Катарецът от мола изригнал заради салата със... свинско

20-годишният мъж ритал полицаи, плюл по бара...
11 авг 2016 18:00,
128
Катарецът от мола изригнал заради салата със... свинско
Снимка: Reuters, архив

20-годишният катарец Алтхани Сауд Бин Джасен остава в ареста за 72 часа, съобщи заместник-районният прокурор на София Радослав Димов.

Той е обвинен в хулиганство заради отправени заплахи и непристойно поведение вчера в "София Ринг Мол".

Още по темата

Мъжът се ядосал след недоразумение на поръчка. Той бил в пицария със съпругата си и майка си. Поръчал за майка си салата, но се вбесил когато му я доставили със свинско. Започнал да крещи, показал среден пръст и се изплюл на плота на бара.

Започнал да крещи: "Аллах Акбар" и че Аллах ще накаже всички българи, след което показал задните си части на охраната на мола. Когато полицаите дошли да го арестувал, мъжът ритнал един от тях.

"Категорично искам да заявя, че не става въпрос за тероризъм. Извършена е проверка от ДАНС", каза Димов. Той обясни, че Джасен ще бъде съден за хулиганство и може да получи до 5 години затвор, ако бъде признат за виновен. Прокуратурата изиска постоянен арест за катареца, който няма постоянен адрес в България.

Припомняме, че мъжът беше задържан, след като сервитьори подали сигнал за случващото се. Чули го да разговаря по телефона с някой на английски, обяснявал разположението на мола, а в края на разговора сервитьорите го чули много ясно да повтаря: "Ще взривя мола!". Малко по-късно мъжът е задържан.

При пристигането на антитерористите двете забулени жени вече си били тръгнали. Иззети са записите на охранителните камери и веднага в реално време е установено, че те са се качили в такси и са потеглили в неизвестна посока.

При разпитите на задържания мъж се установило, че той е разговарял по телефона с баща си, защото бил недоволен от сметката в ресторанта. Обяснявал разположението на мола, за да може баща му да го прибере. От нерви казал накрая, че ще взриви мола, афектиран от сметката, която трябвало да плати в заведението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: молвзривяванекатарец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
7
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Да се заключи и само на свинско,да видим колко ще издържи !!!
76
0
 
6
 
! Отговори
БХК преди 7 години
БХК веднага да защити катареца,веднага да има извенение от нащо правителство по националната телевизия за тоя гаф.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е в амок милия. Като малък бил много поруган от на шура си лелята и сега е много депресиран! Абе да ви.....! Това е религията на дявола хора. Ако сте се чудили как въздейства дявола на хората - виждате го всеки ден!
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи за катаррца 72 часа арест... правилно.А за убиеца на двамата с мотора - свобода.Нещо не ми е ясен българския Съд.Явно не са обяснили на катарското прасенцее къда и колко да си плати.
73
1
 
21
 
! Отговори
ОТВРАТЕНА преди 7 години
АМАН, ГОСПОДИ БОЖЕ МОЙ, АМАН! КЪДЕТО И ДА ИМ СТЪПИ КРАК ПО СВЕТА, КУЧЕТАТА НА ИСЛЯМА ВЕДНАГА СЕ ОБИЖДАТ ОТ НЕЩО АБСОЛЮТНО БЕЗУМНО, И ЗАПОЧВАТ ДА РИТАТ, БИЯТ, УБИВАТ И КЪЛНАТ В ИМЕТО НА БОЖЕСТВОТО ОТ ЛУННИЯ СИ КУЛТ! АМАН! СГAH! ПФУ!
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОбективенМалко ше му е
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако съм на мястото на полицаите този при излизане от ареста ще иска само свинско и ще реве като магаре за слава на Исус.
70
0
 
4
 
! Отговори
Бибси преди 7 години
Я ги върнете от там дето са дошли,да гладуват по цяял ден,да работят,защото сигурно са работили по родните си места,а тук всеки месец парички и покрив над главата!Ако им намалите парите дето ги взимат,може и да се сетят,че ако влезнат в някой магазин могат да си купят продуктите и да си я направят както желаят!!!!Много специални станаха ми се струва! Как не съм с по-*** кожа,да си изгубя личната карта и да кажа,че идвам от Сирия,ама с моя скандинавски тен,няма да мине номера!
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турист? От Катар? С коя турагенция е дошъл? В кой хотел е отседнал?Алоууу, ние да не ядем доматите с коловете, бре?!?!Да му теглят една гора бой и заедно с придружаващите го два пингвина - обратно! Преди това - снимки, пръстови отпечатъци и ДНК проба (за всеки случай). Забрана за влизане в България.Я *** в Катар и направи скадал, че ти сервират коч?!? Излизаш от заведението с една глава по-нисък и напред с краката!
68
0
 
16
 
! Отговори
Нормален преди 7 години
Трябва да има Зверски Закон за Поругаване на обществено място на думите "България" и "Българи"! Задължителен затвор 2 години! За създаване на скандал заради нормалната храна със свинско в държавата ни 2 години, защото той отлично знае в каква държава е дошъл и е длъжен да се попита предварително за съдържанието на порцията. За разголване на части под кръста още 2 години затвор!
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той явно е с някакъв психо проблем. За такава глупост да избухнеш така, че да си показваш ***. Трябва да си леко чалнат. Най-вероятно няма да го осъдят. Само е уплашил всички ...
66
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то така се почва - няма да готвите свинско в училищата, няма да сервирате свинско в стола, жените ви са неприлично облечени, малко клане с мачете, малко изнасилвания и побои... Раята трябва да си знае мястото и да се възпитава... от по висшата каста. Къде се е чуло и видяло, сам да си предоставяш държавата, къщата и благата на нашественици??!!!
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съгласно европейските ,,ценности '' е необходимо при такава ситуация полицаите сами да предложат на катарския гост да ги ритне , а барманите да легнат на плота и да чакат да ги взриви .
64
0
 
14
 
! Отговори
даааа преди 7 години
Да, той осъден за хулиганство а онези двете защо са забулени? Мъже ли са или жени? А защо са избягали? Май и те са за затвора.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Позор. Как може някакви си сервитьори от България да лишават катарския турист от рая на Аллах и 40-те девственници. Сега заради това дело на българина мюслито и майка му ще изгният в ада на Аллах затова, че са яли свинско. Позор. :))) Това е своеобразно предупреждение за мюслитата да не идват тука.
62
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицията да не неглижира случката и да не замазва положението,защото подобно поведение съвсем не е безобидно.Тези са способни на всичко и вече се изживяват като властелините на света.Да бъде съден по бързата процедура за хулиганство и да бъде проследено по-нататъшното му пребиваване тук.А всъщност чии го търси у нас един катарец със забулени жени?Не мисля,че България е предпочитана дестинация за екскурзия на катарците.
61
0
 
20
 
! Отговори
Петкова преди 7 години
Тези обяснения са като за деца от детската градина. Нищо не се връзва - първо - говори с баща си на английски, а не на родния си език, второ - жените се изнасят скоропостижно, вместо да останат с него, трето - скандалът за свинското и за сметката е бил само за отвличане на вниманието. И четвърто - заплахата му да взривява мола трябва да се тълкува от съда сериозно, а не да се омаловажава. И пето - да вземат телефона на т.нар. му майка и жена и да ги призоват на разпит.
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някакви доказателства, че си е поръчал салата или пица без свинско. Не. Казал ли е че не яде той или майка му свинско? Не. Много ясно, че ще бъде съден за хулиганство.
59
0
 
31
 
! Отговори
BG преди 7 години
Да си стои в Катар, какво прави тук като не му харесва, *** миризлив. Хайде пращайте го в родината му да яке *** пържоли...
58
1
 
22
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Ние, да не би да реагираме на салата от *** в Катар!?!?! Нито го е канил някои ,нито го кара да поръча ! Както ние се съобразяваме с човекоядството им , така да бъде добър и туземеца да ходи с дрехи в България ! Просто тук така е прието!