи. Не виждам никакво желание Бъчварова и главният секретар да работят за охраната на живота и собственността на гражданите.
115
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 128 от рускиняТези старци от селата с руско-съветски ценности по време на съветския режим успяваха с по 60 лв. заплати да вдигат къщи като прогимназии, да гледат по 5 прасета, 2 крави 10 овце и 50 кокошки, да купят панелки на децата в града, да им пълнят мазетата с буркани и т.н.т.И това ставаше като се късаха да крадат от ТКЗС-то.И нормално, защото бащините им земи баха откраднати от ***.Само в бг и сесесере взеха земите на селяните и ги направиха крадци.
114
1
 
39
 
! Отговори
Истина преди 8 години
Четете книгата " Тъмраш" да видите как са се справяли помаците тъмрашлии/Агите/ с престъпниците, закачали ги на центъра на селото на дърво десет дена с главата надолу , после стават най кротките хора, в цялата империя са знаели че там престъпник не вирее.
113
2
 
32
 
! Отговори
до 128 от рускиня преди 8 години
Винаги звъня и съобщавам за нередности, но старците в това село не смеят да се обадят, тъй като знаят ,че европейски ценности , хелзински комитети, защитават тези ***, а не отрудени, нещастни, оставени на произвола на съдбата старци. Но както винаги обвинявате пострадалите , а не насилники. Като оня съдия ,дето пресметнал,че пешеходка на пешеходна пътека е съпричинител на катастрофа. Нали и без това е умряла, защо да се свенят?
112
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много нагли са минали по таз земя,че искат още и да останат по места,с годините се изродяват до немай къде или *** са се дотътрили бая кожи са сменили от породи разни,но техната бодливо щръкнала ясно се отличава все по добре и се набива на очи.
111
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тотално се трият коментари! Жалка и тъжна картинка!!!
110
2
 
52
 
! Отговори
до БХК.НС,ПРАВИТЕЛСТ преди 8 години
БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ, борци за СПРСВЕДЛИВОСТ, КАКВО ще кажете сега за ГОРКИТЕ БЪЛГАРСКИ СТАРЦИ, пребити от РОМСКИТЕ ?Ще пишете ли в Страсбург?
109
2
 
11
 
! Отговори
СВЯТ преди 8 години
ОСВОБОДИТЕЛНИТЕ ВОЙНИ ПРЕМИНАХА БЪЛГАРИТЕ СЕГА ИМАТ ВАЛЕРИАНКА ТОЗИ ТОТАЛНО ЩЕГИ УНИЩОРЖИ
108
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задавам риторичен въпрос на всички форумни ентусиасти,които са за смърто наказание, и пр. на който да си отговорят сами на себе си:ТИ, колко пъти през живота си си съобщил за престъпление или друго закононарушение, което се извършва пред очите ти, колко пъти си бил свидетел по наказателни дела ?Защото тези петима кариоки са си вършили мизерии пред очите на всички, докато накрая са станали убийци !Да цъкаш във форума е едно, друго е да набереш 112 и да ти ТИ
107
1
 
38
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Това от тия равните ли са били?
106
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе то бива цензура ...ама чак толкова не бива
105
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега разбрахте ли защо се вдига такъв шум като в случая с Митко от Офчеполци ?? За да търпите днес с наведени глави ,като колят и убиват бащите и дядовците ви понеже всяко посегателство спрямо превилегированата раса трябва да бъде заклеймена ,публично охулено ,нейния извършител омаскарен ,изкаран криминален тип или нискочел индивид ,ксенофоб и расист....и така до кога ? Апропо всяко действие от обратната страна обаче не се възприема като извършено по расистки подбуди -за тях това не важи !!
104
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес БГ,Къде ви е свободата на словото?!?Знаем, че са ви спонсори от фондация "Америка за България", но трябва още малко да са постараете. Сега успявате да изтриете 75% от коментарите, по темите, които не им харесват на спонсорите ви, но напънете се още малко - изтривайте 100% и си пишете свои коментари вместо тях. Така де, ако напълните сайта си с хвалебствия, може да ви дадат по някой хонорар отгоре, *** такива...
103
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия са от равните.
102
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 118, Най-добрата помощ е, цялата тази пасмина, която ни управлява, да я прогоним от топлите местенца, където се е натанила, продава Родината на САЩ, Турция и ЕU ицзцицва ни всекидневно (виж Фъндъкова с разноцвентните зони, рекета на "Градска мобилност" и билетчетата по 2 лв, данъците, здравната "реформа", самолетите в МО и др. ...)Тези ***, които наслагаха западните посолства, начело със САЩ и ги подпират на ръководни места, за да им прислужват само вредят.Като се махнат, ще е помощ.
101
0
 
48
 
! Отговори
5 преди 8 години
"Отряди за защита на населението".Това е спасението,държавата я няма