Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи

Оказаха се роднини, от страх се укрили у нас, Германия ги иска обратно
Обновена: 15 дек 2016 07:28 | 14 дек 2016 18:30, Камелия Цветанова
515
Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи
Кадър Youtube

И нападателя на жената в метрото в Берлин е българин, съобщиха от германската прокуратура. Говорителят Мартин Щелтнер заяви пред "24 часа", че задържаният в понеделник и разпитан придружител на нападателя със сигурност е български гражданин и че всичко говори за това и че останалите са негови сънародници.

Още по темата

Малко по-късно той съобщи, че нападателят вече е идентифициран. Мъжът, който изневиделица рита жената в гръб по стъпалата на метро в квартала "Нойкьолн", се е укрил в България и в момента германските власти подготвят иск до българските си колеги за екстрадирането му в Берлин.

Според информация на "Берлинер цайтунг" пък четиримата нападатели са роднини.

Пострадалата женат е подала сигнал за атаката дни след това, а Щелтнер обясни, че тя е забелязала, че ръката й не е навехната, а счупена, едва дни по-късно. Именно тогава тя решила да се оплаче в полицията.

Видеото от нападението бе публикувано в петък, а в понеделник първият от "компанията" бе задържан за разпит и освободен. Срещу него засега не повдигнато обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал в атаката. Може да отговаря обаче за престъпна небрежност, ако това бъде доказано.

Според германския закон неоказване на помощ на пострадал при възожност тази помощ да се даде е престъпно нехайство.

Задържаният е дал достатъчно показания, за да успее полицията да залови всички извършители.

Берлински известни личности обявиха парична награда за онзи, който издаде извършителя. Щелтнер обясни, че когато това е в помощ на държавата законът поощрява подобни награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
6
 
! Отговори
Баба Меркел преди 7 години
Я Я Българи са от Своге!
104
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че са с български паспорти, не значи че са българи! От какъв етнос са, от какъв проузход?
103
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОБАЧЕ ВИЖТЕ НА СНИМКАТА КАК ЖЕНАТА НАИСТИНА МОЖЕ ДА ЛЕТИ ;)ТЕПЪРВА ЩЕ ОБЯВЯТ КАКВИ СА!! ЗАСЕГА ЗНАЕМ САМО ЧЕ ИМАТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ!
102
7
 
24
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Някакъв се изцепи (от предните коментари) , че видиш ли този от снимката е бг-гражданин ,НО от етноса хахахаа , после ще излезе че се казва Георги и тогава ще коментират че е етно българин , НО видиш ли от село После ще излезе че е от София , ами видиш ли щото не е кореняк ,затова ни прави за смях ....Колко сме способни да си търсим оправдание , удивително.
101
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете синът на кое кому_не е? Нормален българин да отиде да изрита една жена и да се върне у нас и да се укрие не е случаен!
100
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е Депортация на всички мъже "мигранти" над 12 годишна възраст, тия които стигнат тая възраст у нас СЪЩО. Отнемане на гражданство като наказание за престъпления (не да си развяват байрака и да чернят страната)
99
0
 
39
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
За да измием поне малко срама, с който ни омазаха тези "българи юнаци", полицията ТРЯБВА да ги излови, да бъдат съдени пред цялата общественост и осъдени по възможно най тежката възможна алинея. Тежкото наказание е абсолютно необходимо като предупреждението към следващите "българи юнаци" - ***!
98
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега защо не говорите,че Меркел е толерантна? Защо не говорите,че трябват разстрели? Защо не говорите за евроатлантизма? Или когато става въпрос за ВАС..... самочувствието вие е по-голяма от на афганистанските мигранти...а поведението също? Искайте сега затваряне на границите за Българските имигранти? Бъдете еднакви в позициите?
97
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 141: "Личи, че тези "юнаци" идват от сектор Б Г."Ако бяха от малцинството може би щяха да оберат германката, но нямаше така злобно да я блъснат.
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хахахахахкъневке, най-вече ти се надяваш брадясалите да са от маалата, още по-добре имамджии от Пазарджик, какъв германски хонорар с катарски премии ще пада - поне шест месеца дела, ако се уредиш от германските си колеги, де. после пък се цаниш за германката от клипчето - съдиш България в Страсбург за поне милион обезщетение, щото тия херои са на социални без здравни, и ето, най-малко три евангелистки Коледи уредени.
95
7
 
14
 
! Отговори
ЧИПЪТ ЧИПЪЪЪТ преди 7 години
Като гледам коментарите май дегенератите вече са >50% в територията с табелка "България"... Любимите на половин един народ руснаци имат една дума, "отмазаться"... Това е, което се вижда от самолет, а не поведение на достойни хора. Жалки останки от някога велик народ... Турците са им виновни, ромите са им виновни, янките са им виновни, даже европейците са им виновни... на крива ракета Космосът й пречи. Явно вече нищо не става от тоя мат'рял. Язък.
94
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личи, че тези "юнаци" идват от сектор Б Г. Срам за българите !
93
2
 
17
 
! Отговори
dnes преди 7 години
Днес имах клиент от Великобритания на име Саид. Саид вероятно има английско гражданство. Питайте англичаните дали мислят Саид за англичанин.
92
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДО АЛАДИНЗНАМ ЩО НАРОД УМИРА В СИРИЯ И ПИСАХ ЛИ ПИСАХ!!!!РУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В СИРИЯ ДА ИЗБИРА НАРОДА И И ДА И КРАДЕ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ И АНЕКСИРА КЪМ РУСИЯ НЕГЛАСНО!!!ВИНА ИМАТ ЦЯЛОТО ПЪЛНОЛЕТНО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ ЩЕ ГО ДЪРЖАТ МАСОВИЯ УБИЕЦ КАСАПИН ПУТЛЬОР ОЩЕ НА ВЛАСТ!!! И ВЕЧЕ СЪМ ИМ ПОЖЕЛАВАЛ НА РУСНАЦИТЕ ДА ГИ ТРЪШНЕ ДО СМЪРТ ЧУМАТА ХОЛЕРАТА И МЕЧИЯ ГРИП И ДА ПУКНАТ В РУСИЯ ПОВЕЧЕТО И ДАНО Е СКОРО!!!!!!!!!!!
91
0
 
23
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Предлагам да ги изпратим на екскурзия до Сибир. Чух че времето било приятно за копането на камани и гледката от каменоломната била като приказка. Може и пандела малко да отнесат, ей така да се превъзпитат и научат на обноски
90
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако (доказано) НЕ СА с български паспорти ПРЕЗИДЕНТА и ПРЕМИЕРА на България да извикат немския и с НОТА да искат ПУБЛИЧНО извинение.Куцо и сакато в Еврогъзия се опитват да очернят нацията.В обратния случай отнемане на гражданство завинаги ! Не е нещо нечувано в една от прибалтийските ПСЕВДОдържави има няколко милиона НЕГРАЖДАНИ на ес.
89
1
 
17
 
! Отговори
булгаропитек преди 7 години
ДА, имената им трябва да се обнародват. Но НЕ за да се направим на Света вода ненапита. А защото дегенератът е *** независимо от пол, раса и народност! Само микрoцeфaл може да вЕрва, че няма българи ***. Де да нямаше... политици, прокурори, съдии, шофьори и даже лекари... до къде я докарахме, СРАМ, СРАМ И ПОЗОР за дедите ни!
88
16
 
13
 
! Отговори
хахахахах преди 7 години
Първо се надявахме да са амуджи имигранти и ги осъдихме задочно. Сега се надяваме да са индианци от маалата и това ни крепи психически. Ама утре ако се окаже, че са "много добри момчета. българчета, отишли да работят (щото са и работливи), че на село няма какво", тогава вече не знам...
87
3
 
28
 
! Отговори
АЛАДИН преди 7 години
ТОВА, ЧЕ ИМАТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ИМЕТО МУ !!! ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ СЪЩО ДАЛИ СА И БИЛИ БЕЖАНЦИ ПОЛУЧИЛИ ТАКИВА СЛЕД 3 ГОДИНИ ПРЕСТОЙ У НАС!!!ВАЖНО Е ДА ОБЯВЯТ ИМЕТО МУ!!! АКО Е МЮМЮН МУСТА АБДУЛ МУХАМЕД ИБРАХИМ МЕХМЕД ОМЕТ И МУАБЕТ ЩЕ СТАНЕ МНОГО НЕПРИЯТНО ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ В ЕВРОПА КАТО ЦЯЛО :D
86
0
 
16
 
! Отговори
Да се осъдят в Бълга преди 7 години
Да се осъдят в България на обществено полезен труд, агресора 1 година плюс 3 месеца затвор, останалите 6 месеца труд и всичкия доход на жертвата. Тия са голям срам за България.