Убили Митко Фитнеса заради борч от 200 бона, намерили го на части

"Много хора ще черпят, че го няма", казват близки на убития
5 окт 2016 13:07,
53
Убили Митко Фитнеса заради борч от 200 бона, намерили го на части
Снимка: Булфото, архив

Изчезналият мистериозно перничанин Митко Фитнеса бе открит екзекутиран с изстрел в тила, откъсната глава и без ръце и крака. На ужасяващата находка се натъкнали ловци в неделя, докато търсели дивеч в Конявската планина над село Драгомирово.

Основната версия е, че 37-годишният Димитър Евтимов е убит заради дългове в размер на 200 000 лв., издадоха високопоставени източници от МВР, цитирани от "Телеграф".

"Фитнеса е бил убит с един изстрел в главата отзад. Диви животни обаче са го разкъсали. Трупът буквално беше на части, събирали сме го част по част", коментират пернишки криминалисти.

Още по темата

Димитър Евтимов изчезна мистериозно преди месец. Тогава сигнал в полицията подала жената, с която живеел на семейни начала. Полицаите дълго време търсеха следи от него, но без резултат.

В неделя сутринта на тел. 112 е получен сигнал от ловци, които обяснили, че са открили човешка глава и малка част от гръден кош в гората. Разследващите успели да намерят всички крайници на убития, а в района се натъкнали и на крадена кола, с която се предполага, че е бил откаран до мястото на екзекуцията.

Първоначално се смяташе, че Евтимов е инсценирал отвличането си, тъй като завлякъл цял Перник и половин София с пари.

"Взимал е между 3 и 5000 лв. от човек, но има и хора, изгорели с много по-големи суми. Напоследък бизнесът му не вървеше, дори търсеше купувачи на къщата си", коментираха разследващи. Целият криминален контингент на Перник е привикан на разпит в полицията. Причината е, че от всички Фитнеса е взимал пари, а после забравял да ги върне.

"Много хора ще черпят, че го няма. Въпреки че държеше фитнес и няколко заведения чрез подставени лица, беше жестоко закъсал. Убеждаваше дори приятелката си да продадат и нейната къща, за да има уж пари за бизнес, но тя му отказа", коментираха приятели на убития.

Убитият винаги действал по схема – взимал пари назаем, след това изчезвал, а когато го притискали да ги върне, взимал от други кредитори и така въртял огромни суми. Лъжел, че ще продава имот или лека кола, но винаги потъвал вдън земя.

Криминалисти допускат, че някой от кредиторите не е издържал и затова е предприел крути мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Целият криминален контингент на Перник е привикан на разпит в полицията."-----------------------------------------------------------------------------------------------------А не трябва ли същият този контингент оттавна да е разпитван от полицията, следствието, прокуратурата, съда? И защо е привикван, много по-лесно щеше да е ако беше събран на едно място зад решетките.
18
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като няма правосъдие, хората взимат нещата в свои ръце. Познавам един, който прилага подобна схема, но баща му се има със съдиите и много хора чакат да се спомине баща му и сигурно и него ще намерят някъде из горите.
17
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре , че избягах от свинарника преди 20 години
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а кредиторите легитимни ли са биле , защото ако са това е много лошо за българина , вземаш кредит и гарантираш с живота си
15
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой *** ще убие човек който му дължи пари.Търсете истината другаде.
14
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"контингент на Перник е привикан на разпит в полицията"T.e. - от полицията знаят кои са престъпниците и че са на свобода?!??!?!Що за идиотщина
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това убийство едва ли е за 3 ил 5 000 лв , явно е имал по голяма задължение към колекторска фирма ,сърбал съм им попарата , заплашват те най аругантно и за дребни суми , дори споменават и семейството ти , по скоро там е разковничето
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо полицията го търси месец безрезултатно.а когато го откриват случайни хора.заявяват.че е заради дълг от 200000????
11
0
 
52
 
! Отговори
без преди 7 години
Надявам се няма да харчите пари да търсите убиеца. За такива няма друг вариант. Пък и да го хванете ще го пуснат съдиите.В България в затвора влизат само бедни хора.
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом е убит заради борчове няма да има наказани , така ли да го разбирам
9
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветан Цветанов - вуйчото на нацията :Счупихме гръбнака на престъпността.
8
26
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 7 години
Не му е необходимо да ги копува, много хора ще гласуваме за него. Не защото ни е симпатичен, а заради такива като вас, които не спряхте да плюете. Има една много тънка линия между пропагандата и антипропагандата, вие я прекрачихте и мобилизирахте да гласуват за тях дори хора, които НИКОГА не са гласували за ГРОБ (като мен и още поне 3-*** познати). Но това Кутев не го отчита. А вие плюйте, на другите избори ще разберете, че е по добре понякога да се каже малко, отколкото да се плямпа. Понял?
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко се плаща. Рано или късно.Тук или на оня свят.С пари или с живот, кой с каквото може.
6
15
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре дошли в мутренските времена на пожарникара, вие си го избрахте, сега той има достатъчно крадени пари да си купува всички избори за 500 години напред. честито! скоро няма да се оттървете от него и той ще продължава да купува къщи на любовниците си за милиони в чужди държави, а вие лапайте мухите.
5
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и за органи не става - всичко му е отровено заради *** и хормоните дето пият такива като него ... животните в гората дето са го яли сигурно една седмица след това са ходили със стомашно разстройство.
4
1
 
20
 
! Отговори
Намерил преди 7 години
каквото търсил!
3
0
 
39
 
! Отговори
и кво ? преди 7 години
И както винаги , САМО в Бг 26г.Бг-МъВъРъ :---Няма заподозрени !Бг-СЪД.СИСТЕМА :---Няма достатъчно доказателства !
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От днес.бг много обичат да ни радват с "оптимистични" и новини!
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и така са го утепали поне да го бяха дали за органи - щяха поне да си възтановят част от загубите а щеше със сигурност на има благодални!