Катарецът от мола изригнал заради салата със... свинско

20-годишният мъж ритал полицаи, плюл по бара...
11 авг 2016 18:00,
128
Катарецът от мола изригнал заради салата със... свинско
Снимка: Reuters, архив

20-годишният катарец Алтхани Сауд Бин Джасен остава в ареста за 72 часа, съобщи заместник-районният прокурор на София Радослав Димов.

Той е обвинен в хулиганство заради отправени заплахи и непристойно поведение вчера в "София Ринг Мол".

Още по темата

Мъжът се ядосал след недоразумение на поръчка. Той бил в пицария със съпругата си и майка си. Поръчал за майка си салата, но се вбесил когато му я доставили със свинско. Започнал да крещи, показал среден пръст и се изплюл на плота на бара.

Започнал да крещи: "Аллах Акбар" и че Аллах ще накаже всички българи, след което показал задните си части на охраната на мола. Когато полицаите дошли да го арестувал, мъжът ритнал един от тях.

"Категорично искам да заявя, че не става въпрос за тероризъм. Извършена е проверка от ДАНС", каза Димов. Той обясни, че Джасен ще бъде съден за хулиганство и може да получи до 5 години затвор, ако бъде признат за виновен. Прокуратурата изиска постоянен арест за катареца, който няма постоянен адрес в България.

Припомняме, че мъжът беше задържан, след като сервитьори подали сигнал за случващото се. Чули го да разговаря по телефона с някой на английски, обяснявал разположението на мола, а в края на разговора сервитьорите го чули много ясно да повтаря: "Ще взривя мола!". Малко по-късно мъжът е задържан.

При пристигането на антитерористите двете забулени жени вече си били тръгнали. Иззети са записите на охранителните камери и веднага в реално време е установено, че те са се качили в такси и са потеглили в неизвестна посока.

При разпитите на задържания мъж се установило, че той е разговарял по телефона с баща си, защото бил недоволен от сметката в ресторанта. Обяснявал разположението на мола, за да може баща му да го прибере. От нерви казал накрая, че ще взриви мола, афектиран от сметката, която трябвало да плати в заведението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: молвзривяванекатарец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да поздравя готвачът, дето му е сложил свинско в салатата мухахха Сега имаме един талибан по-малко по улиците и един повече зад решетките.
36
2
 
19
 
! Отговори
Дуле Савич преди 7 години
Абе, връщайте ги тия маймуни обратно в Катар. Кой им е виновен, че не четат менюто? Аз досега където и да съм ходил да се храня навън, винаги менюто е разделено на две - български и английски, където си е описано какво има в дадено ястие, както и алергените.
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
24 прави най-разумните забележки - онзи е видял цените в менюто, а ако не е искал свинско, да е питал в кои блюда няма такова!
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе вегетарианец съм и аз не ям свинско, нито риба, , ама такива ги бесете
33
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Започнал да крещи: "Аллах Акбар" и че Аллах ще накаже всички българи, след което показал задните си части на охраната на мола."Сега ще разбере как българите наказват разголени задни части. Чак Аллах ще му се завие.
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
религиозни превземки - прекалено много внимание им се отделя,затуй и се правят на примадони,като не им обръщат внимание пък направо избухват,много държат да привлекат внимание,комплексарчета религиозни
31
0
 
36
 
! Отговори
sofeto преди 7 години
Кучешка консерва с телешко от Лидъл щеше да му дойде точно на место!
30
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ги пуска ве ,няма проблем ,бандит ли си значи си му брат.Маргина,Галеви,Йоско,Брендо,Турчина убиец,оня МММбоец дет би полицаи и потроши пет коли на Слънчев Бряг.
29
6
 
3
 
! Отговори
MNENIE преди 7 години
Моето мнение като Българин - днешния и вчерашния инцидент с ИДИЛ е свързан с Президента ни . Те си правят заверите в Президенството и с неговия Ресурс .
28
0
 
28
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Марш за назидание в затвора . Там нищо няма да му сервират , претенциите ще намалеят . Като се научи как да се държи тогава да го пускат . Аман от маймуни
27
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно, тихомълком ще го пуснат заради добрите отношения с катар хаха както направиха с турчина дето уби мотористите!
26
0
 
22
 
! Отговори
толераст преди 7 години
Къде са го затворили, милия? Гладен, гладен чиляк. Ще взема да му изпратя една па ча, да си хапне до насита. Така де, хуманност е нужна.
25
0
 
10
 
! Отговори
толераст преди 7 години
Къде са го затворили, милия? Гладен, гладен чиляк. Ще взема да му изпратя една ***, да си хапне до насита. Така де, хуманност е нужна.
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да му бяха отворели консерва Чапи,имаше да топи филии
23
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Арабите не ядат свинско, все пак те може да са всякакви, но не са канибали! :DDDDD
22
1
 
31
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Една седмица на пост и молитви в панделата и после ще набива свинско и с двете ръце *** мици та му ре зняш ка.
21
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото е поръчал, това му е поднесено. Да не си въобразяват, че ние ще си променим менюто. Да пита в кои ястия няма и да си избира от тях. Сметката му се видяла голяма. В менюто има цени - и цифрите ли познава - ами те са арабски? Максимална присъда - хулиганство и заплаха да взриви мола. Тоя не ива да го съдят снизходително и като назидание за всички останали араби с перкомерни претенции. Какво прави у нас? Или е дошъл да прекара периода за техния пост по молове и разллечения?
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата работа със свинското върви още от нашествието на хиксосите, когато белите конни народи за навлези яко в териториите им и са ги владели доста време. С тях са носили и прасета, които за местните са били нещо чуждо и символ на нашественика. И оттам тези глупости за "нечистото месо".
19
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия ни хванаха за балъци с това алах акбар хаха! Тия нещо се взеха на сериозно, дииба и манггалите
18
1
 
53
 
! Отговори
**** преди 7 години
Ха сега в следствения да яде русенско варено , та ушите да му плющят