Бизнесмен твърди: Бях почти убит в патрулка!

Полицаи ме мачкаха с кубинки, сядаха по двама души върху мен, заяви той
17 ное 2016 11:12,
163
Бизнесмен твърди: Бях почти убит в патрулка!
Снимка: Кадър "Нова тв"

Полицаи ме мачкаха с кубинки. Сядаха по двама души върху мен. Помислих, че ще умра. Бях почти убит на задната седалка на патрулка. Това заяви пред Нова тв бизнесменът Росен Карадашки, като обвини служители на Първо РПУ в полицейско насилие.

На излизане от нотариална кантора в центъра на София Карадашки бил пресрещнат от полицаи, които искали да му връчат призовка. По думите му те не се легитимирали и затова той отказал да тръгне с тях.

"Попитах дали съм арестуван, а те ми отговориха, че не съм, но трябва да отида с тях", разказва Росен. Единият служител извадил пистолет и Карадашки побегнал в уплахата си. След като бягал известно време все пак полицаите пресекли пътя му и го хванали.

"След като ме хванаха започна кошмарът. Бях ударен в слепоочието с дулото на някакво оръжие. Започнаха да ме ритат. Дрехите ми бяха разкъсани. Извадиха всичко от джобовете ми. Питаха ме дали нося наркотици. Изплаших се, че ще ми направят постановка", разказа Карадашки, като изрази подозрения, че случилото се е по поръчка на трето лице и цели да сплаши него и семейството му.

Росен твърди, че не е оказал никаква съпротива, а е бил в безпомощно състояние. Той уточни, че е съдружник в много фирми и впоследствие разбрал, че е бил викан при следователя, за да бъде разпитан за преписка, за която все още не знае нищо.

След като полицаите го качили в патрулката положението се влошило още повече. "Поставиха ме в позиция, в която е много трудно да се диша. Аз съм астматик и по принцип имам проблем с дишането. Един от тях седна върху мен и се возеше като на седалка. Започнах да се давя на сухо. А те се смееха по някакъв жесток начин и ме биеха с метален предмет по ръцете. От пръстите ми липсваше плът", спомня си той.

"Накрая колабирах, а полицаят скачаше върху мен", каза още бизнесменът. Вече в Районното няколко пъти Росен поискал лекар, но полицаите изобщо не му обърнали внимание. Пуснали го след 3 часа, след което веднага отишъл в "Пирогов".

От МВР отказаха коментар по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
9
 
! Отговори
блъско преди 7 години
Как така мен никой не ме обърка и не ме преби полицията ,как всички наши псевдо бизнесмени все тях бъркат бият,или са смъртно болни когато ги арестуват.Чудя се да плача ли или да се смея от такива пародии.Ама каквото ни управлението на държавата такива и бизнесменчетата.
132
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вместо да се дрънка излишно, прокуратурата да си направи разследване, да се видят медицинските и след като е бил при нотариус, вероятно в района има и камери; това също може да се види. възможно е да казва истината, както и е възможно да лъже. и в двата случая става дума за сериозни престъпления - средна телесна повреда от длъжностно лице или набедяване на длъжностно лице в престъпление. такива неща в бяла държава не може да се покриват.
131
0
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Не му вярвам на този "бизнесмен", хич не му вярвам...
130
5
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Полицията няма грам Морал .За тях основното по важност е да ти го турат без да се позаинтересуват виновен ли си или невинен.Ако си имате работа с Полиция не се лъжете да им се връзвате.Тях ги учат да ви предразположат , и да си кажете това което те искат да чуят а не дали е вярно или не!!! Цялата система работи така! Затова основно тормозят невинни а не Виновни.
129
4
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Всички полицай пребили някой винаги казват едно и също! "Той падна и се удари" !!!Не ви ли писна с тази лъжа.И по лошото че Полицейските шефове я изричат а не обикновените полицай! Просто системата е изгнила откъм главата!
128
4
 
7
 
! Отговори
Ареве ревсополи преди 7 години
Браво на полицаите ако съм на шефа им щях да им дам седмица отпуск и предложение за повишение заради този бизнесмен.Така трябва да действа родната полиция и с бизнесмени и с ценко чоковци и с терорристите които ни заливат ежедневно.Бой до насиране.Да помни кога е посягал на полицаи и се е правил нма хитър
127
0
 
16
 
! Отговори
МДА преди 7 години
този още като го гледах - много му личеше че лъже. Мен ако ме спре полицай на пътя - не тръгвам да бягам... пък той "се изплашил" и затова побягнал. Ми много страхлив тоя момък. Тоя е гнусен измамник, причинил мъка на много хора. Малко са го били мен ако питате - малко.
126
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил съдружник в много фирми !Много бой ще ядеш щом бягаш от полициата .В Америка щяха да та застрелят дето бягаш и се правиш на глух и асматик .Съдружниците така правят да знаеш !
125
1
 
33
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Е така ако бият и телефонните измамници ще намалее бройката им драстично.
124
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такова нещо, в тази полиция работят десетки хиляди наши съграждани, те имат семейства, близки, приятели, поглед върху работата им има цялото общество, което одобрява мачкането на бокл....ите. А това, че разни дегенерирали параз..ращи елементи, "бизмесмени", чат-пат са опухвани, считам за крайно полезно за общественото здраве. Ах, да ми даде некой само за един ден власт, па на стадиона да ги изкарам.....
123
11
 
18
 
! Отговори
53916 преди 7 години
Какъвто и да е, полицията се държи безобразно и няма как да очаква уважение!
122
0
 
31
 
! Отговори
божидар преди 7 години
какъв росен ?истинското му име е румен и е от дулово,занимава се осносновно с измами,всякакви,също и краде на дребно,често се представя за бизнесмен
121
3
 
22
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Малко са го били !
120
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах го ситрнта в сутрешния блок на една нова телевизия. Акобях на мястото на водещите щях да се гръмна, но преди това да си хвърля дипломата. Пошло, кухо, плоско, като гледа човек такива постановки му иде да си закрие очите. По безумни неща има само в едно следполунощно цветково предаване. Няма вече журналистика, плащаш си, изтъпанваш се пред БГ и почваш да бълваш мърсотии, обида за всеки човек със здрав разум и нормален интелект. Позор за журналята, горко на нас зрителите.
119
4
 
1
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До И(128) За опетняване на честоно име.
118
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и да бият в полицията, но бъдете сигурни, че не бият случайно и безогледно, а възпитано и по целесъобразност. Но описаната история е не-въз-мож-на! Средностатистически, бели българи не-се-би-ят! Соколи разни, айдуци, мошеници -може би, но обикновени хора не-се-пипат! Разбира се, освен ако не са дрогирани, дърво-пияни или не са си взели хапчетата и сами си го търсят.
117
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и все се давите и асматици ставате, а като продавате знаеш какво нищо Ви няма.Само така.
116
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
побегнал от уплаха. лигава работа. Защо не казваш как си се държел ти божа кравичке. Защо не хванат някоя баба с белезници. Малко ти е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
115
3
 
23
 
! Отговори
ВАЙ, ВАЙ ... преди 7 години
Смотан, дребен мафиозо от бедна селска улица.Що не кажеш истината каква гнида си и колко бедни хорица си превъртял.Не знаел нищо тъпанара смотан. Малко му е, трябваше да бъде и опнат и вързан за ***.***.
114
0
 
30
 
! Отговори
минувач преди 7 години
off-topicНа софиийски кръстовище, в Емили Марков (Гоце Делчев, понастоящем), патрулка е спряла първа на светофара, който свети червено. Зад нея са три коли, втората от които е моята, и аз в нея. 5 или 6 отзад приближава Audi RS8, не му се чака - минавайки в насрещното, навлиза в кръстовиюето на червено и прави завой на 90 градуса, ПРЕД патрулката, спирайки движението на колите със зелен светофар, и подминава... Мишоците-полицаи, се обърнаха на другата страна, все едно такова събитие няма!!!